no ja bych si stejne kupoval 13" a tam zustal stejne Core2Duo jedina zmena je tam na nova nvidie, ale nevim jak moc vykonove je lepsi nez ta 9400m...jestli to neni jen precislovani grafiky a nic vic
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
ja som včera vymenil môj s malým doplatkom macbook white unibody za mbp 15" 2,66Ghz tie procáky ma nezaujímajú ale tie grafiky hmmm ja mám jediné štastie že nezmenili design
Je to vicemene jen kosmetika, nic az tak zasadniho, snad s vyjimkou baterky. Vykonnejsi grafarnu a malicko rychlejsi procesor stejne bezny smrtelnik nezaregistruje...... Ale je dobre, ze to jde dopredu po techto malych kruccich , i kdyz ja osobne stale zustavam u 3 roky stare alu 15 na 2,2 IC2D.... Nejblizsi vymena je tak za 2 roky.... Mozna.....
moja práca na macu spočíva prevažne v práci v aperture 3 plus web a dokumenty myslíš že by som poznal rozdiel v práci nejako zásadnejšie na c2d 2,66ghz a 2,53 i5 ? ja sa do týchto tecnických vecí absolútne nevyznám
pěkně zpracovaný článek, kterej je i česky konec zjišťování na us webech aspoň pro mě,páč jsem chtěl jenom vědět co tam je, na koupi nejsou prachy, achjo
iPhone 1.st generation - Old School (dovoz USA) - Nikdy ho neprodám - JB 3.1.2 iPhone 5