hoj, pres treba totalcmd jdi do private/var/stash/themes/tvoje_tema v te slozce mas soubor wallpaper.png a ten prekopirujes tim svym temata hazez do tohoadresare co jsem psal tzn. private/var/stash/themes/
vdaka pomoci od uzivatela menom Kikos mam konecne "svoje" LockInfo neide o nic prepvartne, ale v kombinacii s tou fotkou v pozadi sa mi to velmi paci btw: skusal som nahodit slovencinu od doda, ale LI mam stale v cestine
Ja momentalne pouzivam iElemental ... ale chcem ILLUMINE a ked to dam hladat v cydii tak mi nenajde temu ale len SMS bubliny a ine blbosti.. ja ptorebujem hlavnu temu a nieje tam .. neviete niekto preco ? alebo co s tym ? vdaka.
Macbook Air 2013i5,128GB SSD, 4GB iPhone 5S&5S16-32GB White & White iPod Classic160GB Black iMac 27"i7,2TB,ATI,12GB RAM iPad Air32GB Wifi + LTE
Však hlavní je základ, který má bud od jackieho a nebo za nějaký dolar z macthemes ode mě, a když mu bude ikonka chybět bud si ji z macthemes stáhne nebo jim tam postne obrázek a oni mu to udělají
Tak se taky pochlubim. Shromazdil jsem to ja, z ruznych ikon + neco delano ve PhotoShopu.. Pokud by nekdo chtel, muzu udelat release (ikdyz tak pekny to neni xD)
Jen tak se zeptam, nevi nekdo o nejakem webu kde se daji sehnat nove ikonky českejch app pro illumine? treba na ct24,Praha,Jizdni rady,smsjizdenka,Nelso Praha,E15,CSFD,isvatek,Z1,sibenice atd...diky