Tea Racer píše:Já to stáhl umerne velikosti, rozhodne pár minutek, tak asi byla chyba v Tvojem spojení.
Mám 50MB linku, oběma směry, takže to spíš bylo přetížený na druhé straně...
Tea Racer píše:Já to stáhl umerne velikosti, rozhodne pár minutek, tak asi byla chyba v Tvojem spojení.
Džanek píše:Tak jsem to více zkoumal a to vážně nemá Navigon v databázi POI obchody, nákupní střediska apod? Třeba takové IGO, co používám ve firemním autě, má snad všechny a navíc i rozdělené do kategorií. Zkoušel jsem najít i něco většího např. Ikea, Olympia a nic. Pokud to nejde ani žádným způsobem přidat, je to dost vážná chyba, kterou bych v této navigaci nečekal a je zajímavé, že si toho nikdo nevšiml.
Džanek píše:.... Navigace je to velmi líbivá, ovšem nacházím nedostatky. Mapy Navteq jsou až moc podrobné - to má za následk, že je v nich špatné routování. Aplikace vypočítává někdy nesmyslné trasy, mám nastaveno ,,rychlou trasu,, a například ...
Byl jsem rovněž zvědavý na databázi POI. Tady opět velké zklamání.... Proto mě zajímá, jestli je nějaká možnost, jak dostat do navigonu POI?
Tak jsem to více zkoumal a to vážně nemá Navigon v databázi POI obchody, nákupní střediska apod? Třeba takové IGO, co používám ve firemním autě, má snad všechny a navíc i rozdělené do kategorií. Zkoušel jsem najít i něco většího např. Ikea, Olympia a nic. Pokud to nejde ani žádným způsobem přidat, je to dost vážná chyba, kterou bych v této navigaci nečekal a je zajímavé, že si toho nikdo nevšiml.
Golf píše:"Obrázek tunelu", ze kterého mají někteří jedinci vánoce, statický obrázek, to je opravdu "vylepšení" (průjezd Mrázovkou, vjezd do Strahovského tunelu a Navigon neví kde je, po cca 200 m obrázek a údaje zmizí, šipka se ocitne někde úplně jinde, mimo, a stojí, ztráta signálu).