Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Dneska jsem tu app začal dělat Když mi pošleš nějakej návrh designu, tak to podle toho rád udělám, nejsem žádnej grafik, abych dělal dokonalej design .
Design je to posledni co bych na tom ocenoval. Hlavni je funkcnost. Rozhodne vetsi pole pro text a operatory. Já píši sms za chuze treba tak se trefovat do toho miniokenka... no nevim. Udelej to radeji funkcni na to sms jsou, grafika se hodí treba na hry, ale jinak drzim palce!
zvětšit mezery mezi polema pro zadávání telefonního čísla, výběr operátora a samotný text SMS (a tohle pole zvětšit, což jak píšeš stejně chceš). takhle jak to je mi to přijde poměrně nahňácaný, je málo využitej celej displej
barvu pozadí bych taky změnil, možná ale jenom o pár odstínů. každopádně bych pozadí nechal jednobarevné
Líbí se mi tvůj plán, klidně bych za to dal i nějaký to Ojro. Ale bylo by dobrý mít u operátorů možnost "Automaticky", protože někdy nevím, v jaké síti je to či ono číslo. Držím palce!
Rád bych pomohl, ale v tomhle se nechytám. Mimochodem, co dát jako pozadí obyčejný šedý wallpaper, jako je to třeba v nastavení?Bylo by to víc iPhonovský..
Pak ještě přidat něco jako oblíbená čísla. To by bylo taky fajn.
Kontakty jsou nejspíš (nemůžu otestovat) hotový, teď jenom opravit, aby to nepadalo, udělat zpracování SMS na serveru a předání bráně operátora a je hotovo Myslím, že to stihnu ještě tenhle měsíc.
1) jedna z nejdulezitejsich funkci podobnejch aplikaci je podpora landscape - nemela by chybet 2) co se designu tyce, tak bych se drzel co nejvic pri zemi a co nejvic se snazil priblizit vzhledu nativni sms aplikace 3) u kontaktu by si to krome cisla melo pamatovat i zvoleneho operatora 4) volba "automaticky operator" bude ponekud problematicka, protoze podle cisla to nepoznas 5) nekde v gui by melo bejt misto na zobrazeni a vyplneni CAPTCHA obrazku. nebo to udelat formou pop-upu po kliknuti na odeslat 5) pocitani zbejvajicich znaku, popripade moznost automatickeho rozdeleni na vice sms 6) zobrazeni jiz odeslanych zprav po zvoleni kontaktu (jak rikam - co nejvice se priblizit nativni sms/mms aplikaci)
tohle jsou podle me nejdulezitejsi body, i kdyz nebude lehky je vsechny zprovoznit...
1) Landscape určitě bude 3) Tohle bude trochu problematický, ale zkusim to 5) CAPTCHA tam bude muset bejt, jinak to asi nebude fungovat 5) Určitě bude 6) Myslim, že to je trochu zbytečný, ale v nějaké další verzi to asi udělam
Rozhodne souhlasim s siccnezz ... Fakt by to chtelo aby se tam dalo automaticky a app poznala co je to za sit...
antabelus to ma taky dobry, ale bohuzel, nekdy se stane ze sms nedojde, nebo prijde se strasnym spozdenim, takze jestli tady budou smsky litat tak to bude bezvadny ...
H0NZ1K píše:Rozhodne souhlasim s siccnezz ... Fakt by to chtelo aby se tam dalo automaticky a app poznala co je to za sit...
tohle by podle me slo udelat jedine tak, ze by volba "automaticky" poslala pozadavek na brany vsech 3 operatoru a doufala, ze to cislo patri k jednomu z nich... jak bys chtel podle cisla rozpoznat o jakeho operatora se jedna?
Myslím, že kdyby jsi s antabelus(em) spolupracoval, že by sis ušetřil spoustu práce. On má vymakané odesílání zpráv ale nemá na tu app čas, ty zase děláš iphone-app. Kdyby jste si navzájem pomohli a on ti poskytl svůj princip odesílání zpráv, tak by jsi byl za vodou.
Za takovou aplikaci bych si určitě zaplatil 1,2, klidně i 5 dolarů (pokud by to fakt fungovalo )
prvni a posledni pripominka - pokud to bude v Cydii, bude to stale mene a mene atraktvivni a to predevsim pro nove uzivatele iPhonu, ja mam non JB, takze si vystacim s smsmania.