Ačkoliv mám již jedno obstojně fungující téma zkouším jiné a nemůžu rozchodit update počasí viz.níže .... nevíte někdo kluci chytrý kde by mohla být chybka. Díky ...
Jestli myslíš to moje tak není problém upload, ale to počasí mám stále nefunkční,tak to asi nemá cenu množit než to nějak rozchodím,jinak samosebou jde rozbalit i celý kalendář
OK pošlu neměl jsem na to moc času asi to chce upravit css + config atd. jo ještě to nějak nekomunikuje s Todo a Notif jinak zbytek jede v pohodě teď požívám téma viz níže a to jede celkem bez chyb.
To kikos: Jak si rozchodil ten datum + cas + vedle sebe pocasi??
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6 MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6 MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
Diky, dostal jsem, ale - ja uz mam sve config. nastavene, zajima me jen Velke datum/cas a pocasi vedle sebe Tak jsem myslel, ze posles jen ty vety do tech konfiguraku (css + js) Muzes tedy napsat jen tuhle sentensy??
Tak to tě asi zklamu už jsem to dělal dávno a kombinoval více souborů configu a css takže preparace by možná nemakala s tvým configem chce to mrknou a zkusit v kopii at se ti nepodělá tvůj základ.
Chtěl bych vědět, jak nastavit u toho času formát 24H, jestli to tu už někde je, tak se omlouvám, musel jsem to přehlédnout. A druhý dotaz je, jestli by nešlo nějak zmenšit to místo nad unlock sliderem, abych mohl mít ty informace skoro přes celý display, samozřejmě kromě přes slider a status bar.
Díky za rady
edit: tak ten druhy dotaz s tim roztahnutim uz jsem vyresil, ale ty hodiny jeste ne
Chlapci a děvčata jen taková malá technická zjištěná dnes celkem náhodně, když podržíte prst na horní liště (např.hodiny) jak normal menu tak v lock stavu - tak se vám vyrolouje a zase zaroluje Vaše LOCKINFO KIK
Kikos píše:...když podržíte prst na horní liště (např.hodiny) jak normal menu tak v lock stavu - tak se vám vyrolouje a zase zaroluje Vaše LOCKINFO...
Ano, je to InfoShade a nemusí se aktivovat pouze podržením prstu na status baru, v nastaveních si ho můžeš nastavit libovolně, je tam mnoho možností. BTW: obávám se, že jsi ale v jiném topicu.
Nový poznatek, možná někomu pomůže, anebo bude inspirativní. (Včera jsem nainstaloval nějakou free aplikaci z AppStore, ale nelíbila se mi, tak šla pryč. Krom toho jsem provedl nějaký update aplikace. Nic jiného jsem s iPhone neprováděl, pouze jsem pro jistotu v SBSettings provedl Respring.) Od té doby se změnilo zobrazení LockInfo v Lockscreenu. Pro upřesnění: používám v LockInfo pouze počasí a kalendář. Jenomže mi přibyly další položky na obrazovce (Mail, SMS, Upozornění..) a u všeho bylo číslo (0). Navíc se mi zobrazovaly hodiny a Slide To Unlock, což by při nastavení na celou obrazovku mělo zmizet. Ať jsem to přepínal v nastavení, jak jsem chtěl, hodiny a odemykací šoupátko nezmizely. Napadlo mě, že budu muset přeinstalovat LockInfo a pak tam zase naházet češtinu (což není zrovna nejjednodušší) - z uvedeného vyplývá, že mám LockInfo v češtině. Ale protože kromě nastavování Lockscreen, kde nic na změny nereagovalo, všechna ostatní nastavení fungovala, tak než jsem přistoupil k přeinstalaci aplikace, připojil jsem iP k PC a do příslušného adresáře v iPhone nakopíroval původní anglický soubor (všechno si zálohuji) Lockscreen.plist přes program [zakázáno] (pozor! přes T-PoT nelze, soubory plist nejdou v TotalCommanderu do iPhone kopírovat, při takovéto akci se pouze vymaže původní soubor v iPhone) a poté jsem otevřel v Nastavení/LockInfo položku Lockscreen (vše tam bylo v angličtině a přepínač pro Full Screen byl samozřejmě vypnutý (!), aktivoval jsem ho a po uspání a probuzení telefonu již byly hodiny a slider skryty. Pak jsem jen opět přes [zakázáno] nakopíroval zpět český Lockscreen.plist a nyní je opět tato položka v češtině a LockInfo funguje jak má.
Dík to Beavers: Lockinfo opět funkční díky za Tvé poznatky promazal jsem staré .plist vše naistaloval znovu rovněž jsem odstranil v WB lockinfo theme, které bylo možná asi jednou z příčin a vše maká tak jak má dokonce k mému velkému potěšení nový kalendář umožnující listování po měsících a konečně fungující 2Do plugin. Zainstaloval jsem nové barevné icony místo šedých. K plné spokojenosti mi chybí jen čeština.
"Dotaz na Beavers " jak narvat češtinu do Lockinfo zkoušel jsem změnu přímo v \Library\LockInfo\Plugins\... upravou lokalizace jednotlivých sekcí ale marně. Mám to dělat přes WB???.Díky za rady
S češtinou je to trochu složitější, musíš to dělat v [zakázáno] (hlavně soubory plist) a třeba v T-PoT v TotalCommanderu (soubory strings). Hlavně si všechno z iPhone, co se týká LockInfo zazálohuj, můžeš to pak vždycky vrátit. Zajímavá věc je ta, že po té lokalizaci se mi změnilo prostředí v nastavení LockInfo, jsou tam navíc nějaké ovládací prvky a je to jinak uspořádané. Možná mám starší verzi a ta čeština je vlastně z nové verze, takže se změní těmi soubory plist i prostředí. EDIT: Čeština je dostupná, viz toto vlákno viewtopic.php?f=81&t=28102&p
Jestli ti to pojede na nové verzi, to ti nepovím, čeština je pro verzi 2.2.0.6, tak je to tam uvedeno, ale jaké změny jsou v nové verzi 2.3.x, to opravdu nevím. Registrací na ten server se dostaneš i k jiným češtinám, třeba se ti budou hodit.
Tak super uvedená čeština funguje i na verzi Lockinfo 2.3.3.0 trošku se nemůžu domluvit s 2Do ale to je už muška, v podstatě jsem nemusel ani přepisovat celou strukturu jen stažené strings,native a preferences a už to maká super díky za šťouchnutí
Vše mi maká na jedničku - velká spokojenost ale jelikož jsem šťoura tak se táži zda někdo neví jak změnit barvu oznamovacích teček viz obrázek. (asi nějaká změna color strings ...JS ...at. ???)
Ahoj, nevíte čím by to mohlo být, že v počasí na úterý mám vždy otazník..nezobrazí se mi ikonka s počasím...Kde je chyba? nevíte??? Jinak mohu říct, že na iphonu 4 vše s winterboard běhá, jen nejde změnit unlock slider...díky za rady
Tak otazník u počasí jsem vyřešil...ale ten slider ne...nevím, čím by to mohlo být..zkoušel jsem i ty tvoje themes a ten slider se prostě nezmění..pořád mám jen ten originální....myslím, že je to tím, že wintwrboard nená na 100procent kompatibilní nebo má někdo jiná názor či radu jak na to??