bootcamp a W7
-
- Klub čistého iOS
bootcamp a W7
Zdravím, mám pár dotazů. Nainstaloval sem úspěšně windows 7 ultimate x64 a první problém je to, že když zapnu macbook tak automaticky bootuje Windows 7, což samozřejmě nechci. Další věc je, že nabíhá celkem dlouho. Je tam černá obrazovka a bliká v rohu podrtžítko a po minutě začne teprv nabíhat windows. Pak bych potřeboval ve windows, nějak vypnout mac fce tlačítek F1-12. A poslední věc jsou nějaké ovladače pro Magic Mouse, funguje tam normálně?
-
- patron iPhone.cz
Re: bootcamp a W7
1. Ve win (ci macu) si nastav defaultni boot - v bootcampu
2. funkce tl - tez v bootcampu (nainstaluj si posledni 3.1) si vypni funkce f1-12 nebo ja pouzivam instantremapper
3. magicmouse vyresi posledni bootcamp, tedy 3.1
ohledne rychglosti bootu, to polad pod windows v boot.ini
2. funkce tl - tez v bootcampu (nainstaluj si posledni 3.1) si vypni funkce f1-12 nebo ja pouzivam instantremapper

3. magicmouse vyresi posledni bootcamp, tedy 3.1
ohledne rychglosti bootu, to polad pod windows v boot.ini
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
-
- Klub čistého iOS
kde prosimtě najdu nějaký nastavení bootcampu? mám to pár dní
když zapnu bootcamp naběhne jen okno pro instalaci win nebo smazání oddílu. Jinak výběr bootování sem našel v system preferences..

-
- Starý pes fóra :)
V Mac OS X: System Preferences - Startup Disk
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
Zdravím,
mám Macbook Pro 15 late 2010. Zkouším přes Boot camp dát na Maca W7, ale při nabíhání se mi ukáže podtržítko a poté displej problikne a Mac se restartuje, a takhle to je pořád dokola. Do Macintoshe se dostanu podržením Altu, ale W7 prostě nenaběhne. Konfigurace W7 při prvním zapnutí šla, ale potom se pc resetne a už nenaběhne. Možná to bude grafikou, ale nikde jsem nenašel radu.
Díky moc.
mám Macbook Pro 15 late 2010. Zkouším přes Boot camp dát na Maca W7, ale při nabíhání se mi ukáže podtržítko a poté displej problikne a Mac se restartuje, a takhle to je pořád dokola. Do Macintoshe se dostanu podržením Altu, ale W7 prostě nenaběhne. Konfigurace W7 při prvním zapnutí šla, ale potom se pc resetne a už nenaběhne. Možná to bude grafikou, ale nikde jsem nenašel radu.
Díky moc.
-
- patron iPhone.cz
Spis reinstall
Nebo F8 - oprava atd.....

1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
-
- Host
Dík za rychlou odpověď. F8 nefunkční, a co je atd... ? Reinstall jsem dělal nyní a stále nic 
No tak teď mi zůstala černá obrazovka pouze a pc se nerestartuje
Ha, tak jiná verze W7 pomohla vyřešit trable, ale při každém zapnutí W7 musim držet F8 a dát spustit normálně, když to neudělám, tak mi W7 nenaběhne a zůstane černá obrazovka

No tak teď mi zůstala černá obrazovka pouze a pc se nerestartuje

Ha, tak jiná verze W7 pomohla vyřešit trable, ale při každém zapnutí W7 musim držet F8 a dát spustit normálně, když to neudělám, tak mi W7 nenaběhne a zůstane černá obrazovka

-
- Mírně pokročilý
Při instalaci W7 přes boot camp ti to nabídlo stažení a vypálení na cd ovladačů pro bootcamp - tím cd potom upgraduješ ovladače grafiky, kamery atd. ve win - jestli jsi to udělal tak stačí ve win dát vyhledat boot camp assistant popř. je schovaný "u hodin" ve spuštěných programech. V bootcamp asitentovi ( ve win) si potom nastavíš co chceš - fungování track padu (gesta jako v macku), tlačítka F, prioritu bootování (win, nebo mac) rychlý restart do macku atd.