Pokud to tam bylo, tak ti jenom vymenili kryt. Pokud to umi, tak tomu nic logicky nebrani. Nekdo to tu pred par prispevky pekne shrnul. Partnerem je O2 vs. Britex, ktery pro O2 (ci jineho operatora) posuzuje vadu. Pokud s vysledkem posouzeni nekdo nesouhlasi, tak to holt musi resit soudni cestou.
me to bylo jedno, neresim zda do nej lezli nebo ne. hlavne ze prisel OK. jen me zarazil novy kryt, stejne VC, stejne IMEI ale jina MAC adresa (u wifi)...
urcite to vyskusaj. za vadne pixely ti zaruku urcite nezrusia takze nemas co stratit. len nesmie byt telefon obuchany alebo omlateny alebo zatecene indikatory
v pondeli sem poslal iPhone na reklamaci, vcera kolem poledne jim byl balik dorucen a dnes je streda cca poledne a kdyz dam na strankach britexu vyhledat zakazku, tak mi to nenajde ani podle cisla prepravy ani podle IMEI... je neco spatne, nebo mam cekat? diky
mam iphone koupeny z netu, a prodejte poradil, abych jej poslal do britexu sam, ze podstatne snizim dobu cekani na iphone z reklamace.. zabalil jsem a v pondeli odeslal postou sam.. hlidal jsem cislo baliku a vcera jim byl dorucen... do teto doby zatim na jejich strankach (britexu) neni k dohledani
oki, ja se ptam jen proto, ze s tim nemam zkusenost tak nevim jestli telefon zaevidujou do databaze hned jak jim prijde nebo az kdyz se v nem zacne technik hrabat...
Takze odpoved: moj problem bol ze som mal 2 vadne pixely a prasknuty kabel. Vyreklamoval som to. Iphone mi nevymenili, ale opravili. Kabel vymenili. Vsetko za 4 dni a v Orange. Takze O.K.
Telefon bol JB. Pred reklamaciou som urobil Restore cez iTunes.
Naposledy upravil(a) Peko00001 dne stř úno 24, 2010 9:33 pm, celkem upraveno 1 x.
kejmi píše:mam iphone koupeny z netu, a prodejte poradil, abych jej poslal do britexu sam, ze podstatne snizim dobu cekani na iphone z reklamace.. zabalil jsem a v pondeli odeslal postou sam.. hlidal jsem cislo baliku a vcera jim byl dorucen... do teto doby zatim na jejich strankach (britexu) neni k dohledani
Tak to bych rozhodne nedelal. Maximalne pri osobni navsteve a kdyby stav telefonu opravdu detailne popsali do predavaciho protokolu.
Tak iP mam doma. Reklamaci prasklého krytu mi neuznal technik VODI z důvodu nesedícího krytu nahoře. Nejsem si úplně jistá, jestli už neseděl předtím, takže jsem se radši nepouštěla do dohadů (byla tam celkem nepříjemná a znuděná slečna) a vzala si ho zpátky s tím, že si dám dozadu ochranný kryt, co jsem si koupila a kašlu na to. Ovšem doma nastaly další problémy a to: 1.- po připojení k PC a spuštění iTunes mi to zahlásí, že se synchronizovat s iP z důvod chyby xxxxxx; 2.- blbne mi kulaté tlačítko "home", občas jde, občas ne.
Maylie: mela ses hadat, je to jejich boj. Takhle sis zadelala na dalsi problemy, protoze to odneses reklamovat a v Britexu ti reknou, ze nesedel kryt = nekdo do toho lezl. A kdyz do toho nekdo lezl, tak mohl poskodit uvnitr HOME.
Myslíš jako tam znova zajít a říct jim, že ten kryt nebyl při předávání v takovém stavu? To mi můžou říct, že sem to měla říct hned, když mi ho dávali zpátky, že teď už mam smůlu, ne? Včera sem ho zamkla a když jsem ho chtěla pak po chvíli odemknout, tak se displej vůbec nerozsvítil, vypadalo to, jako by iP úplně zamrznul a nereagoval na nic. Pak sem ho zkusila dát do nabíječky a po pár vteřinách se rozsvítil. Je fajn, že neměl problémy, dokud na něj nešáhli v Britexu.
Zkusit reklamovat ty vady co teď mám je k ničemu, protože teď všechno svedou na to, že mi nesedí kryty, takže sem se tam mohla zkoušet dostat sama a tim sem jakoby přišla o záruku. A říct jim, že sem si toho všimla až doma, když mi to předávali právě s tímto důvodem jako odmítnutí reklamace, to je taky blbost. Takže mam vlastně smůlu no :/
Chyba v iTunes se opravila sama, už je to v pohodě Tlačítko Home jde, akorát někdy chvilku trvá, než se to přepne. Teď mam spíš problém, že mi nesedí ten kryt nahoře, jak mi psali v reklamaci a horší je, že se mi to rozlejzá až do boku. Šlo by to opravit nějak? Třeba jen utáhnout nebo líp sešroubovat nebo já nevím co se s tim dá dělat
Mě se tvoří mezera mezi chromovaným rámečkem a zadním krytem. Ale mam dojem, jestli to nezkoušeli roztahovat v Britexu, protože ta díra, jestli tam byla, tak byla malá a teď už se mi to rozlejzá i na ten bok. Nešlo by to nějak v servise dotáhnout nebo tak něco? Nevím co s tím.
jak jsem psal výše.. reklamace v britexu 4* vadny pixel.. ted po tydnu konecne pan VODI "dokončeno" s dnesnim datem.. bohuzel zadne dokumenty k me oprave nejsou... tak nevim co si o tom mam myslet? je mozne ze by mi dali novy iPhone?
takže doručeno a zavada neshledana. podotýkám že pan VODI je asi slepej, ja ty vadne pixely vidim na první pohled! psal jsem jim do britexu, že požaduji reklamaci reklamace a jak mam podle nich postupovat, jinak že vše předám ČOI, necham udělat odborný posudek. a to také opravdu udělám... v krajním případě se hodlám soudit
Já bych řekla, že nějaký kroky proti se vyplatí. Já například mam zničený telefon akorát z Britexu, nikdo jiný do něj nekoukal. A technik VODI je opravdu blbec, jinak nedokážu pochopit jeho posudky. Proč se telefony za dvacet tisíc posílají do servisu, kde vám s nima nepomůžou, max ho vrátí ještě v horším stavu ?!
mobilní telefon zašlete do našeho servisu, a to přímo k rukám vedoucího servisu k p. Veselému, který celou zakázku osobně prošetří.
takze telefon zabalim a posilam zpatky do britexu a uvidím... každopádně si nenechám líbit přístup k reklamaci od dementa VODIho, kterej krome toho ze je asi uplne blbej a neschopnej (viz zkušenosti jiných majitelů, jak jim zkurvil telefon) ale navíc i slepej, kdyz nevidí na displayi jasně svítíci pixely!!! samozřejmě připojím dopis se stížností na toho "amatéra". Nebylo by vůbec špatné panu vedoucímu zaslat odkaz na tuto diskuzi, kde se pan VODI docela pěkně propírá!
mobilní telefon zašlete do našeho servisu, a to přímo k rukám vedoucího servisu k p. Veselému, který celou zakázku osobně prošetří.
takze telefon zabalim a posilam zpatky do britexu a uvidím... každopádně si nenechám líbit přístup k reklamaci od dementa VODIho, kterej krome toho ze je asi uplne blbej a neschopnej (viz zkušenosti jiných majitelů, jak jim zkurvil telefon) ale navíc i slepej, kdyz nevidí na displayi jasně svítíci pixely!!! samozřejmě připojím dopis se stížností na toho "amatéra". Nebylo by vůbec špatné panu vedoucímu zaslat odkaz na tuto diskuzi, kde se pan VODI docela pěkně propírá!
hmm ked tak rozmyslam...ak ma vodi tolko za nechtami spiny, preco sa na nho nespravi nejaka staznost jeho nadriadenemu...myslim ze sa najde viac ludi ktorym svojim amaterizmom vodi uskodil...ci?
toto jsem poslal panu veseléme před tím, než mu telefon pošlu....
Dobrý den pane Veselý, Mám problém s neuznanou reklamací u Vás v servisu. Dne 22.02.2010 jsem odeslal iPhone 3GS k Vám do servisu se závadou " 4 vadné pixely (2 body svítí červěně, 2 body svítí bíle). Včera (2.3.2010) mi byl iPhone vrácen bez uznání reklamace z důvodu "závada neshledána". Nechápu dle čeho může pan technik VODI napsat, že neshledal závadu, když vadné body jsou na displayi jasně vidět a navíc se pan VODI pokoušel iPhone opravit (nejakým mnou záhadným způsobem se mu podařilo opravit jeden červený pixel). Nyní je tedy situace taková, že pokud mám světlé pozadí na displayi-svítí na me jeden červený pixel, pokud mám černé pozadí-svítí na mě 2 bílé pixely. Neumím pochopit, jak je možné, že toto technik neviděl? Rád bych se s Vámi dohodl, jak nejlépe a pro mě co nejrychleji situaci vyřešit. Má vůbec nějaký smysl posílat iPhone přímo k Vám jakožto k vedoucímu servisu? Opravdu mě celá situace mrzí, ale myslím si, že telefon za 18.000Kč by měl fungovat na 100%. Dále bych se chtěl zeptat, zda je pravdivá informace, která o Vašem servisu koluje na internetu, že iPhone nesmíte rozebírat? V tomto případě při uznání reklamace by mi náležel nový kus? Ještě bych rád uvedl svým čestným prohlášením, že indikátory vlhkosti jsou bílé, nikdy nebyl nikým rozebírán, nikdy mi nespadl a byl přenášen vždy v pouzdře. Tomu také odpovídá vzhled telefonu - je jak nový. (stáří přístroje je cca 4 měsíce) Předem velice děkuji za Váš čas a za odpověď
No jo, oni sou tam všichni tak strašně příjemní a ochotní, že se mi z oho chce brečet Ale přeju ti bezproblémový a rychlý vyřešení. Nejlepší by bylo, kdyby sme mohli sepsat petici a toho kre*énskýho technika nechat vyhodit.
Souhlasim a jsem pro návrh založit téma "VODI" a psát tam jeho výmysly při neuznání reklamací a co všechno nám s mobilem udělal a pak mu to poslat a omlátit o hlavu