sorry ak to tu uz je ale nic take som nenasiel a rovnako sa ospravedlnujem ak som temu zle zaradil
Hľadám kameru pre 3G
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
D-wats
Hľadám kameru pre 3G
zdravím mám taký pocit ze existuje niaka aplikacia pomocou ktorej je mozne natacat videa aj na iphone 3G resp. mi to niekto hovoril takze neviem ci je to pravda alebo len výmysel....
sorry ak to tu uz je ale nic take som nenasiel a rovnako sa ospravedlnujem ak som temu zle zaradil
-
JackieTran
- Starý pes fóra :)

Re: Hľadám kameru pre 3G
google > iphone camera..
treba v cydii "Cycorder"
treba v cydii "Cycorder"
-
kendy1991
D-wats píše:zdravím mám taký pocit ze existuje niaka aplikacia pomocou ktorej je mozne natacat videa aj na iphone 3G resp. mi to niekto hovoril takze neviem ci je to pravda alebo len výmysel....
Takže já mám: Video camera, Qik Video, iVideoCamera, ividcam (free)
existuje víc variant, Video camera se mi zdá nejlepší, použij "hledat" zde na foru
-
macodk3
- iPhone expert

ano existuje a najlepsia je na cydii ak mas jailbrake tak tam na cydii vola sa to zecycorder
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G