Problém s připojením k PC

Odpovědět
lumini

Problém s připojením k PC

Příspěvek od lumini »

Ahoj mám problém se svým Iphonem. Pokud jej připojím k nabíječce je vše v pořádku a nabíjí , ale pokud jej připojím k PC stále dokola se odpojuje a připojuje. Vytáhnu tedy konektor z Iphonu a třeba na 10 pokus se chytí. Mám WIN7 32-bit a už jsem zkusil všechny USB porty i jiné PC ale problém je všude stejný. Předem díky za rady. :|

Shakkal

Re: Problém s připojením k PC

Příspěvek od Shakkal »

Mel sem stejny problem iphone se pripojoval a odpojoval...bez hlaseni chyby...problem sem mel v prodluzovacim kabelu na ktery sem ho pripojoval ale kdyz sem ho pichnul na desku tak uz to fungovalo. Takze kdyz si zkousel ruzne USB porty, tak bych zkusil aktualizovat ovladace USB 2.0. Nebo preinstalovat iTunes (Mobile Me, Bonjure....) Nekomu nepomaha ani tohle...Potom muzes zkusit preinstalovat PC...Nebo jinej kabel....

lumini

Příspěvek od lumini »

Prodlužovací kabel nepoužívám zkoušel jsem přední i zadní USB porty a PC jsem už také přeinstaloval ale ani jedna věc nepomohla.

Shakkal

Příspěvek od Shakkal »

A co ty USB ovladače? Aktualizoval si je?

kubisna
Host
Host

Příspěvek od kubisna »

zkus iphone pripojit k jinemu itunes ale nesynchronizuj a pak by to mohlo jit...vcera jsem mel ten samy problem

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

A dělalo to vždycky, nebo to začalo dělat najednou? Některé počítače mají problém s nedostatečným napájením USB portů.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

kubisna
Host
Host

Příspěvek od kubisna »

udělalo mi to poprvé (doufám že naposled)

lumini

Příspěvek od lumini »

Mám nový Iphone takže až teď :cry:

USB ovladače jsem neaktualizoval mám novou instalaci WIN7 takže vše aktuální. Na jiný Itunes nemám kde :x

Shakkal

Příspěvek od Shakkal »

To nevadi ze mas novy Windowsi...to je myslim zalezitost ovladacu k zakladni desce...ale abych nekecal...Vyrobcem dodavane na CD bejvaj neaktualni.

Taky muzes zkusit starsi verzi iTunes.

lumini

Příspěvek od lumini »

Tak jsem zkusil starší verzi Itunes i instalaci novějších ovladačů k desce od stránek výrobce ale žádná změna . Myslím že pořídím na PC Wifi a bude klid :|

Odpovědět