Cydia Slovenčina (iba pre FW 3.0!)

Odpovědět
dodo_mt
Starý pes fóra :)

Cydia Slovenčina (iba pre FW 3.0!)

Příspěvek od dodo_mt »

Takže pripravil som pre vás Slovenčinu pre aplikáciu Cydia. Preložené sú všetky strings ktoré obsahuje lokalizačný súbor. Preložené sú aj sekcie v kategóriách. Slovenčina je aj s diakritikou. Súbory ktoré obsahuje tento rar odstraňujú z Cydie aj reklamu viz. toto vlákno.

Podmienky na inštaláciu:

- FW 3.0
- Jailbreak-nuty iPhone
- Pristup cez SSH do iPhone

Manuálna inštalácia:

- Pripojte sa do iPhone cez SSH napríklad cez WinSCP
- Stiahnite si súbor s lokalizáciou a uložte na plochu do vašeho PC
- Prekopírujte stiahnutý adresár Cydia.app sem /private/var/stash/Applications/
Pozor pri kopírovaní súborov cez Transmit (MAC) mi v iPhone vymazalo celu Cydiu a nechalo mi iba moje preložené súbory! Radšej si Cydia.app otvorte a nahrajte súbory ručne.
- Hotovo

Upozornenie:

- Slovenčina funguje len pri zapnutej Slovenčine v iPhone tzn. v iPhone musíte mat zapnutú Slovenčinu! Nastavenia > Všeobecné > Medzinárodne > Jazyky > Slovenčina
- Ak chcete použivať Slovenčinu v iných jazykoch nakopírujte súbor Localizable.strings a Sections.strings z adresára Slovak.lproj pomocou WinSCP alebo T-Pot do adresára v iPhone /private/var/stash/Applications/Cydia.app/English.lproj

Obrázky:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

cicolably

Re: Cydia Slovenčina (iba pre FW 3.0!)

Příspěvek od cicolably »

parada , diki
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

FEAR

Příspěvek od FEAR »

:wink: good work

modemo

Příspěvek od modemo »

Zdravim, mne stale zobrazuje Cydiu v AJ. Urobil som to podla navodu, cez WinSCP som to tam nahral (aj nechal prepisat uz existujuce subory). Jazyk mam nastaveny na Slovencinu. Skusal som aj vyp/zap telefon... stale AJ. :(

FEAR

Příspěvek od FEAR »

hmm zvlastne .. umna funguje bez problemov .. :? no hadam ti na to odpovie dodo ...

modemo

Příspěvek od modemo »

Uz som nato prisiel, kde je problem. :D
Mam adresar /private/var/stash/Applications/ a v nom aj Cydiu a ine, ale musel som to nahrat do Cydie co je v /private/var/stash/Applications.pwn/ . A hned bola aj Slovencina. Vsimol som si ze v tomto adresary su aj vsetky veci co som daval do fw3.0 . V tom prvom su aplikacie este z 2.2 . Ma to tam daky vyznam, alebo to mozem vymazat?
A este jedna da sa povedat OT otazka. Preco mam v adresary /private/var/stash/ vzdy veci dvojmo, pricom ta druha je s ".XXXX" ? Napr Wallpaper a Wallpaper.7bBg83? Pripadne existuje nejaky sikovny popis struktury adresarov v iPhone? Dakujem za objasnenie.

Pavuk

Příspěvek od Pavuk »

Môže please niekdo uploadnúť tu pôvodnú zložku Cydia.app? Lebo mi neskoro došlo, že mi to odinštaluje nielen zobrazovanie reklám ale aj náhľady na screeny aplikácií a taktiež info o vylepšeniach pri update. Tieto veci bych tam totiž rád mal. Diky

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Podla tohoto navodu si vratis reklamy spat: viewtopic.php?f=1&t=16932

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Pavuk

Příspěvek od Pavuk »

díky a tu http://rapidshare.com/files/249505981/package.js.html som uploadol ten upravený súbor keby niekto potreboval a nechcelo by sa mu to upravovať. Len sa nakopíruje späť do Cydie a reklamy, screeny, info o aktualizáciách atď. je späť.

zifciak

Příspěvek od zifciak »

Ide to super 3.1.2 dik

Mirec32
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od Mirec32 »

Môžem poprosiť niekoho o originál package.js ja som svoj zálohovaný niekde stratil. :oops: Díky
iPhone4S 16GB, iPhone 3GS 32GB, iPhone3G 8GB, iPad2 Wifi 32GB
Ping ID: mirec
pushme.to ID: mirec

666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od 666 »

Funfuje aj na FW 3.1.3

Odpovědět