takých videí je vela . ja len dúfam že aspoň z časti to bude tak fungovať .... tu je tiež taký príklad : [youtube]ysW2T0kf4As&feature=player_embedded[/youtube]
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Nedivím se, že těch spekulací a zaručených obrázků je čím dál víc. Někde jsem četl, že nějaký americký magazín nabídl horentní sumu $$$ tomu, kdo má video, či fotografie skutečného tabletu.
Jinak jak někteří tu psali, že nejsme (nebo oni nejsou) pro tablet správná cílová skupina, tak já určitě jsem! Zvětšený iTouch (iPhone) je přesně to, co dlouho chci. Prostě chci dělat to všechno, co mám rád na iP, na větší ploše. A samozřejmě že vším, co to bude umět oproti iP navíc, to bude jen lepší.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone
cheer píše:Zvětšený iTouch (iPhone) je přesně to, co dlouho chci. Prostě chci dělat to všechno, co mám rád na iP, na větší ploše. A samozřejmě že vším, co to bude umět oproti iP navíc, to bude jen lepší.
Neviem ci je moznost sledovat live video, ale live prenos bude na http://live.ondratoral.com kde bude textovou a obrazkovou formou pridavany live text z konferencie.
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
Prosim vsetkych, aby si PRECITALI uplne prvy prispevok v teme, najma tych, co toto vlakno zacali sledovat len v poslednych dnoch. Nepytajte sa na to, ci a kde bude prenos. Co a kde sa bude. Pytajte sa na veci, ktore VIEME zodpovedat a ktore nie su v tomto vlakne spomenute. Slo by to prosim?
Citatelia SME.sk si myslia, ze zajtra tablet bude uvedeny. Presnejsie 72 percent z nich.
Podle Terry McGraw, což je CEO společnosti McGraw-Hill?, je apple table založený na iPhone like OS, takže aplikace vyvinuté pro iPhone budou přenosné pro tablet. To řekl dnes pro stanici CNBS. Tablet údajně zcela změní trh s učebnicemi, e-booky.
1, Budete ho chcieť. 2, Bude mu chýbať niečo ?podstatné.? 3, Bude mať najmenej jednu prekvapujúcu funkciu. 4, Bez pričinenia oživí nejaké umierajúce odvetvie. 5, Bude to ?zariadenie roku? podľa časopisu time. 6, Bude mať krátku výdrž batérie. 7, Bude štandardizovať najmenej jednu novú technológiu. 8, Steve Ballmer povie, že je príliš drahé a príliš obmedzujúce. 9, Rôzne spoločnosti začnú hrať nahánačku. Ich produkty budú údajne ?iTablet/iSlate zabijaci.? 10, Všetky podobné produkty budu v ich recenziách k nemu prirovnávané. 11, Najmenej jeden významný kritik ho bude nenávidieť len kvôli tomu, že to je Apple. Potom ho bude tyždeň skúšať. Stane sa s neho jeho hlavné zariadenie a napíše o jeho prechode. 12, Ľudia budu sarkastický hovoriť, že to dokáže všetko aj uvariť kávu. Tieto poznámky akosi nikdy nezostarnú. 13, Najmenej jedna spoločnosť k nemu vytvorí absolútne absurdnú a zbytočnú perifériu. 14, Skupina ľudí bude tvrdiť, že čakajú kým bude mať funkciu X a až potom si ho kúpia. Časom bude mať túto funkciu ale oni si ho i tak nekúpia. 15, Takmer vo všetkých prípadoch bude akosi príliš drahé. 16, Nejako ho bude využívať armáda USA. 17, Časom si zvyknete na jeho meno. 18, Analytici budú tvrdiť, že vypĺňa medzeru medzi iPhone a Mac a tak pomôžu vytvoriť ?Halo? efekt, bez akýchkoľvek dôkazov. 19, Prví majiteľia budú mať zlomené srdce keď výjde ďaľšia verzia. 20, Ľudia budú tvrdiť, že Apple urobil upgrade prĺiš rýchlo. Steve Jobs sa vyjadrí: ?Zmierte sa stým.?
Apple. Absolutne odhadnutelný, preto nedokáže prekvapiť. Ale napriek tomu to urobí.
dobre ranko Rony ako si sa vyspal? , v clanku na mujmac sa mi strasne pacila tato veta: "Večer se dozvíme, co vlastně Jobs vytáhne ze se svého černého roláku."
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Paly, tak tej fotke uz celkom verim. Moze to byt nejaky prototyp.
autorom zoznamu nie som ja, ale vcera ked som ho cital, je to vystizne. Autora som nenasiel. Bohuzial.
tak si to panove krasne uzijte, za hodinu padim na letiste a budu se tesit domu, co na me zitra rano "vypadne", az se pripojim. A neslintejte si moc na klavesnice
Tohle ovsem neni zadna spekulace, ale vicemene oficialni prohlaseni. Pan McGraw jen zapomnel, ze to asi nema dopredu prozrazovat
Ale moc se mi libila ta posledni veta moderatorky: "I like to smell my textbooks" Kdyz si vzpomenu na studia na vysoke, take se mi hned vybavi ta vune, nebo zapach, nebo jak to rict, nove kupovanych skript
ls8 píše:Ale moc se mi libila ta posledni veta moderatorky: "I like to smell my textbooks" Kdyz si vzpomenu na studia na vysoke, take se mi hned vybavi ta vune, nebo zapach, nebo jak to rict, nove kupovanych skript
Tak jsem to pochopil dobře tu větu. Video jsem tu dával včera večer..
Jinak nové skripta voní, ale jen do doby než je musím otevřít
A tohle je věc, která se mi na iP, či obecně na Apple líbí. Jak všichni dovedou "zmagořit", že "něco" vyjde ! Těch dohadů a spekulací, těch zaručených zpráv a obrázku, těch fikcí......! To vše ale znamená jen jedno, že Apple není lidem lhostejný a vo,vo,vo tom to jeéé ............