Mapy - aktualna poloha
Mapy - aktualna poloha
Chcem sa spytat, vam ipod touch normalne vyhlada aktualnu polohu v google maps? Lebo mne vzdy napise, ze Nie je mozne urcit vasu aktualnu polohu...skusal som to aj na inej wifi a tiez nic....jedine raz mi ukazalo, ale bolo to uplne mimo, dakde v Minesote alebo kde
a od vtedy sa mi aj aplkacia Speedtest sprava tak akoby som bol dakde v amerike, tzn Praha 7700km atd...predtym asspon ten Speedmeter ukazoval vzdialenost ako keby som bol na Slovensku....ale to ma az tak netrapi, hlavne tu aktualnu polohu by som chcel vediet ci vam normalne ukazuje

-
- Moderator fóra
Re: Mapy - aktualna poloha
Na IP mi to ukazuje prakticky přesně. Zkus zapnout a vypnout polohove služby. Jaky máš OS?
edit: Tak na ipodu nejsou ani polohove služby, pak to je jasné.
edit: Tak na ipodu nejsou ani polohove služby, pak to je jasné.

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- iPhone expert
Ja moc nerpzumim tomu, z ceho by ti ten ipod tu polohu urcil. iPhone ji bere v lepsim pripade z GPS, v horsim pripade z polohy vuci BTS (GSM vysilace), ale podle wifi? To opravdu funguje? Mozna jen moje neznalost...
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
3.1.2 bez JB...ja tak viem, ze by to malo ukazovat ked som pripojeny na wifi...
blbost ... na iPodu ti to nemuze nikdy ukazat presnou polohu... na IP z gps nebo od toho vysilace jak tu bylo jiz receno ale pres wifi to nejde na speedmetru mozna podle poskytovatele internetu to ukaze ceskou republiku ale polohu na google maps bohuzel nikdy na svem iPodu nezjistis
urcite som niekde cital, ze ak je ipod pripojeny na wifi tak ukazuje aktualnu polohu :/
to ale nema nic spolecneho z Ipodem... ale s tim jak priradis adresuu svemu routru...
If your Wireless Router is not in the skyhook database it will not be able to find you.
You can submit your Network here (http://www.skyhookwireless.com/howitw...)
It should show up in a few days and your iPod should be able to tell your position then
You can submit your Network here (http://www.skyhookwireless.com/howitw...)
It should show up in a few days and your iPod should be able to tell your position then
-
- Mírně pokročilý
no tak by jsi musel do té databáze zadat polohu svého routeru, pak možná...
jinak to nejde, mám tu iPod 3G před sebou a polohu mi neurčí...leda by jsi měl JB, pomocí RoqyBT připojenou externí GPS a v GPSSerial nastaveno na iPhone GPS, pak by ji pomocí té externí GPS asi určil, sám od sebe určitě ne...
jinak to nejde, mám tu iPod 3G před sebou a polohu mi neurčí...leda by jsi měl JB, pomocí RoqyBT připojenou externí GPS a v GPSSerial nastaveno na iPhone GPS, pak by ji pomocí té externí GPS asi určil, sám od sebe určitě ne...
-
- Host
neni to technicky nemozne, podle Ip adresy se da vystopovat poloha, ale i to ma sve hacky proto ti to mozna ukazuje polohu nekde v USA
iPhone 4S 16 GB
Music powered by Klipsch Image One S4
Music powered by Klipsch Image One S4
-
- Mírně pokročilý
tak teraz som stoho sprosti ..tak da sa urcit aktualna poloha na ipode alebo nie?mne to nejde ale podla mna by to malo nejako ist ved naco by tam bola ta ikonka na zistenie AP
Ano, jde to. Samozřejmě, že to nebude poloha z GPS čipu, ale je to podle wifi routeru, na který se připojíš, některý tuto "funkci" povoluje a jiný zase ne.
Na domácí wifi si bez problému Mapy najdou mou polohu. A kdo tvrdí, že ne, tak neměl iPod nebo neumí hledat.
Pokud nevěříte, hodím screeny.
Na domácí wifi si bez problému Mapy najdou mou polohu. A kdo tvrdí, že ne, tak neměl iPod nebo neumí hledat.

Zdravím.
Mám iTouch, softvér 3.1.2 a u mňa je to tak, že doma mi to napíše, že nedokáže určiť polohu, ale akurát som sa vrátil z Prahy, kde mi to na každom verejnom wifi určilo, a určilo to presne..
Technicky to ja nikomu vysvetliť neviem, ale na 100% to fungovalo..
Mám iTouch, softvér 3.1.2 a u mňa je to tak, že doma mi to napíše, že nedokáže určiť polohu, ale akurát som sa vrátil z Prahy, kde mi to na každom verejnom wifi určilo, a určilo to presne..
Technicky to ja nikomu vysvetliť neviem, ale na 100% to fungovalo..
-
- Mírně pokročilý
technicky je to tak, jak je to tu popsané...musíš routeru nastavit to kde jsi, takže ten router to musí podporovat...pokud nepodporuje, tak neurčí polohu...
-
- Mírně pokročilý
ok diki