Vcera vysel tenhle manazer a musim rict ze je velmi kvalitni. Bohuzel se tam da hrat pouze za anglicke kluby, jak Premier league tak za kluby z nizsich soutezi, ale nakupovat hrace muzete i z jinych zahranicnich lig. Je tam hodne moznosti napr. muzete po zapase usporadat conferenci, nastaveni treninku, jsou tam vsechny anglicke pohary + evropska liga atd... co se tyce ovladani chvilku trvalo nez sem prisel co a jak ale potom pohoda. Za tu cenu to urcite stoji.
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 98400&mt=8
Championship Manager 2009 (appstore)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Re: Championship Manager 2009 (appstore)
No k tejto hre mi píše, že nie je pre slovenský apstore 

-
- Host
I dnes mi to píše to samé! Tomu člověk nerozumí
Jaký je důvod, aby se hra neprodávala v českém AppStore, popř. slovenském? Hra Championship Manager se bez problémů prodává na PC i v ČR.
Je to škoda...

Je to škoda...
-
- iPhone expert
Nejspíše kvůli právům a licencím.
Je to podobné jako když máš nějaký fotbal a místo Čecha Ti chytá Ceho, místo Baroše je Baroc, místo Kollera je Kollec apod.
A další důvod, je ten, že už jako fotbalová země nejsme pro nikoho lukrativní

Je to podobné jako když máš nějaký fotbal a místo Čecha Ti chytá Ceho, místo Baroše je Baroc, místo Kollera je Kollec apod.

A další důvod, je ten, že už jako fotbalová země nejsme pro nikoho lukrativní

-
- Host
na netu jsem zahlídl i verzi 2010, bohužel jen jako warez... Na českym appstore se ničeho takový asi nedočkáme...