GTA: Chinatown wars
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Re: GTA: Chinatown wars
Asi nejlepsi hra na iPhone. Jsem fanda GTA serie, ale tohle predcilo me ocekavani. Ovladani perfektni, jedna z mala her, kde nemusite iP naklapet abyste zatocili.
Grafika naprosto stylova a detailni, zvuky a hudba na urovni, ovladani zaslouzi pochvalu. Tesim se na dalsi pokracovani.
Za me 10/10
Grafika naprosto stylova a detailni, zvuky a hudba na urovni, ovladani zaslouzi pochvalu. Tesim se na dalsi pokracovani.
Za me 10/10
-
- Senior uživatel
funguje vam to na firmware 3.0? aky firmware je potrebny? dik
Tak musim konstatovat, ze to mam nainstalovane necely den a totalne jsem tomu propadl
) I love GTA
)
Grafika skvela. Ovladani taky super. Zatim jsem nenarazil na nejaky problem, uvidime...
Kdyz to zhodnotim tak Payback (total nuda) Car Jack (dobry) Gangstar (good) GTA supa
)....

Grafika skvela. Ovladani taky super. Zatim jsem nenarazil na nejaky problem, uvidime...
Kdyz to zhodnotim tak Payback (total nuda) Car Jack (dobry) Gangstar (good) GTA supa

Musíte koupit!
Výborná hra po všech stránkách, která hlavně svou hloubkou překonává veškerou konkurenci. Stejný obsah jako u konzolových verzí za třetinovou cenu je neuvěřitelná bomba a pro mě okamžitá koupě, kterou doufám také přispěju k příchodu dalších "velkých" her na iphone.
Ovládání chce trochu cviku, ale nabízí velké možnosti přizpůsobení, u jiných her také nevídané.
Ovládání chce trochu cviku, ale nabízí velké možnosti přizpůsobení, u jiných her také nevídané.
-
- Starý pes fóra :)
Srovnavaci video od TouchArcade : GTA: CTW na iPhone 3GS, Nintendo DS, a Sony PSP Go
Zobrazit video na http://youtu.be/ENa_OZU0fMY
Kód do fóra: [youtube]ENa_OZU0fMY[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov

Zobrazit video na http://youtu.be/ENa_OZU0fMY
Kód do fóra: [youtube]ENa_OZU0fMY[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zajimave srovnani, z ktereho jsem si vzal, ze mi u iP verze chybi ty zvuky - nadavky lidi 
Po nejake dobe hrani se mi hra libi. Skvele je obrovske plynule prostredi, lidi fotografujici si pamatky (socha svobody
), tank (ackoli nemuze prejizdet auta
(( ), lide s destniky kdyz prsi apod.
Stale mne hrozne stve system ukladani - obcas mam chut se jen projizdet po meste, kde vetsinou po ceste posbiram par penez, brneni ci zbrani...ale pokud jsem "zrovna na misi", tak si to nemohu ulozit. Coz zvlaste pokud clovek nehraje doma je hloupe.
A chtelo by to vetsi display s vetsim rozlisenim

Po nejake dobe hrani se mi hra libi. Skvele je obrovske plynule prostredi, lidi fotografujici si pamatky (socha svobody

Stale mne hrozne stve system ukladani - obcas mam chut se jen projizdet po meste, kde vetsinou po ceste posbiram par penez, brneni ci zbrani...ale pokud jsem "zrovna na misi", tak si to nemohu ulozit. Coz zvlaste pokud clovek nehraje doma je hloupe.
A chtelo by to vetsi display s vetsim rozlisenim

Ked som hru spustil ma prekvapilo ziadne menu,
po chvili hrania som sa do toho neuveritelne zazral... neviem sa od toho odtrhnut, no proste to stoji za to kupit to, a ked to zrovnam s ostatnymi hrami, tak Payback som hned odinstaloval bo je to strasny prepadak o nicom hra, carjack je dobre premyslene ale troska nedotiahnute ale inak dobre, gangsta som nehral ale pride mi to skor na PC ako na iPhone no a GTA davam 9/10 bodov a to kvoli savom... je to premyslena hra a ja ju odporucam ako milovnikom GTA tak aj tym ktorim tento zaner moc nevonia rozhodne stoji za to ju vyskusat... mam aj beaterator a to je tiez v pohode takze ROCKSTAR len tak dalej respect! 

-
- Senior uživatel
chyba mi tam celkom rucna brzda, inak je to celkom fajn, ak by tam bola cestina bolo by to super
Ale je tam rucka!!!! Musis slidnout brzdu nebo nejak tak...na zacatku pri rizeni auta te to nauci
)

-
- Host
2JohnMetsn: jo som rad aj za to ze ked si to chces ulozit nemusis stale utekat do safehousu. Na tom totiz boli vsetky minule GTA postavene.
To je fakt, na druhou to byly GTA pro PC/PS, tedy vetsinou hrani doma. Na rozdil od iP, kde si clovek chce zahrat chvili na zastavce, chvili v tramvaji a nema proste cas vzdy dokoncit misi, navic uspesne.
-
- Senior uživatel
najlepsie je ked ste v strede misii popripade nakonci a niekto vam zavola a nacita sa misia odznova,
Ja pro tyhle pripady pouzivam airplane mod a nikdo me nerusi...
)

-
- Host
ja zase jailbreak a k tomu backgrounder
-
- Sons of Jailbreak
Ako starý nadšenec GTA-čiek na psp môžem povedať,že nás RS neokrátili o nič.Podla toho zrovnávacieho videa by som do nds-kovej verzie nešiel.Zdalo sa mi to tam nejaké sekavé..iFoňácka verzia je totál psp kópia a to ma teší..
-
- iPhone expert
Ví teda někdo, jak použít tu ruční brzdu? Zmínili se tom, ale než sem si uvědomil, co mam zmáčknout, tak to zmizlo... psali něco o akceleraci a pak slide někam, ale já bohužel nevim kam a hlavně z čeho. Už sem to nějak zkoušel, ale nikdy se to nepovedlo 

MacBook Pro (2008)
-
- Mírně pokročilý
Při držení plynu musíš prstem přejet z plynu na bzrdu/zpátečku, ale že by to fungovalo vždy se mi moc nezdá. Ale s rychlým autem to poznáš 
Jediný co mě zatím "štve" je noční město, kde fakt nejde víceméně nic vidět

Jediný co mě zatím "štve" je noční město, kde fakt nejde víceméně nic vidět

Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec 
Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu

zdravim se hrou sem moc spokojen a je jedna z mala ktera me vazne bavi.
ale mam zde prvni zasek v misi kde musim deaktivovat bomby ve trech dodavkach nejdriv odsroubuji poklop ale pote je tam myslim voltmetr a tri draty a ja nevim vubec co delat. prosim o radu a predem dekuji. 

-
- Senior uživatel
ewanesx:
Musíš prestrihnúť drôt z najvačšim napätím,to urobíš tak,že ked podržíš prst na každom drôte tak sa ti ukáže na voltmetri akú ma hodnotu a ten z najvašim napätím prestrihneš tak,že na tom drôte prejdeš prstom z ľava do prava alebo naopak
Musíš prestrihnúť drôt z najvačšim napätím,to urobíš tak,že ked podržíš prst na každom drôte tak sa ti ukáže na voltmetri akú ma hodnotu a ten z najvašim napätím prestrihneš tak,že na tom drôte prejdeš prstom z ľava do prava alebo naopak
existují prosím cheaty na gta ctw? a jak se hází molotovy koktejly?
-
- Mírně pokročilý
Molotov se hází podržením prstu na postavičce a táhnutím směrem kam chceš hodit, měla by se Ti objevit červeno-zelená parabola.
Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec 

-
- Senior uživatel
uz sa vam podarilo spravit s rucnou brzdou horlave presmyky ? staci ked ste zastaveny z brzdy potiahnut prst na plyn a auto bude na mieste presmykovat, potom staci pustit plyn a kliknut na plyn a pekne sa to rozhori, cim dlhsie presmykujete na mieste tym dlhsie su ohnove presmyky 

pozor na světě jsou cheaty pro gta chinatown wars pro iPhone
postup: v domě najedete na nástěnku ( za křeslem):
zde naleznete mezi fotkami písmena, tyto písmena kdekoli sestavíte do těchto podob:
LOADOA - na granáty,pistol,minigun,assault,mikro smg,(námořnická) brokovnice
LOADOB - na molotovi drinky,teaser,dvě pistole,plamenomet,karabina,smg,dual barrel
LOADOC - na mini,chainsaw,revolver,plamenomet,karabina,smg,dual barrel
LOADOD - na flashblang,baseballová pálka,pistol,rpg,karabina,mikro smg,brokovnice
postup: v domě najedete na nástěnku ( za křeslem):
zde naleznete mezi fotkami písmena, tyto písmena kdekoli sestavíte do těchto podob:
LOADOA - na granáty,pistol,minigun,assault,mikro smg,(námořnická) brokovnice
LOADOB - na molotovi drinky,teaser,dvě pistole,plamenomet,karabina,smg,dual barrel
LOADOC - na mini,chainsaw,revolver,plamenomet,karabina,smg,dual barrel
LOADOD - na flashblang,baseballová pálka,pistol,rpg,karabina,mikro smg,brokovnice
-
- iPhone expert
-
- iPhone expert
Ja mam tu hru tiez a je fakt fakt velmi dobra! Necakal som taku kvalitu a to nehovorim o samotnom deji. Uplne ako klasicke GTA. Som velmi velky nadsenec tejto hry a VRELO ODPORUCAM!
PS: ked hram hra a nejde do savehouse a stlacim homebutton, tak sa mi to same automaticky ulozi?
PS: ked hram hra a nejde do savehouse a stlacim homebutton, tak sa mi to same automaticky ulozi?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
ne bohužel je to stejné jako u pc verze... lze ukládat jen přes menu nebo přes dům
-
- Starý pes fóra :)
CHEATY :
LOADOA ? Grenade, nightstick, pistol, minigun, assault rifle, micro SMG, and stubby shotgun.
LOADOB ? Molotov, tazer, dual pistols, flamethrower, carbine, SMG, and dual-barrel shotgun.
LOADOC ? Mine, chainsaw, revolver, flamethrower, carbine, SMG, and dual-barrel shotgun.
LOADOD ? Flashbang, bat, pistol, RPG, carbine, micro SMB and stubby shotgun.
CASHIN ? Grants $10,000 extra cash.
LIFEUP ? Refills your life to full.
SHELLY ? Refills your armor to full.
TRIPPY ? Unknown
COPIN ? Raises your wanted level by 1 star.
COPOUT ? Lowers your wanted level by 1 star.

LOADOA ? Grenade, nightstick, pistol, minigun, assault rifle, micro SMG, and stubby shotgun.
LOADOB ? Molotov, tazer, dual pistols, flamethrower, carbine, SMG, and dual-barrel shotgun.
LOADOC ? Mine, chainsaw, revolver, flamethrower, carbine, SMG, and dual-barrel shotgun.
LOADOD ? Flashbang, bat, pistol, RPG, carbine, micro SMB and stubby shotgun.
CASHIN ? Grants $10,000 extra cash.
LIFEUP ? Refills your life to full.
SHELLY ? Refills your armor to full.
TRIPPY ? Unknown
COPIN ? Raises your wanted level by 1 star.
COPOUT ? Lowers your wanted level by 1 star.

-
- Host
tie interaktivne animacie su absolutne skvele, len by ma zaujimalo ci pri kazdej kradezy auta treba spinat tie draty?
-
- iPhone expert
No mne sa praveze nocne mesto velmi paci, na obrazkoch to vyzerlo tak stroho, ale terak, ked to hram, tak je to velmi pekne a take realisticke. Aj spominane interaktivne animacie su fakt dost dobre. Len ma hneva trosku to ovladanie auta, trosku sa mi s tym zle pracuje. Inak ale niekedy po kazej misii a tak, tak same to autosavne, tak sa mi zda, ze to same uklada. Iba ak sa flakam po meste a nie som v ziadnej misii, vtedy sa to neuklada. Tie cheaty fakt funguju na tuto hru na IP? ako sa vkladaju?
TIP: ak chcete rychlo vypnut titulky a animacie (rozhovory), staci podrzat prst na obrazovke a okolo prsta vam prebehne kruzok a animacia sa vypne.
TIP: ak chcete rychlo vypnut titulky a animacie (rozhovory), staci podrzat prst na obrazovke a okolo prsta vam prebehne kruzok a animacia sa vypne.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Host
Dobra hra.
Ako mate nastavene ovladanie auta? Digtal alebo analog? A mate zapnutu pomoc pri riadeni?
Skoda len toho ze ked ma nahanaju policajti tak staci vojst do domu a ked vyjdem von uz ma nikto nenahana. To povazujem za dost velku chybu.
Ako mate nastavene ovladanie auta? Digtal alebo analog? A mate zapnutu pomoc pri riadeni?
Skoda len toho ze ked ma nahanaju policajti tak staci vojst do domu a ked vyjdem von uz ma nikto nenahana. To povazujem za dost velku chybu.
iPhone 3GS 16GB 3.1.2 SK-Orange NonJB
@luboslav> Vždyť je to tak u každýho GTA
teda jestli dobře pamatuju....

-
- Host
Nie som si isty ci to tak bolo u vsetkych, mam pocit ze az od GTA3 v dvojke to bolo inak. Nie som si isty na posledy som hral San Andreas a to uz je davno.
Avsak to nic nemeni na tom ze to je chyba, teda aspon podla mna. Ked pri nahanacke vyjdem z domu tak dokonca policajne auta pred domom este stale hukaju ale uz ma nenahanaju. Proste bug.
Avsak to nic nemeni na tom ze to je chyba, teda aspon podla mna. Ked pri nahanacke vyjdem z domu tak dokonca policajne auta pred domom este stale hukaju ale uz ma nenahanaju. Proste bug.
-
- iPhone expert
A chcel by si, aby ta donemoty stale nahanali? 

-
- Host
Naco su tam asi stanice kde si mozes prestriekat auto?
A samozrejme vzdy sa da este utiect.
Mne nevadi to ze ked sa ked im uteciem a niekam sa schovam a oni ma nevedia najst, tak po case sa patranie skonci. To je normalne, to je v pohode.
Ale trapne je ked aj spolu s policajtami pridem k domu vystupim nahana ma policajt vojdem do domu potom hned vyjdem a uz sa nic nedeje, auta hukaju ale nic viac.
Inak je to dobra hra.
A samozrejme vzdy sa da este utiect.
Mne nevadi to ze ked sa ked im uteciem a niekam sa schovam a oni ma nevedia najst, tak po case sa patranie skonci. To je normalne, to je v pohode.
Ale trapne je ked aj spolu s policajtami pridem k domu vystupim nahana ma policajt vojdem do domu potom hned vyjdem a uz sa nic nedeje, auta hukaju ale nic viac.
Inak je to dobra hra.
Lidi kde sezenu Tanka? A mohu letet vrtulnikem? Diky za odpoved