kopirovanie TXT,pdf.....

Odpovědět
ipod touch 8gb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kopirovanie TXT,pdf.....

Příspěvek od ipod touch 8gb »

neviete ako skopirujem pdf alebo txt.... do ipodu ,ked mi v ipode napise tu ftp adresu idem na pc dam to tam skopirovat ,kopiruje ale potom prestane,ale wifi na pc mam cez inu siet wifi ako na ipode som pripojeny,ale z netu mi nejaky pdf otvori ale chcel by som ho ulozit a by mi siel spustit aj bez netu

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: kpirovanie TXT,pdf.....

Příspěvek od Paly »

Musis byt pripojeny na tej istej WiFi sieti. Nemozes byt pripojeny na iPode na inej wifi sieti ako na PC.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

WarCZ

Příspěvek od WarCZ »

ja bych chtel vedet jak dostanu treba knizku v pdf/txt do ipodu ?

ipod touch 8gb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tak musis si stiahnut alebo kupit,z app store nejaky pdf reader a musis byt pripojeny na wifi cez ipod,ono ti to vypise adresu v ipode napr. ftp://?,?,?,?:2121 a ides ku pc otvoris internet explorer das tam u adresu a skopirujes tu tvoju pdf,do IE a v ipode by si to mal mat,,,aspon ja to tak robim,a ked je toto zli navod tak ma prosim opravte...

TommyS

Příspěvek od TommyS »

WarCZ píše:ja bych chtel vedet jak dostanu treba knizku v pdf/txt do ipodu ?

Na knížky je dobrá aplikace Stanza(free) :wink:

ipod touch 8gb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

prave som nasiel dobry program vola sa reader lite (free) ,,,na stranku http://dbelement.com/reader/ sa zaregistrujete vlozite tam svoj dokument v txt idete na ipod musite mat wifi a date tam tie udaje co ste davali do registracii zosyncronysuje vam to stranku a prida tie dokumenty co mate na stranke,a otvari vam ich potom aj bez netu,neni to boh vi co ale dasa to vyuzit

shppen

Příspěvek od shppen »

Zdravim, nedavno sem se snazil narvat is nejake ebooks do iPhone a neuvazene jsem to udelal zpusobem ze sem si prevedl knihu do wordu a ten si pak poslal mailem a stahl...pak sem nasel Stanzu a chtel sem se tehle word dokumentu zbavit ale nevim kam se v telefonu ulozily nevite nekdo kde bych je mohl najit? Diky za odpoved

Crozz
Host
Host

Příspěvek od Crozz »

Proč přes WiFi, já používám na kopírování souborů do ipodu diskaid a je to, ovšem jailbreak nutnost

CML4D

Re: kopirovanie TXT,pdf.....

Příspěvek od CML4D »

jo - goodreader je nejlepčí :)

Odpovědět