A kdyz jsem jel z Prg - Benesov a Navigon se chytil az na spatecni ceste na 2 minuty....No hledal jsem alternativu. Vzhledem k tomu, ze jsem otestoval vsechny na stejne trase, snad mohu srovnavat
 A kdyz jsem jel z Prg - Benesov a Navigon se chytil az na spatecni ceste na 2 minuty....No hledal jsem alternativu. Vzhledem k tomu, ze jsem otestoval vsechny na stejne trase, snad mohu srovnavat 
Btw, zadnou couvajici sipku jsem nezazil

( dnes som sa gral s Garmin Mobile XT a velmi sa mi paci )
 ( dnes som sa gral s Garmin Mobile XT a velmi sa mi paci ) 
 co je oproti iPhonu...
 co je oproti iPhonu... sice aj s iP sa mi podari niekedy chytit signal v budove, ale takto urcite nie, iba ak na chvilku potom sa zas strati, tu nokiu som nechal polozenu na stole mozno 15 minut a ani raz sa signal nestratil
 sice aj s iP sa mi podari niekedy chytit signal v budove, ale takto urcite nie, iba ak na chvilku potom sa zas strati, tu nokiu som nechal polozenu na stole mozno 15 minut a ani raz sa signal nestratil

Jak kvalitou tak cenou
 Jak kvalitou tak cenou
 ) A to i přes tu "kvalitu a cenu"...
 ) A to i přes tu "kvalitu a cenu"...

Ono to tak neni, spise se snazim objektivne zhodnotit prakticke zkusenosti. ale kje pravda, ze jsem z nej (na iPhone) otravenbej, tak uz jsem mozna zaujatej
 Ono to tak neni, spise se snazim objektivne zhodnotit prakticke zkusenosti. ale kje pravda, ze jsem z nej (na iPhone) otravenbej, tak uz jsem mozna zaujatej 

potom som musel zastat a fakt sa poobzerat ako sa dostat do cielovej ulice
 potom som musel zastat a fakt sa poobzerat ako sa dostat do cielovej ulice 

Mertsoft píše:Praxe, nic vic, nic min

dodulo > tohle je v každé navigaci, žádná není stoprocentní
 nikdy sa na nu na 100% nespolieham a dopredu si trasu pozriem aj inak na mape, no tu ma najskor poslal do slepej ulice a potom ma chcel poslat do 2 jednosmeriek
 nikdy sa na nu na 100% nespolieham a dopredu si trasu pozriem aj inak na mape, no tu ma najskor poslal do slepej ulice a potom ma chcel poslat do 2 jednosmeriek dik
 dik

Na výšku je Navigon prehlednějsí a na šírku treba u TomTom je takové zjednodušene ale ne na ukor prehlednosti, ale ten Sygic je fakt paradní jak tam ma ceduli pres cestu.
 Na výšku je Navigon prehlednějsí a na šírku treba u TomTom je takové zjednodušene ale ne na ukor prehlednosti, ale ten Sygic je fakt paradní jak tam ma ceduli pres cestu. 

Tea Racer píše:...nechci se zastavat Navigonu ale me to prijde prehledné a jasne...

ls8 píše:A tobe fakt nevadí, jak Navigon zaplácne kus mapy ikonou pro další pokyn a pro navádění do pruhů? To přeci nemá co dělat na mapě, od toho je dole stavový panel! O nemožnosti importovat vlastní body zájmu (byť jen s JB) nemluvě.
 Navíc jak už jsme probírali, Navigon má více predností jako vice průjezdných bodů atd. Navíc grafika se mi líbí víc je vice realistická než takové jednoduche a neprehledne, misto zatáček usekané a hranaté kusy co tam ma TomTom...
 Navíc jak už jsme probírali, Navigon má více predností jako vice průjezdných bodů atd. Navíc grafika se mi líbí víc je vice realistická než takové jednoduche a neprehledne, misto zatáček usekané a hranaté kusy co tam ma TomTom... 

To nikdy žádný odpůrce TomToma nezapomene zdůraznit
 To nikdy žádný odpůrce TomToma nezapomene zdůraznit 

A to s velkým prehledem
 A to s velkým prehledem 
 Me oddaleni u Navigonu paradne funguje a je prehledné a hlavne, nejsem odpůrce TomToma, hodne jsem premyslel jestli nemam koupit prave jeho. Třeba já prujezdné body využívam, pokud je nekdo nevyuzije tak chápu že to je pro nej bezpredmetne. K tem ikonám jeste: Jsou poloprůhledné a to je obrovské plus. Když pujdeme do detailů tak preve TT treba tou maličkosti jak tam je jmeno ulice zabira vice viditelného mista, ale to už se opravdu baziruje na kravinkách
 Me oddaleni u Navigonu paradne funguje a je prehledné a hlavne, nejsem odpůrce TomToma, hodne jsem premyslel jestli nemam koupit prave jeho. Třeba já prujezdné body využívam, pokud je nekdo nevyuzije tak chápu že to je pro nej bezpredmetne. K tem ikonám jeste: Jsou poloprůhledné a to je obrovské plus. Když pujdeme do detailů tak preve TT treba tou maličkosti jak tam je jmeno ulice zabira vice viditelného mista, ale to už se opravdu baziruje na kravinkách 

Ano, ovládání za volantem by nemělo být, ale sáhněte si sami do svědomí, kdo to nikdy neudělal. A nebo nedělá.....
  Ano, ovládání za volantem by nemělo být, ale sáhněte si sami do svědomí, kdo to nikdy neudělal. A nebo nedělá.....

za to jsem rad kdyz se nekam zamotam
 za to jsem rad kdyz se nekam zamotam