T-Mobile ma 3G v Praze

Odpovědět
djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

T-Mobile ma 3G v Praze

Příspěvek od djha53k »

T-Mobile ma 3G v Praze

T-Mobile zahajuje testovací provoz 3G sítě

K testování se mohou připojit sami zákazníci T-Mobile ? stačí se zaregistrovat pomocí bezplatné SMS ve tvaru 3G A, kterou odešlou na telefonní číslo 4902; deaktivaci lze provést obdobně: 3G D na 4902.

Od TM prisla sms, ze pry zitra, ale uz asi za 2hod se na iP3G objevila tahle divna zprava:
Obrázek

Pote nasledovala jeste otazda zda akceptuji prenastaveni simky do modu 3G, tenhle screen jsem bohuzel v navalu radosti zapomnel udelat :oops:

A pak uz jen stacilo v nastaveni zapnout 3G a:
Obrázek

A nakonec jeste musite restart iP3G :idea:

/edit: tak prvni poznamka po 15min pouzivani. Spustil jsem VPN, pripojil se do prace, dal aktualizovat Inbox a 3G spadlo a uz 10min znovu nenajelo... no holt testovaci provoz :roll:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Re: T-Mobile ma 3G v Praze

Příspěvek od mrzic »

Tu zprávu s tónem jsem taky dostal. Je to nějaká reklama na jejich portál. Mě to pak nabídlo stažení " jede jede mašinka".
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Takze hodnoceni po puldenim (ne)pouzivani.

Na Nam. Republiky nefunguje vubec, nebo tak casto padlo, ze to iP3G vzdal, nevim...

Na jiznaku (Zabehlice) funguje v Safari OK, ale jakmile pustim email nebo VPN tak se odporouci...
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6

Laqos

Příspěvek od Laqos »

mě to teda běhá ale mam smůlu že bydlim přesně na okraji signálu :arrow: takže musim mrznout na balkóně :D

rdx
Host
Host

Příspěvek od rdx »

Ja si pro zmenu neza3Géčkuju vubec, pac mam pry starou SIMku a musim si pockat na ostry provoz :)

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

takze jsem to temer vzdal. prepinam iP3G na 3G jen dyz surfuju v safari. jinak to nema vubec cenu. neustale to pada zpet na E a zere to desne baterku
SG G6

sir.azazel

Příspěvek od sir.azazel »

3 G signal mozno chytit v hradci králové u mc na okruhu, maximalni rychlost pustena ja 2Mb/s ale mam pocit ze iPhone stejne vic nepusti:-D ale na pripojeni notasu i stahovani bezva, nepada a provoz je stabilni

Odpovědět