iPod touch Bluetooth
iPod touch Bluetooth
Čau, chystám se koupit iPod touch a chtěl bych si ujasnit jak je to u iPodu s bluetooth, respektive jaká generace bluetooth má a jaká ne, všude píší něco jiného tak v tom chci mít jasno. Díky za odpovědi. 

Re: iPod touch Bluetooth
iPod Touch 1G - Bluetooth nema
iPod Touch 2G - Bluetooth ma po update na min. OS 3.0
iPod Touch 3G - Bluetooth ma
iPod Touch 2G - Bluetooth ma po update na min. OS 3.0
iPod Touch 3G - Bluetooth ma
Díky, takže 1g nepřichází v úvahu, ale ještě jsem se chtěl zeptat, kolik zabírá průměrná hra na iPod touch? Nemůžu se rozhodnout s jako pamětí si mám iPod koupit, bohužel rozhodujícím faktorem je pro mě cena, takže žádné návrhy kup si iPod touch 3g 64GB mě nezajímají. 

To se nedá říct kolik zabírá je to od 8MB až po 700MB 
Záleží to čistě jen na tobě mě by třeba 8GB nestačilo

Záleží to čistě jen na tobě mě by třeba 8GB nestačilo

OK, ještě k tomu bluetooth, soubory se dají odesílat jen přes nějaký program? Četl jsem třeba o iBluetooth, jako soft je na to nejlepší?
-
- Mírně pokročilý
jako soft je na to jediný, o jiném nevím
btw na iPod 3. generace zatím pozor kvůli JB, je jen tethered, pokud nevíš o co jde, tak hledej, přímo v této kategorii jsem to popsal ( iPod Touch 3G jailbreak - nevyřešeno)

Rozhodně si kup 32GB (Stejně jako já je tam rozdíl cca 2000 a když už tak už ne ?)64GB je teda alespoň pro mě kravina a jako dávat skoro 10 000 za přehrávač je už opravdu hovadina.Těch 32 ti vystačí na všechno : hafo muziky,pár filmů,hafo her a aplikací.Teďka seženeš IPT 32GB za 7000kc.A i na Aukru od solidních prodejců kolem 6000kc.Co se týče Bluetooth tak :
Ipod Touch 1G - nemá vůbec Bluethoot,nemá ani reproduktory,ovládání hlasitosti a spoustu dalších nedostatků rozhodně bych v tuto chvíli do IPT1G.
Ipod Touch 2G Bluetooth už má ale myslím že pouze na spárování s jiným Ipodem.Jinak Ipod Touch 2G je totéž jako Ipod Touch 3g 8GB.Je tam rozdíl pouze v maličkých pakárnách které stejně nevyužiješ.
TAKŽE ZA SEBE ŘÍKÁM IPOD TOUCH 3G 32GB
Ipod Touch 1G - nemá vůbec Bluethoot,nemá ani reproduktory,ovládání hlasitosti a spoustu dalších nedostatků rozhodně bych v tuto chvíli do IPT1G.
Ipod Touch 2G Bluetooth už má ale myslím že pouze na spárování s jiným Ipodem.Jinak Ipod Touch 2G je totéž jako Ipod Touch 3g 8GB.Je tam rozdíl pouze v maličkých pakárnách které stejně nevyužiješ.
TAKŽE ZA SEBE ŘÍKÁM IPOD TOUCH 3G 32GB

-
- Pokročilý uživatel
taky si myslím - měl jsem 8gb iTouch 1G a je to malý, malý, šílené malý - nacpeš tam trochu muziky a s aplikacema (u Touche spíš hrama) seš na štýru, protože se jich tam moc nevleze
buď 32gb, nebo ideálně 64gb - nejlépe 3G, třeba u 1G jako největší problém vidím absenci mikrofonu, u ostatních myslím už je
buď 32gb, nebo ideálně 64gb - nejlépe 3G, třeba u 1G jako největší problém vidím absenci mikrofonu, u ostatních myslím už je
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)
na PM odpovídám podle nálady
Chci si ho kupovat až na jaře tak uvidím jestli se to u 3g nějak vyřeší s tim jailbreakem, jinak bych asi šel do 2g.
8GB si nebudu kupovat určitě, moc málo, 64GB taky ne, moc drahý. Teď se rozhodnout mezi 16 a 32GB, uvidim jak na tom na jaře budu s penězma, pokud na to bude, kupuju 32GB, pokud ne, budu si muset vystačit s 16GB.
Bohužel je mi teprve 15 takže sháním prachy kde se dá, teď jen šetřit, šetřit, šetřit a nic moc si nekupovat a mělo by to vyjít s 32GB. Každopádně díky za rady.
8GB si nebudu kupovat určitě, moc málo, 64GB taky ne, moc drahý. Teď se rozhodnout mezi 16 a 32GB, uvidim jak na tom na jaře budu s penězma, pokud na to bude, kupuju 32GB, pokud ne, budu si muset vystačit s 16GB.
Bohužel je mi teprve 15 takže sháním prachy kde se dá, teď jen šetřit, šetřit, šetřit a nic moc si nekupovat a mělo by to vyjít s 32GB. Každopádně díky za rady.

Jasný no já myslím že i těch 16GB ti může stačit.No záleží na co to převážně budeš chtít.
-
- Mírně pokročilý
tak nevím, já 64GB koupil za 7 

Ale už použitej ne ? :-O Ja jsem mluvil o tom když je ještě nedotknutej.
-
- Mírně pokročilý
nedotknutý, originálně zabalený, neotevřený...na aukru...
cef123 píše:Jasný no já myslím že i těch 16GB ti může stačit.No záleží na co to převážně budeš chtít.
Mno dal bych si tam cca 3,5GB hudby, a zbytek na pár her a nějaký filmy.