Dnes mi prisiel mail (asi pred par minutami), ze vysla oficialna verzia Google Chrome pre nas OS. Myslim, ze je to celkom dobra informacia ked radi testujete nove prehliadace, mne osobne Safari vyhovuje, ale Chrome som uz stiahol a idem testnut.
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
je mozne nejakym sposobom synchronizovat zalozky google chrome s iphonom. vdaka
Chcem sa opytat na vase skusenosti s Chrome na Macu, pretoze som s Macom nemal ziadne problemy ale v poslednej dobe mi obcas nabehne farebne koliesko a kruti sa aj 3 min. Uz som skusal opravovat disk, hardwarovu kontrolu a vsetko mozne, ale ziadnu chybu nevyhadzuje a vsetko je vraj o.k. No a robi mi to uz aj pri surfovani cez chrome, tak mam pocit ze môze byt chrome na vine. Co vy na to? skusenosti?
Porovnaj to so Safari. Maju rovnaky renderovaci engine. Predpokladam, ze rozdiely v plynulosti moze sposobovat vselico, ale zname "brzdy" su napr. interpreter javascriptu a vkladane objekty napr. FLASH.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Porovnal jsem. Flash jsem mel zaply i vyply, adblock obdobne, na obou. Abych to upresnil, zjisil jsem, ze se mi to deje pouze pri srollovani na touchpadu, a pouze na monitoru MacBooku, na externim a s mysi ne. Neni to vzdy. Videl bych to na nejaky bug, ale trva to uz delsi dobu, kamarad kvuli tomu taky Chrome nacas opustil. Nyni jsem se k nemu chtel vratit a zadna zmena.
Totiz rad bych se k Chromu vratil pouze proto, ze lepe "zpracovava" flash, MacBook prakticky neslysim. V Safari mi flash videa vzdy zvednou otacky vetraku vice nez u Chromu (predevsim na externim s 1080p).
Mi nejde plynule ani Safari ani Chrome, pouze s doplňky Magic Scroll nebo Smooth Scroll. Není to tak, že by procesor nestíhal. Chrome nemá plynulý posuv v defaultním nastavení (je třeba doinstalovat právě Smooth Scroll).