Inotia : A Wanderer oF Luone (RPG) [AppStore]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
JackieTran
Starý pes fóra :)

Inotia : A Wanderer oF Luone (RPG) [AppStore]

Příspěvek od JackieTran »

Obrázek
Sen vsech milovniku RPG-ecek :)
Cena : 5.99 Euro
Grafika : "bozi"

:arrow: Az 48hodin hrani bez prestavek!
:arrow: Muzete si najmout az 2 zoldaky
:arrow: K vyberu jsou 5 hernich modu
:arrow: Ovladani je :
a) Touching
b) V-Pad

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Trailer

Zobrazit video na http://youtu.be/mIiVyaTekFI
Kód do fóra: [youtube]mIiVyaTekFI[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

GamePlay

Zobrazit video na http://youtu.be/6KmoHrurImc
Kód do fóra: [youtube]6KmoHrurImc[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Obrázek
Naposledy upravil(a) JackieTran dne úte pro 22, 2009 6:37 pm, celkem upraveno 2 x.

Revin1

Re: Inotia : A Wanderer oF Luone (RPG) [AppStore]

Příspěvek od Revin1 »

Už jsem také stáhnul a je to super, dobře se to hraje a opravdu hezky to vypadá.

Zajímavé také je, že si můžete najmout až dva žoldáky, takže to jde hrát opravdu mnoha způsoby.

Zatím mám Knighta (lvl 7) a thiefa jako žoldáka

nofly
Host
Host

Příspěvek od nofly »

ach jo :( zase hra u ktery stravim vetsinu volneho casu :)
iPhone 3G 3.1.2 JBlackRa!n

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

:| to je mi lito,ale budes muset :D

nofly
Host
Host

Příspěvek od nofly »

no co se da delat jde se kupovat :D trochu mi to pripomina Zenonia :D i tim jmenem :)
iPhone 3G 3.1.2 JBlackRa!n

Xavy

Příspěvek od Xavy »

Čekám na nějakou vánoční slevu a pořád nic :-)

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Jak bývá zvykem v Česku slevy jsou až po Vánocích jak je to v appstore nevím :mrgreen:

Mefeistos

Příspěvek od Mefeistos »

zdravím mám čarodějku na 20 lvl a mám poslední q něco se svitkem monster ale nevím jak na něj a žádný další q mi to dát nechce kromě nějakého dopisu který mám doručit trpaslíkovi ale problém je ten že do trpasličího města mám všechny vchody ještě zamčené nevíte co s tím jinak nej hra na iphone

Vox
Host
Host

Příspěvek od Vox »

Takovej Ragnarok... :) aspon dle vzhledu me to tak pripada

jackietran2

Příspěvek od jackietran2 »

Prosim vas mam 1 zoldaka chtel bych 2 a nevim kde najit ten warriors seal a za 2, nevim jak si mohu zmenit zoldaka nechci valecnika ale treba magicana nebo thiefa
diky za radu

Koty

Příspěvek od Koty »

Mam to hodinku a už sem v tom až po uši!

Mefeistos

Příspěvek od Mefeistos »

Všchni píšete jaká je to sqělá hra to víme nemůže někdo poradit?

Sose
Host
Host

Příspěvek od Sose »

jackietran2: ziskas ho tak ze ti dropne Hire Mercenaries. (dropuje sa ojedinele z akehokolvek creepa)
Zmenis ho: das Status, vyberes postavu ktoru chces zmenit, hore v rohu klikni na Party a tam DISCHARGE (ak by si ho chcel naspat tak u inkeepera v zadnej miestnosti mas vsetkych co si ziskal.

Hra ktora za ziadnych okolnosti nepusti.. Uz druhy den som sa planoval ucit na pravo... No...
Aktualny lvl 22 :)

Revin1

Příspěvek od Revin1 »

Ze začátku hodně super, teď jsem ale na cca 60 levelu a už mě ty questy dones 20 něčeho, zabij 20 nějakých příšer začínají docela unavovat :?
Navíc, když má člověk přinést třeba 20 krysích ocásků, tak to neznamená zabít 20 krys, ale tak 60, možná i víc. On ten krysí ocásek z každé prostě nevypadne :)
Přijde mi to jako takové natahování hrací doby, to je pak jasný že to vydrží tak dlouho. Ale i tak dobrý

Jackietran2: musíš do Perone, tam myslím za starostou, dá ti nějaké úkoly a pak tě pošle za poustevníkem severně od města a ten ti otevře cestu do Torie. Quest "named monsters" splníš až později.

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Nevíte co je podmínkou pro připojení k multiplayer serveru? Pořád mi to vypisuje chybu připojení.

EDIT1: Funguje to tu nekomu? Ja to zkousim uz tyden a nepripojil jsem se ani jednou:-(

EDIT2: Takze to zrejme nejde nikomu s verzi 1.01. Snad vyda COM2US brzo nejaky update.

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Omlouvám se za double post, ale chci upozornit, že je již na Appstore update 1.02, který mimo jiné opět umožňuje "match up" (online hru).

Update jsem vyzkoušel - vše funkční.

vojtiiisek

Příspěvek od vojtiiisek »

Prosím připojte se k mé skupině na facebooku,jmenuje se iPhone Game: Inotia 2:Wanderer of Luone... Můžete uploadovat vaše fotky z hraní.. ThanQ

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Fotky muzes uploadovat i sem a pobavit se zde o cemkoli muzeme taky. FB sice asi neni primym konkurentem tohoto fora, ale stejne by se podobna "reklama" nemusela zdejsimu spravci libit.

Mefeistos

Příspěvek od Mefeistos »

prosím pomozte mi mám pár q na odevzdání v aren village ale nikde tam neni ani noha prošel jsem podzemním tunelem i vězením

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Tu sú popisane q fakt dobrá pracicka

http://global.com2us.com/forum/archive/ ... p/f-5.html

wolodo

Příspěvek od wolodo »

Co na tom je take extra? Rovnaka hra ako X dalsich japonskych rpg. A to prosim pekne uz od dob final fantasy. Uplne rovnaky system, uplne rovnaka grafika, ktora mimochodom posobi pekne infantilne vzhladom k snahe o "temny" pribeh, questy otrepane, jednotvarne a nudne.
Takuto hru vytvori pomocou RPG Editora (myslim ze to je freeware) aj male decko. Kedysi som dokonca nieco podobne spravil aj ja pre pc.
Herna doba je sice dlha ale pozostava s chodenia dokola na jednom mieste a cakania kym sa respawnuju nejaki nepriatelia, potom sa vyzabijaju a dufame ze z nich vypadne nieco co hladame...
Skratka nuda po par minutach hrania.

Posted with TouchBB on my iPhone

Revin1

Příspěvek od Revin1 »

Mě to ze začátku celkem bavilo ale po chvíli to začala být opravdu obrovská nuda. Pořád jen přines 20 něčeho, zab 20 nějakých příšer... tohle přece není žádná zábava! Člověk pořád jen mačká tlačítko na displeji a to je celý. Jen se mění příšery, prostředí atd., ale za chvíli to začne být hrozná nuda. Zenonia mě ještě bavila ale tohle je pitomost. Sice celkem hezky udělaná ale pitomost (i když tyhle infantilní RPG taky moc nemusím).

Nejlepší RPG na Iphonu je podle mě Undercroft! Chtělo by to více takových RPG a ne tyhle pitomosti.

Navíc mě dostal ta naprosto debilní vlastnost "Luck" - štěstí. Kdy hráč vůbec neví kolik to je a když má smůlu a má malé štěstí tak nemá šanci nic najít a celá hra pak stojí za h****

AAgent

Příspěvek od AAgent »

skvela hra na nudne chvile ve skole 8)

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Prosím mohol by sa niekto skusit prihlásiť na match up?
Totiž mne sa to nedá a včera som vpohode hral cez match,a najväcia blbosť že potrebujem upgradnut zbrane a to ide len cez match.
Tak či je chyba u mna alebo inde.

Ďakujem.

custom
Host
Host

Příspěvek od custom »

dost dobra parba mel jsem lvl 42 ale pak jsem musel udelat restore a od te doby uz hru neparim.

tmiker

Příspěvek od tmiker »

Ahoj,
mam prosbu :)
Ve hre mam v inventari Combination Recipe a vubec nevim, jak s nimi nalozit pripadne jak je vyuzit.. Mohl by mi nekdo pomoci, dekuji..
tmiker

EDIT: uz vim, pouziji se do knihy a podle nich se vytvari ruzne artefakty ci veci :)

Odpovědět