OMG Pirates! [1.59?]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Stopa

OMG Pirates! [1.59?]

Příspěvek od Stopa »

Obrázek
toto je pre mna osobne najlepsia hack&slash hra na iphone, paradna grafika (Mika mobile je zaroven tvorca Zombieville USA), rozne komba, 2 obtiaznosti (3 sa da odomknut), survival, odomykanie novych utokov a vylepseni atd atd
navyse cena je viac nez len prijatelna

Zobrazit video na http://youtu.be/W9FNBVHnI34
Kód do fóra: [youtube]W9FNBVHnI34[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
Obrázek

MIRKOOOO

Re: OMG Pirates! [1.59?]

Příspěvek od MIRKOOOO »

Super hra, len si nevem rady z prvým bossom ktorí má sud z tímom a striela po mne a lieta, pls ako ho mám zabiť?

Sennpu

Příspěvek od Sennpu »

ja ho zabil ze sem se snim porad pral asi 3 min a nakonec jsem ho odrovnal tim extra utokem (pouzil jsem ho 2x)

Stopa

Příspěvek od Stopa »

akonahle zdvihne nohu = ide ta udriet, musis rychlo skocit prec alebo spravit protiutok (druha moznost je efektivnejsia :wink: )
akonahle sa zasmeje = pouzije plamenomet, musis proste utekat bud hore alebo dole
a ked vyleti tak len behaj kade-tade, mlatit ho mozes aj ked sa vrati dole :lol:

MIRKOOOO

Příspěvek od MIRKOOOO »

uz som ho zabil, dakujem vam :)

StormJ

Příspěvek od StormJ »

Tato hra vypadá velmi návykově. Jdu si jí zakoupit :) Zombieville bylo sice ala iDracula, ale bylo to jaksi nedotažené

Odpovědět