Topky (spravodajstvo) [App store]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Topky (spravodajstvo) [App store]

Příspěvek od split »

Do app storu sa dostala jedna z prvych slovenskych news aplikacii (aspon ja o inej neviem) a samozrejme zadarmo.

Obrázek

Link: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=336928309&mt=8

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Topky (spravodajstvo) [App store]

Příspěvek od Tea Racer »

To je jen jako zpravodajstvi jednoho portálu? Nebo jak to funguje? Napiš více, ted to nemohu ostestovat. :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od split »

Ide o spravodajstvo portalu topky.sk
Je to vcelku jednoducha aplikacia. Hlavnymi vyhodami su rychlost stahovania a cachovanie obsahu.

Este by som mohol povedat ze som to programoval ja, tak ak by mal niekto nejaky zaujimavy napad, mozem ho pripadne zakomponovat do updatu.

peterkooo

Příspěvek od peterkooo »

vyborne.. pochvala, skvela pracicka :) jednoduche, rychle, prehladne.. som velmi "spoko"..
co sa tyka tych napadov, tak napriklad mne by sa tam hodilo nejake pocasicko (tak pomimo, napr. do zalozky Viac) no a potom by som sa tiez potesil aktualnemu kurzovemu listku :)

DeMaio
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od DeMaio »

Perfekt-robota na úrovni..
Ak môžem-chýba mi tam športové spravodajstvo..
Ináč good job..
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..

Obrázek

munku

Příspěvek od munku »

super je to a este aj televizny program by nebol na zahodenie:-)ň

ZhuJo

Příspěvek od ZhuJo »

medzi dalsie SK aplikacie patri vyborny Air Video, klient/server riesenie na zive streamovanie video suborov z pocitaca do iPhone:
http://www.inmethod.com

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Veľmi pekné :)

split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od split »

Dakujem za pozitivne reakcie :) Nad spominanymi doplnkami sa uvazovalo uz skor, tak snad to vyjde.

gejmerqo

Příspěvek od gejmerqo »

lamka ja som ešte od kolegov dostal tipy - nedá sa zväčšiť text (ak by sa niekomu zdal malý) a obrázky sa nedajú zväčšiť.

split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od split »

Jak sa moze zdat niekomu text maly :) Vsetky texty v iphone su male ;) S tymi obrazkami suhlasim. To tam dokodim.

filip89

Příspěvek od filip89 »

Super aplikácia , používam denne len čo by som vylepšil :

-možnosť približovať text ( mne to problém nerobí ale pre niekoho to problembyt môže )

- chýba mi tam šport
- ako odznelo mohol by sa tam vopchat tv program, počasie a kurzoví lístok. :)

cicolably
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

hlavne že tam su PROMINENTI :D
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Skvela aplikacia aj ked bulvar nejako nesledujem ale v tejto aplikacii sa clovek dozvie vela zaujimavych veci mimo bulvar... Chyba mi vsak SPORT... dufam ze v dalsej verzii bude zahrnuty aj sport...

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

hoid

Příspěvek od hoid »

Ahoj split.. super apliakacia. pouzivam kazde rano :) mne by sa tam celkom odil TV program a program kin do zalozky viac :)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

takto: tamto je aplikacia pricom pamatajte, ze SME.sk a Pravda.sk uz davno pradavno maju webove stranky prisposobene pre iPhone. Rozdiel voci aplikacii Topky.sk je minimalny. Predpokladam, ze potrebuje trvale pripojenie k internetu a uspora dat je voci cistej webovej aplikacii minimalna. Surovo povedane: aplikacia vznikla tak, ze webserver posiela predom naformatovane data, co robia aj SME aj Pravda :-) aj aplikacia Topky je v podstate webovy prehliadac :-) a nehovoriac o tom, ze Topky.sk su najmenej zaujimavy obsah ;-) - mohli spravit web pre iphone a to by asi aj tak stacilo :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Rony: výhodou je že to cachuje, ale je pravda, že na to stačí rss

split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od split »

To co napisal Rony je ciastocne pravda. Napriek tomu musim ja osobne povedat, ze uplne nenavidim iphone webove aplikacie v zivote som ziadnu nepouzival ani snad nepouzijem, ale chapem aj ludi zo starej skoly, ktory spominaju na casi, ked nic ine nebolo :)

Okrem toho aplikacia je vlastne od svojho objavenia sa stale na 1. mieste v stahovani na SR a vacsina ludi je s nou spokojna, tak si nemyslim ze by to bol krok vedla.

Nakoniec nechapem ako sa moze niekto stazovat na nieco co je zadarmo :) Mna celkom zamrzi ked to niekto zvozi a ja som do toho investoval nejaky cas.

Aby som odpovedal ostatnym, co sa tyka sportu, pocasia, kin a dalsich veci vsetko snad raz bude. Nezavisi to vsak uplne odomna.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Ja to nepouzivam, nestazujem sa, len sa to prilis precenuje. Uz som nahliadol do prostredia pre programovanie a JE to snad najlahsie naprogramovatelna app :-) Fakt, ze je popularna nemoze vyvratit moj pocit, ze to technicky nie je nic zvlastne a odlisne od webovej stranky pre iphone aku ma SME ci Pravda :-) Proste v tom nie je rozdiel :) Pokial to porovnam s plnymi webmi a tymito tromu, tam kvalitativny skok existuje. Ale medzi nimi navzajom - APP ci webstranka pre iphone - ziadny prospech. Marketingovo "sme prvi vo filtri SK uzivatelov?" - tam jasne. Ale to uz je ina rozpravka :-) napr. o tom, co ludia beru ako podstatny zdroj informacii.

Nikdy sa tolko na tomto fore nekecalo o nejakom mediu (SME, Pravda, Novy Cas) ale AZ TERAZ o Topky. Staci mi to ako obraz :-) ale podotykam, to nie je technicke hladisko.

split: "Nezavisi to vsak uplne odomna." - to znamena, ze propagujes svoj produkt? Ak ano, treba to priznat, ak nie, nic som nepovedal. Cize sa pytam ci je to tak.

btw: ja zasa som dal podnet SME.sk aby sa pridali k Pravda.sk a vyrobili iphone.sme.sk
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

split
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od split »

Produkt pre iphone som vytvoril ja (napisal som to ako 2. post) ale samozrejme ho nevlastnim kedze bol robeny pre zoznam, preto aj pripadne rozhodnutie o vzniku updatov nezavisi na mne :)

Inak web app vs nativna aplikacia je samozrejme na dlhsiu diskusiu. Kazdopadne mne osobne by trvalo priblizne rovnako dlho nakodit web app ako iphone app. Samozrejme s rovnakou funkcionalitou :)

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

split Ronyho si nevsimaj... :P Minimalne jedneho fandu (mna) mas radsej pouzivam taketo app ako stranky prisposobene na iPhone... Takze dufam ze v dalsej verzii bude sport.

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

filip89

Příspěvek od filip89 »

mas ich dvoch.

Naco chodiť cez prehliadač ked už je aplikacia ? :D

Odpovědět