Najlepsia navigacia pre iPhone ?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět

Jaká je podle vás nejlepší navigace pro iPhone?

CoPilot Live
6
2%
Dynavix
21
6%
Garmin
1
0%
iGo MyWay
20
6%
Navigon
148
41%
Sygic
62
17%
TomTom
91
25%
Jiná
10
3%

Celkem hlasů: 359

Golf
Starý pes fóra :)

Re: Najlepsia navigacia pre iPhone ?

Příspěvek od Golf »

Nějaká zmínka o warezu ve spojitosti s mapami? Nechápu, co to má společného...
A když už chceš něco tvrdit o popisných číslech v navigacích, tak to uveď konkrétně, u jaké navigace, nejlépe i konkrétní údaje o ulici. A věř tomu, že minimálně polovina navigačního sw iP to najde...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

jirka.rouzi

Příspěvek od jirka.rouzi »

re:GOlf no bez čísel a křižovatek ulic,by to snad ani nešlo :D simonn asi myslel zdroje map, tím warezem.Já upřednostňuji rychlost a přesnost map a to zaléží asi na výrobci.Mě vyhovuje již zmiňované Igo.

simone

Příspěvek od simone »

tak popisné číslo v Rožňava, ul Zakarpatská 20 mi nenašlo
Moldava nad Bodvou , ul severná č.22

skusil som to aj v IGO aj Navigon
ta Rožňava je okresné mesto :!:

Golf

Příspěvek od Golf »

Navigon, jediný pokus u obou adres:

Obrázek Obrázek

A teď iGO, v tom svém zařízení od WM máš mapy od NavTequ, proto to najde tohle (screeny z iPhonu, iGO s mapami NavTeq):
Obrázek Obrázek

A teď ta samá navigace (iGO), ale s mapami od TeleAtlasu nebo CEDA bez popisného čísla (a právě tuhle variantu má originální iGO v iPhonu):
Obrázek Obrázek

Takže to není jenom o navigacích, ale o tom, od koho která ty mapy používá. Koukni se sem, ve všech navigacích s mapami od NavTequ to najdeš, ve všech navigacích s mapami od TeleAtlasu nebo CEDY najdeš maximálně příslušnou ulici s křížovatkou ulic a bez popisných čísel. U iGO se dají jako u jediné navigace použít všechy mapové možnosti, do WM se jako originál instalují mapy NavTequ (a máš možnost si to jednoduše změnit), do iPhone CEDA, proto ty rozdíly.
V jiném vláknu zde si jeden človět stěžuje, že v Navigonu nenašel určité ulice v Teplicích, ale najde je ve všech navigacích s TeleAtlasem, ale nenajde je ve všech navigacích s NavTeqem, tedy přesně obráceně než ty. Proto někdo nadává na NavTeq, jiný na Teleatlas (ale hlavně se nadává na navigace, ale problém je právě v tom, jaké mapy která používá).
A vidš sám, že polovina navigací používá jednoho a druhá zase druhého poskytovatele map. A úplně stejná situace je u WM nebo PNA, ty mapy jsou naprosto stejné! A iPhone jako nositel té určité navigace za to nemůže, takže na něj zrovna v tomto nadávat nebo ho zatracovat, je naprostá blbost.
Naposledy upravil(a) Golf dne pát říj 16, 2009 12:01 am, celkem upraveno 3 x.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

simone

Příspěvek od simone »

hmmmm no neviem dal som si verziu navigon 1.1 a tam to ide u verzie 1.0 nie ???? nevadi už je to minulost už to ide . Je dobre ak človeku niečo nedá pokoja to je cesta k postupu :D

simone

Příspěvek od simone »

Golf počuj to logo WIFI tam amš ako??? ja tam mam take oblučiky
sorry je to mimo tema tak ak to moder zmaže budem čuš.

Golf

Příspěvek od Golf »

OT: Ty obloučky jsou normální, dá se to změnit. Stačí pohledat tady na fóru, musí ale být JB.

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Bill

Příspěvek od Bill »

Já mám v iP navigace dvě. Navigon 1.2 a iGO 1.. U iGO jsem měl několikrát problém se samovolný spadnutím aplikace. Např., když jsem se nechal navigovat iGO a přišel mi hovor, tak aplikace spadla.A poté jsem měl problém ji opět spustit (ne jen při přijetí hovoru, ale občas spadla jen tak :shock: ). Grafika u iGO se mě také dvakrát nelíbí. Jediné, co opravdu umí, jsou čísla popisná. Proto mám iGO stále v iP a nesmáznul jsem ho :D . Navigon je svižná navigace, přesná, graficky pro mě více povedená. Škoda, že neumí čísla popisná, jako iGO. Jinak Navigon se mi ještě nikde při navigování neztratil - i mezi budovami a nahuštěných jednosměrek. iGO má s tímto problém. Takže já za sebe říkám, že Navigon je pro mě poměrně plnohodnotná autonavigace, která mě ještě nikde nenechala a nezklamala. K dokonalosti ji chybí jen čp..

hawris
Host
Host

Příspěvek od hawris »

Nejdřív jsem nevědel jakou navigaci a po přečtení a srovnávaní jsem šel do Navigon :wink: max.spokojenost se zkušenosti v ĆR
iPhone 6 16GB GS
iPad2 16GB black
Macbook Pro 13 -I just got married

ghost_dragon
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od ghost_dragon »

také musím potrvdit, že nejlepší je opravdu navigon. jezdím s ním každý den po Praze a navigace je opravdu plynulá, hezky graficky zpracovaná. Zkoušel jsem i iGo a TomTom, ale navigon to u mě vyhrál na celé čáře. Mohu jen doporučit
iPhone X 64gb Silver
iOS 11

jirka.rouzi

Nevím jestli to není OT,používám navigaci IGo,proč,to jsem již psal minule.Mám jen jeden problém pokud spustím navigaci baterie vydrží tak 20 minut,můžete popsat vaše zkušenosti v tomto směru?

Golf

Příspěvek od Golf »

20 minut je dost málo (na plně nabitý iP), asi už máš načatou baterku. Ale stejně nepočítej s nějakými závratnými časy, já to odhaduji tak na necelou hodinu (možná jen 3/4) navigování bez napájení.

ghost_dragon > kdybys věděl, že v některých případech (někdy až tři z pěti tras, neberu Jižní spojku a podobně...) tě vede naprosto nesmyslně, už bys tak nadšený nebyl...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

jirka.rouzi

No tak ani hodina není nic moc,měl jsem spíš na mysli jestli soft třeba není moc náročný na grafiku a tím by spotřebovával víc energie.Plně nabitý pokud tedy používám pouze jako fon vydrží v průměru dva dny.

hercous

Příspěvek od hercous »

Vem si, že neustále svítí displej, používá se GPS a vytížení procesoru navigačním software určitě bude také dost vysoký, takže ta hodina prostě odpovídá, 20 minut je ale málo.

Golf> Jakou navigaci momentálně používáš/testuješ? :)

Golf

Příspěvek od Golf »

TomTom a iGO, tyhle dvě nejčastěji, včera jsem chvíli jel po delší době i Navigon...

jirka.rouzi > moc to není, ale je to tak, ten GPS čip si vezme dost. Svýho času na UIQ Symbianu bylo maximum tak dvě hodiny, ale tam byl GPS externí.

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

r.a.c.e.k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od r.a.c.e.k »

Kdyz si vezmete jak dlouho vydrzi klasicka "obycejna" PNA navigace, tak je na tom iPhone porad jeste myslim dobre. Rozhodne koupit dostatecne silnej adapter a je vyresino. :wink:

jirka.rouzi

Já jsem měl dřív tuším My guide taková malá ta vydržela tak 3 až 4 hodiny,tedˇjsem si pujčil od kámoše soft navigon 1.1 už jsem i nainstaloval,udájně má nové mapy a už mi tam chybí ulice Pyšelská v Praze,v igu jí mám.Je to malá ulička na periferii,není nijak důležitá ale většinou si takhle navigace testuji.No uvidím jak mi bude držet ta baterka,mám autoadaptér 700 mah,je udajně na ipod nevím jestli iphon nepotřebuje třeba silnější a ani jsem nikde nevyčetl jak silný snese.

Edit:Problém z baterii pravděpodobně vyřešen,po konzultaci jsem zjistil,že mi běží nepotřebné aplikace v programu Backgrounder(wifi,bluethoot a 3G),nějak jsem to špatně asi nastavil.

atyp
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od atyp »

Zdravím,
přiznám se, zkusil jsem všechny navigace, napřed Sygic, pak iGo a Navigon. Sygic a iGo mě vůbec nenadchly, Navigon byl dobrej, myslel jsem že si na něj zvyknu. Pak se ale objevil CoPilot8 - ten byl opravdu moc dobrej, ale nakonec se vším všudy zvítězil TomTom - je fakt super!! Opravdu! Mám ho na 3GS a u kámoše na 3G - je poznat rozdíl v rychlosti obou telefonů, u 3GS je daleko lepší než navigace, co mám v autě ( Mio720 ). Takže každopádně TomTom - vše ostatní letělo do koše! Hezký den - atyp
Naposledy upravil(a) atyp dne stř lis 11, 2009 5:37 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

Je pravdou, ze mam Navigon a Tomtom nahrany v telefonu a porad se nedokazu rozhodnout. Tezka volba. Stale chybi to zrnko co prevazi tu rovnovahu. Asi nevite co chystaji oba vyrobci v dalsich aktualizacich.

Golf

Příspěvek od Golf »

atyp > Tak zrovinka s tou celou Evropu bych se tady moc nechlubil :wink: Jinak ale s tebou v zásadě souhlasím, až na pár drobností.
CoPilot mě zrovna nenadchnul ani českým překladem (test = trasa, destinace atd...), hlasově tragédie slyšet stále "přímo před vámi...", to je celkem vopruz.

Jinak mám celkově lehounkou alergii na navigace s mapami NavTequ (Navigon, CoPilot, originální iGO). A kdy se lidi přestanou zabývat hodnocením odtrženým od skutečnosti, že navigace softwarově je jedna věc a mapy které používá - a z toho vyplývá plno problémů - je druhá věc? Asi nikdy.... (mimochodem iGO jde za určitých okolností používat se vším, co je na trhu, TA/NT/CEDA a o to více si ho dnes cením)
A už jsem i celkem vypustil to hodnocení kdekoho "fundovaného", jak je TT příšerný. A při vší úctě k ostatním navigacím, je to jediná navigace s naprosto jednoduchým a jednoznačným, až triviálním ovládáním do auta, a o co víc v případě držení volantu vlastně jde?

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Carabei

Příspěvek od Carabei »

no co jsem zatím vyzkoušel, tak vede navigon a TT, navigon jak jsem zjistil má databázi nejen orientačních ale i popisných čísel, na sídlišti se to sakra hodí, přepočítá je na orientační, příjemné je zobrazení pruhů, dle mého zvolené lepší barvy než u sygicu. TT se mi zdá zase dobře uživatelsky navržený, při zadávání čísla domu se zobrazí pouze numerická klávesnice. jen občas tomík uskakuje z vozovky nebo jede šikmo.

jen jak tu někdo psal o navigonu, že neuměl čísla popisná, tak to bylo duplicitou ulic, jedny s diakritikou a drujé bez, u názvů s diakritikou šlo vyhledávat i číslo.

jinak zajímavá zkušenost se sygicem, vždy když jsem se blížil ke sjezdu(nejčastěji na dálnici) tak sygic upozorňoval stylem "po 800 metrech se držte vlevo" ovšem při dalších upozoněních na ten samý sjezd již upozorňoval jen "se držte vlevo". pobavilo mě to
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

dodulo

Příspěvek od dodulo »

Sygic je podla mojho nazoru este v pohode to CoPilot navadza stylom "stale rovno, odbocte doprava" :D proste no jazdit podla toho je dost adrenalin :) podla mna ziadna navigacia nema taku zlu hlasovu navigaciu ako CoPilot, hlasovo najlepsie je na tom podla mna Navigon aj ked Sk verziu ma nahovorenu asi stara hlasatelka Ada Strakova :D aspon sa mi zda, proste je to hrozne...Sygic slovenska verzia sa mi velmi paci az na niektore chybicky krasy, proste hlas Jana v Navigone a bola by to uplna spica, ale nic nemoze byt dokonale :P to ako keby sa sklbili vsetky navi do jednej tak by bol na svete uzasny navigacny softver, ale to je trosku sci-fi :) trosku berte s nadhladom to co som pisal :wink:
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

jirka.rouzi

Tak nevím,každá navigace má asi svoje.Před chvilkou jsem doinstaloval navigon 1.3 i zmapama EU poslední verze map(2009),opět mi tam chybí ulice Pyšelská a dokonce mi tam ukazuje ulici která sice existuje ale není tak průjezdná ta se jmenuje Daimlerova(odchylka asi 1,5 km),do míst kde to znám navigaci nepotřebuji a kde to neznám selže to je mi na nic.Teď jdu zkusit ještě Tomtoma(kdysi jsem s ním začínal ale to byla verze tuším 6,pokud i on selže vracím se k IGO.Jinak k porovnání používám internetové mapy případně znalost místa abych byl co nejobjektivnější.http://www.mapy.cz/#mm=ZP@x=133248096@y=135776768@z=15 Zde se všimněte ulice Klíčova a Daimlerova nyní můžete zadat na navigonu ulice Pyšelská a Babická tam nenajdete a do Daimlerovi v pohodě odbočíte z Klíčové.IGO i Tomtom tuto lokalizaci ukazují uplně přesně.

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Hm, no tak podle jedné ulice odsoudit špičkového Navigona je docela úlet :D

jirka.rouzi

No není to o tom odepsat tento soft a jeho mapy ale bavíme se tu o nejlepší navigaci pro iPhone,asi pokud bych projížděl mapy ostatních taky bych našel chyby ale zatím jsem porovnal tři navigace v jednom useku a navigon to prostě nezvládl.A nešlo o jednu ulici ale v podstatě o tři dvě nenašel a třetí no dejme tomu špatně ukázal.A myslím,že jsem mu v tomto useku i pár ulic odpustil viz minulý odkaz.

burina
Host
Host

Příspěvek od burina »

V přímém porovnání Navigon ( v 1.3 ) = TomTom ( v 1.1 ) v mém případě jasně vyhrává TomTom.

Zkuste si někdo jet v 3D zobrazení v mlze. Podle Navigonu se to nedá, ostrá zatáčka je jen jako malý oblouček, v TomTomu je to opravdu ostrá zatáčka.
Trasa ( zobrazení ) je v Navigonu jakoby plastické a nevystihuje zřetelně profil trasy.

Takže u mne jasně vítězí TomTom.

havran66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od havran66 »

Tebe bych v mlze na silnici potkat nechtěl :) Teda jestli volantem opravdu točíš podle navigace :)

Bill

Příspěvek od Bill »

For Carabei:

-prosím tě mohl bys mi popsat, jak vyhledávat v Navigonu čísla popisná (domů, vchodů a pod.)?
Jestli to Navigon umí, tak do této doby jsem na to nepřišel. Vím, že umí najít čísla orientační, ale čp??? iGO čp umí. Sice se na to musí jít trochu "od lesa", ale najde je. U Navigonu si nejsem jist ... .

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

OT:

burina píše:Zkuste si někdo jet v 3D zobrazení v mlze. Podle Navigonu se to nedá, ostrá zatáčka je jen jako malý oblouček, v TomTomu je to opravdu ostrá zatáčka.

Tak tomu říkám adrenalín - najíždět do zatáček podle zobrazení jejího úhlu na navigaci :-) Ale jinak chápu a souhlasím, že hezká grafika a prostředí Navigonu jsou jedna věc, ale kvalita map a reálné použití věc druhá a záleží na každém, pro co se rozhodne.
Sám mám Navigona a upřímně - některé trasy, co jsem si nechal na zkoušku vygenerovat fakt nechápu...
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

jirka.rouzi

OT:Mlha, no asi před týdnem jsem jel do Vídně mezi Znojmem a hranicí byla mlha no viditelnost tak do 100 metrů,Holandskej kamion to tam sekal že jsem mu ani nestačil,mám bixenony a žluté mlhovky.Bud to tam perfektně znal nebo jel podle navigace,přikláněl bych se k navigaci,nestalo se mi to poprvé. :D :D

burina
Host
Host

Příspěvek od burina »

Navigace v mlze je dobrá v tom, že pokud jedeš někde to neznáš ( v lesích, polích, kde je to samá zatáčka, je noc ) a jedeš v husté mlze, tak na TomTomu vidiš jasně co Tě čeká ( zatáčky ), kdežto podle Navigonu je to jen jakoby malinko zvlněná silnice - takže zcela nepoužitelné :!:

Beru to, že na osvětlené dálnici Navigon stačí, ale to je asi tak vše.

PS : Samozřejmě nejsem magor, abych slepě důvěřoval navigacím .... :D

Carabei

Příspěvek od Carabei »

Bill píše:For Carabei:

-prosím tě mohl bys mi popsat, jak vyhledávat v Navigonu čísla popisná (domů, vchodů a pod.)?
Jestli to Navigon umí, tak do této doby jsem na to nepřišel. Vím, že umí najít čísla orientační, ale čp??? iGO čp umí. Sice se na to musí jít trochu "od lesa", ale najde je. U Navigonu si nejsem jist ... .

nefunguje to všude, ale co jsem zkoušel například Plukovníka Mráze 1148, je to v Praze, tak mi to přepsalo následně na číslo orientační a posléze donavigovalo přesně na místo
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

Bill

Příspěvek od Bill »

Tak jsem testnul Tom Toma (v.1,1). První dojmy: rychle se po zapnutí načte. Nemám problém se signálem gps, TT je poměrně rychlý, hlasové povely také nejsou špatné, při navigování je ukazatel pozice v souladu se skutečnou pozicí vozidla, a když se náhodou TT trochu ztratil, tak se i stejně tak rychle našel. Přepočítávání trasy taky v pohodě. TT jak se zdá je také velmi slušná a použitelná navigace. Měl jsem ze začátku trošinku problém v orientaci v menu, ale později jsem se přizbůsobil. Takže TT je opravdu kvalitní, grafika je možná trochu slabší, ale za to ničím neruší. Dávám TT na úroveň Navigonu. A samozřejmě si TT nechávám na stálo ve svém iP :-) .

parmin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od parmin »

Tak jsem take podlehl a nainstaloval TomTom 1.1 EE a musim napsat, ze zatim nelituju. Me velike patri take Golfovi, protoze prevazne z jeho prispevku tady na foru jsem pri rozhodovani vychazel hodne mi pomohly se zorientovat a take neco dozvedet.
Na hlinikovem iP 2G + RoqyBT + GPS Nokia LD-4W vse velmi funkci. Za sebe pridavam nazor, ze graficky se na prvni pohled muze ve srovnani s Navigonem jevit TomTom jako mene libivy. V aute pri rizeni a realnem pouzivani je ale najednou vse jinak - i pritelkyne z pozice spolujezdce rikala, ze ten TomTom se ji libi nejak vic :)
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods

atirita
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od atirita »

Tak uz mam za sebou aj TomTom a vytaz je jasny ... Sygic.
Mozno aj preto, ze to je slovenska aplikacia :mrgreen:

Ale aj ona ma svoje muchy ... najhorsia je asi ta, ze je trosku spomalena, nikdy ma ale este nesklamala.
Navigon ma na slovensku chcel poslat dvakrat trosku nestandartnou cestou cez les.
TomTom je ... no TomTom :wink:
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1

valentapat

Příspěvek od valentapat »

hlasku přimo pred vami lze lehce odstranit nahrazenim souoru justahead.ogg

upraveny soubor zde http://www.volny.cz/valentapat/justahead.zip
Naposledy upravil(a) valentapat dne pon lis 30, 2009 8:33 am, celkem upraveno 1 x.

Golf

Příspěvek od Golf »

Tak dost nechápu, proč to píšeš zrovna sem... Kdo nezná problematiku CoPilota, tak vůbec nebude vědět, čeho se to týká, ale i tak to patří do vlákna o něm (navíc ten odkaz stejně nefunguje). Myslet opravdu bolí :idea:

Edit: no nebudu kvůli tomu psát další příspěvek, na třetí straně je to spíš zmíněno jako to "porovnání" nebo "srovnání", ve vláknu o CoPilotovi je to všechno také, a tam by se to určitě spíš hodilo. Pomalu rezignuju.............
Naposledy upravil(a) Golf dne pon lis 30, 2009 9:32 am, celkem upraveno 1 x.

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

valentapat

Příspěvek od valentapat »

Golf píše:Tak dost nechápu, proč to píšeš zrovna sem... Kdo nezná problematiku CoPilota, tak vůbec nebude vědět, čeho se to týká, ale i tak to patří do vlákna o něm (navíc ten odkaz stejně nefunguje). Myslet opravdu bolí :idea:

pisu to sem nebot se tu o tom bavi te na str. 3 (golf), odkaz sem opravil, za to se omlouvam

Mertsoft
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Mertsoft »

Ja vyzkousel vsechny - Sygic, iGO, TomTom, Navigon
Co se tyka rachlosti a kvality nejlepsi je paradoxne Sygic, absolutne nejhorsi Navigon a TomTom (velke zklamani). Jeste dobre jede CoPilot, to bylo prekvapeni. Ale v Praze (a vetsich mestech) budete mit problem se signalem vzdy....
1.1.2 OOB [Turbo SIM] -> 4.2.1 JB CZ 16GB contra Vario WM6
MacBook PRO, AIR, iPad -> Windows 7U -> Exchange 2010 -> Apple iPhone Developer -> Apple Product Professional 2010 = http://iPhone3G-Servis.cz
Apple Authorised Reseller + Servis iPhone v Praze

Golf

Příspěvek od Golf »

Užívej si "couvání" šipky a toho, že nevidíš stavový řádek iPhona. A nebo nesmyslného hlasového navádění :wink: A problémy (pokud je naprosto vyjímečně se signálem mám), tak jsou mezi polema na přehledném terénu.
Divný, co? Ono to totiž pro všechny neplatí...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Odpovědět