macbook je jednoducho zlaticko

ja som kupoval notas hlavne na hudbu filmy fotky web a taktiez kvoli iphonu a kedze neboli moje poziadavky na komp vysoke tak som sa rozhodoval medzi radou mininotebookov ale ako ked som videl ludi pisat ake mali skusennosti s macom tak som len zasol dennodenne som cital weby a navstevoval istyle . a tak po dlhom rozhodovani som si minuly tyzden zaobstaral mbw white unibody (odpocital som si ho z fani tak teoreticky ma nevisiel nic

) .. rozmyslal soj aj nad mbp ale ked som si spomenul ze mam biely iphone a vsetky adaptere a usbkable su biele aj mighty mouse je biela som a rozhodol pre tuto novu bielu ediciu na ktorej uz plasty nepukaju ... a tak ked sa obhliadam spatne tak som rad ze som neurobil taku chybu a nesiel som do mininotebookov ... mcw ma naozaj velmi krasne jednoduche a tvrde spracovanie , na klavesnici sa pise perfektne , nic nepada, ziadne erory , vsetko je rychle a svizne , nasiel som si alternativy pre vsetky pogramy na ktore som bol zvyknuty na macu .. a co ma stale fascinuje je multi touch

je to neuveritelne hlavne na listovanie na nete a ked si mam moznost vybrat medzi mysov a trackpadom tak si vyberiem trackpad ... macbook ma kazdy den prekvapuje novymi funkciami a preto si myslim ze to bola velmi dobra investicia a kazdemu kto lamentuje tak ako ja mozem vrelo doporucit!!!