Divně se chovající Wi-Fi
-
- Host
wifi problém-najde,připojí se,ale data se stahují přes EDGE
Potreboval bych pomoci s wifi.Wifi domaci sit najde,pripoji se ale data se stahuji dal pres operatora.Nahore se neobjevi ikonka wifi.tento problem mam az v posledni době,drive to bylo bez problemu.Nevite cim to muze byt a jak to dat do puvodniho stavu
-
- Moderator fóra
Re: wifi problém-najde,připojí se,ale data se stahují přes EDGE
Odkdy to dělá? Zkus zmenit apn jestli to vubec pres wifi pobezi. Zkus také update na 3.1 FW aspon. Reset all settings zkus také.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Host
V profilu jsem mel spatnou informaci:mam fw 3.1
reset nastaveni jsem delal ale nepomohl a ted jsem zkusil zmenit apn a pripojit wifi a tvari se jakoze je wifi pripojena i wifi ikonka je na vrchni liste ale internet nejde(porad bezi pripojovani a nic se nedeje)
reset nastaveni jsem delal ale nepomohl a ted jsem zkusil zmenit apn a pripojit wifi a tvari se jakoze je wifi pripojena i wifi ikonka je na vrchni liste ale internet nejde(porad bezi pripojovani a nic se nedeje)
-
- Moderator fóra
Je to funkční wifi? Jestli není zaheslovaná, ikdyž je tvoje, zadal jsi heslo? Me při update na 3.0 prestala fungovat a pak při update na 3.1 už opet funguje, jinak reklamace no.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
V iphone zadam heslo na wifi sit,heslo iphone vezme jako spravny,vypada to jako ze se bez problemu pripoji,ale bohuzel nejede
-
- Host
Re: Problém s připojením WiFi
Ahoj všem, tak dnes mi přišel iPhone z 2 reklamace, konečně přišli na to, že ho je třeba vyměnit a dali mi nový přístroj s FW 3.0. WIFI konečně funguje a snad to bude už napořád. Bez jakéhokoliv vyjádření mi ho vyměnili za nový kus takže kdo má poblém, neváhejte ho reklamovat, nic více Vám asi nezbývá.
O2
Priznam sa ze sa mi nechce citat vsetko takze ked moj problem tu uz bol budem rad ked ma na to upozornite
Hral som sa s telefonom a dal som sa odpojit od wifi to som mal este FW3 ked som sa chcel znova pripojit napisalo mi ze "Nieje mozne sa pripojit k sieti" bolo uplne jedno aka to bola siet jednoducho to neslo nikde ale siet naslo
Po aktualizacii na FW3.1.2 original cez itunes a bez JB to robi uplne to iste skusal som aj uplne cisty iphone neobnovil som zalohu ale taktiez to iste je problem v nejakom nastaveni alebo to musi ist na reklamaciu?
Dakujem
Hral som sa s telefonom a dal som sa odpojit od wifi to som mal este FW3 ked som sa chcel znova pripojit napisalo mi ze "Nieje mozne sa pripojit k sieti" bolo uplne jedno aka to bola siet jednoducho to neslo nikde ale siet naslo
Po aktualizacii na FW3.1.2 original cez itunes a bez JB to robi uplne to iste skusal som aj uplne cisty iphone neobnovil som zalohu ale taktiez to iste je problem v nejakom nastaveni alebo to musi ist na reklamaciu?
Dakujem
-
- Moderator fóra
Zkus reset all settings, ale jestli to nejde s žádnym FW na žádnou wifi tak je to asi HW, problem. Když zadáš sit ručne taky nejde?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
skusal som aj eset all settings tak isto aj restore
Takze to vidim na reklamaciu teraz tam mam original FW s itunes ale pouzival som stale JB myslite ze mozu prist na to ze tam bol JB a koli tomu reklamaciu neuznat?
Takze to vidim na reklamaciu teraz tam mam original FW s itunes ale pouzival som stale JB myslite ze mozu prist na to ze tam bol JB a koli tomu reklamaciu neuznat?
-
- Moderator fóra
Neměli by pokud si udelal restore. Ale na 100% nikdy nevíš.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
tak toto uz naozaj nechapem dnes som bol rozhodnuty to zaniest na reklamaciu ale ked som prisiel do t-mobilu pri cakani som zistil ze na ich wifi sa to pripoji a ide ked som prisiel domov tak to tiez slo
Nechapem
Nechapem

- rony
- Klub čistého iOS
mozno si v routri zabudol povolit iphonu komunikovat s internetom. cize sa iba uspesne pripoji k routru ale nema otvorenu cestu von 

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
To je divny,do ted to fungovalo bez problemu tak myslim ze v routeru by nemel byt problem.Jedine ze by se nejak zahadne rozladil sam od sebe.
-
- Moderator fóra
Tak ho resetuj a nastav znovu, zkušebne nehesluj sít a uvidíš.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
Měl jsem stejný problém,
začalo mi to dělat z ničeho nic, neinstaloval jsem nic nového, nic jsem nepřenastavoval ani neměnil. Nejdřív jsem se nemohl připojit jen k domácí síti pak i k ostatním sítím a třetí den se mi zešedla ikonka pro zapnutí wifi s hláškou: "Není Wi-Fi".
Vyzkoušel jsem vše možné (upgrade i downgrade 3.0 - 3.1. - 3.1.2 -3.0, JB i bez něj, kompletní smazání dat, zadat ho jako "nový telefon" i Restore) nic nepomohlo, občas při změně FW mi ikona pro WiFi zčernala, ale ani tak nenalezla žádnou síť. Tak sem tam hodil nejnovější FW, strčil jsem tam druhou SIMkartu. iP se mi během noci vybil (nebyl používán), dnes ráno ho dám na nabíječku, zapnu a ono vše funguje tak jak má. Kromě nabití žádnej jinej zásah nebyl proveden.
Nějak tohle nechápu
začalo mi to dělat z ničeho nic, neinstaloval jsem nic nového, nic jsem nepřenastavoval ani neměnil. Nejdřív jsem se nemohl připojit jen k domácí síti pak i k ostatním sítím a třetí den se mi zešedla ikonka pro zapnutí wifi s hláškou: "Není Wi-Fi".
Vyzkoušel jsem vše možné (upgrade i downgrade 3.0 - 3.1. - 3.1.2 -3.0, JB i bez něj, kompletní smazání dat, zadat ho jako "nový telefon" i Restore) nic nepomohlo, občas při změně FW mi ikona pro WiFi zčernala, ale ani tak nenalezla žádnou síť. Tak sem tam hodil nejnovější FW, strčil jsem tam druhou SIMkartu. iP se mi během noci vybil (nebyl používán), dnes ráno ho dám na nabíječku, zapnu a ono vše funguje tak jak má. Kromě nabití žádnej jinej zásah nebyl proveden.
Nějak tohle nechápu
tak iphone z reklamacky nazpet,prasknutý kryt u konektoru, ryhy, vrypy, zasah neznámou kapalinou
takze wi-fi nerozjedu uz asi nikdy 

-
- Host
Tiez mam problem z wi-fi, ale trosku iny:
Wi-fi najde, pripoji sa, ale ked dam safari/cydiu/facebook/cokolvek na net tak po 5sekundach mam z plneho signalu 1 palicku, po dalsich 5 sekudndach strati siet a pripoji sa na Edge. TO mi robi pri kazdej sieti. Nepomohlo restore/reset network setting/reset all seting.
Wi-fi najde, pripoji sa, ale ked dam safari/cydiu/facebook/cokolvek na net tak po 5sekundach mam z plneho signalu 1 palicku, po dalsich 5 sekudndach strati siet a pripoji sa na Edge. TO mi robi pri kazdej sieti. Nepomohlo restore/reset network setting/reset all seting.
-
- Host
tak problem je nekde u me v routru.Dnes jsem byl v Olympii a na free hotspot jsem se bez problemu pripojil a net jel
-
- Starý pes fóra :)
Tak že reset routeru a vše nastavit znovu, tak jak radil Tea Racer. A první začni bez hesla a až ti to bude chodit v iPhonu, tak pak zahesluj.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
A jsem v tom zase, ráno spustím telefon a WiFi se mi nepřipojí. Restart telefonu a opět zašedlá ikonka pro WiFi
Už nevěřím, že by to mohl být softwarový problém, takže jsem zvědavý s čím mi ten telefon vrátí. Nebo máte někdo ještě jiný nápad jak se tohohle zbavit?

Už nevěřím, že by to mohl být softwarový problém, takže jsem zvědavý s čím mi ten telefon vrátí. Nebo máte někdo ještě jiný nápad jak se tohohle zbavit?
-
- Mírně pokročilý
Nechci zakládat nové téma, tak to hodím sem.
Ve škole máme wifi, když se připojuju přes NTB, tak většinou pohoda, připojím se, otevřu internet, vyskočí na mě prvně přihlašovací stránka na VUT kam zadám login a heslo a jsem online, ale na iphonu mi to nejde. Když dám připojit, tak mě to napíše že se připojit nemůžu, zkoušel jsem to heslo a login tam zadávat ručně, ale bez úspěchu, nevíte někdo co s tím?
Díky
Ve škole máme wifi, když se připojuju přes NTB, tak většinou pohoda, připojím se, otevřu internet, vyskočí na mě prvně přihlašovací stránka na VUT kam zadám login a heslo a jsem online, ale na iphonu mi to nejde. Když dám připojit, tak mě to napíše že se připojit nemůžu, zkoušel jsem to heslo a login tam zadávat ručně, ale bez úspěchu, nevíte někdo co s tím?
Díky
# iPhone 5S 32Gb Space gray
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
sorry za predchozi zalozene tema...
mam iphone 3g FW 3.1.2 original a nenajde mi to zadnou wifi sit (mam router TP-link WR543G), ale vlastnim jeste 2G iphone CFW 3.1 a tam mi to najde sit uplne bez problemu.
Napise mi to vzdy hlasku: Nelze nalezt sit
Byl proveden restore i resetovani site
predem diky za pomoc
mam iphone 3g FW 3.1.2 original a nenajde mi to zadnou wifi sit (mam router TP-link WR543G), ale vlastnim jeste 2G iphone CFW 3.1 a tam mi to najde sit uplne bez problemu.
Napise mi to vzdy hlasku: Nelze nalezt sit
Byl proveden restore i resetovani site
predem diky za pomoc
-
- Moderator fóra
A jinou wifi Ti to najde? Nebo to nevidi jen tu tvou?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
nenajde to zadnou...jemi to prave divny...myslis, ze asi jedine reklamovat? uz nevim, co jineho zkusit
-
- Moderator fóra
Mě wifi shodil OS 3, ale jen nejaké a po upgrade na OS 3.1 už to šlapalo, ale zkusti to můžeš no.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
luba...:jestli máš na routeru v nastavení zaškrtlé viditelné ssid,a 3G ti ho nenajde,a nenajde ani žádnou jinou wifi síť kdeloli jinde,pak jedině reklamace,měl jsem to samé,po druhé reklamaci mi vyměnili přístroj.Před reklamací nezapomeň udělat restore na poslední oficiální FW,pak jen uložit jako nový iPhone a pak pro jistotu v iphonu dát obnovit všechna nastavení,tak jsem to udělal já a odnesl jsem ho do reklamace. Držím palce. 

O2
-
- Mírně pokročilý
Nevíte někdo v čem by to mohlo být? Ta moje předchozí otázka?
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
-
- Host
Kudli3: možná máte ve škole skryté SSID a tvůj iPhone to nenalezne,zkus si to zjistit.
O2
-
- Mírně pokročilý
Tak jsem se dnes připojíl, nevím čím to bylo
Hlavně že to jede, ale díky.

# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
tak ja to dal vcera na reklamaci...az se mi ozvou, tak vam dam vedet, jak jsem dopadl
WIFI nevím už co dělat....
ahojte...prosím o radu...nejde mi wifi kdekoliv se připojim píše mi to nelze se připojit...už sem skoušel vše...restore (new iphone) reset nastaveni...ze začatku mi wifi nešlo pak jo a ted zas ne.....ještě co bych mohl skusit je downgrade...na starší sw ale nevim jak to udělat ...tak pls někdo napište dik....
PS: mam prasklí zadni kryt nad konektorem na nabijeni....asi mi spadl..taky to muže byt tim že se poškodil hw ale to chcu nechat až jako posledni možnost...
a myslíte že nbi mi to vzali na reklamaci když tam mám tu prasklinu????
nebo bi se dal i vyměnit kryt a pak to dat reklamovat....ale řikam dělalo mi to aji před tim a nejsem sam......dik
EDIT: takže asi takhle ne??? jinak díky
PS: mam prasklí zadni kryt nad konektorem na nabijeni....asi mi spadl..taky to muže byt tim že se poškodil hw ale to chcu nechat až jako posledni možnost...
a myslíte že nbi mi to vzali na reklamaci když tam mám tu prasklinu????
nebo bi se dal i vyměnit kryt a pak to dat reklamovat....ale řikam dělalo mi to aji před tim a nejsem sam......dik
EDIT: takže asi takhle ne??? jinak díky
Naposledy upravil(a) Lusies dne úte lis 03, 2009 3:14 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
Re: WIFI nevím už co dělat....
Presun do spravnej sekcie.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
mno...po vymene zadniho krytu pokud vim tak pada zaruka...a britex te s tim posle do ... jestli tam mas tu prasklinu...ale zkusit to muzes....
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
-
- Moderator fóra
Paly ti oznámil, že to přesunul do správné sekce. To slovo není "přesuň", ale "přesun".
-
- Moderator fóra
Jestli chces zkusit reklamaci určite vymen kryt! Hlavne zkus se pripojit kde je na 100% free wifi. Me to u nekterych nefungovalo, zprvu na FW 2.xx pohoda na FW3.0 tak z 50% wifi, a ted na 3.1 to funguje zatím veškerá wifi. 

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
a to na ten downgrade musim udělat JAILBREAK???
momentálně mám verzi 3.1.2
momentálně mám verzi 3.1.2
-
- Moderator fóra
Edituj přispevky tohle neni dovoleno!
Downgrade je neco jineho než JB, pokud máš JB prichazis o zaruku tak práve aby tam nebyl JB.
Downgrade je neco jineho než JB, pokud máš JB prichazis o zaruku tak práve aby tam nebyl JB.

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022