Aplikace na stahovani z uloz to?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zdar vsem mam safari download plugin i neakej download manager no pres to vsechno si na uloz to ani neskrtnu.pokazde to hodi hlasku safari nemuze zkopirovat tento soubor.vi nekdo jak na to nebo o neakym programku ktery to umi? Predem moc moc dik
-
- Moderator fóra
Re: Aplikace na stahovani z uloz to?
Zkus DownMan - Download Manager Lite z apstore, je zdarma, nemma ted možnost vyzkoušet jestli jde také z ulozto.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
OT: Pája (Tea Racer) Gratuluju k Moderátorovy
uloz.to by jít mělo.
edit: Tea Racer: Díky

uloz.to by jít mělo.
edit: Tea Racer: Díky

Melo,ale nejede!myslim ze uz snad jednou se to povedlo no nevim ani jak.
-
- Moderator fóra
Jestli Ti to jednou jelo tak nevidim důvod proč by nemělo. Nejaká chybová hláška?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Tak ja nevim porad jen ze kopirovani selhalo safari nemuze stahnout soubor nebo neco v tom smyslu.
-
- Mírně pokročilý
moramiki:
na tohle je ideální http://www.uquery.com/apps/322875558 případně jeho plná verze. Lite je limitována 50 staženími.
Jen je třeba po kliknutí na link na ulozto.cz dát ne hned download, nýbrž open link, zadat catchpa kód a až po kliknutí na tlačítko stáhnout dát uložit.
Vyzkoušel jsem a funguje zcela korektně.
na tohle je ideální http://www.uquery.com/apps/322875558 případně jeho plná verze. Lite je limitována 50 staženími.
Jen je třeba po kliknutí na link na ulozto.cz dát ne hned download, nýbrž open link, zadat catchpa kód a až po kliknutí na tlačítko stáhnout dát uložit.
Vyzkoušel jsem a funguje zcela korektně.
-
- Moderator fóra
2 cernakus: Tohle jsem už psal
Podívej se lépe.

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Jj kuci.dekuju funguje bezvadne.jeste ze tu ste.
akorat porad nevim kam to uklada ty stazene soubory

-
- Mírně pokročilý
moramiki:
nepotěším tě, ukládá to sem:
/var/mobile/Applications/"hexkód aplikace - v každém iphone jiný"/Documents/Downloads/
ale můžeš použít vestavěný FTP/web server záložka Share
Tea racer:
promiň, neposřehl jsem
nepotěším tě, ukládá to sem:
/var/mobile/Applications/"hexkód aplikace - v každém iphone jiný"/Documents/Downloads/
ale můžeš použít vestavěný FTP/web server záložka Share
Tea racer:
promiň, neposřehl jsem
Nevim co je vestaveny ftp.myslim ze ta prvni cesta bude prijatelnejsi.
-
- Mírně pokročilý
moramiki:
Právě naopak. Pohodlnější je ta přes vestavěné FTP. Prostě se s wifi připoj k PC nebo routeru. A klikni v download manageru na záložku Share. Tam už ti píše postup. Pro FTP přístup se připojíš např. pomocí totalcommanderu (ctrl+n, vložíš uvedenou ftp adresu např u mně ftp://192.168.1.2:1221) nebo pomcí internet prohlížeče (zadáš uvedenou web adresu, u mně http://192.168.1.2:8080).
Pokud budeš přistupovat do adresářové struktury přes winscp, nezbyde ti než prohledávat složku Applications ručně (při stovce aplikací to je masakr:-(
Právě naopak. Pohodlnější je ta přes vestavěné FTP. Prostě se s wifi připoj k PC nebo routeru. A klikni v download manageru na záložku Share. Tam už ti píše postup. Pro FTP přístup se připojíš např. pomocí totalcommanderu (ctrl+n, vložíš uvedenou ftp adresu např u mně ftp://192.168.1.2:1221) nebo pomcí internet prohlížeče (zadáš uvedenou web adresu, u mně http://192.168.1.2:8080).
Pokud budeš přistupovat do adresářové struktury přes winscp, nezbyde ti než prohledávat složku Applications ručně (při stovce aplikací to je masakr:-(
AppStore-1. bigbrowser+
2.HWbrowser
EDIT: alebo downloader(otvara rar,zip subory)
otestovane funkčně!
2.HWbrowser
EDIT: alebo downloader(otvara rar,zip subory)
otestovane funkčně!
Cernakus. Kdysh to udelam jak rikas tak to teda bude ukladat kam?primo do slosky downloads?
-
- Mírně pokročilý
Jo, přesně tak. Po připojeni v totalcommanderu budeš přímo ve složce downloads. Stejně tak u web serveru.
Ok uz rozumim.dik za radu.co bich bez vas delal
OT: Co "bich"? Moramiki hádám Češtinář
Jinak program funguje suprově sám jsem si ho koupil

Jinak program funguje suprově sám jsem si ho koupil

Ve spechu a phounu! Stava se v lepsich rodinach:)
Tea Racer: Pánové zanechte OT, pokud si tu chybu neopravíš editem tak máš varování.
Tea Racer: Pánové zanechte OT, pokud si tu chybu neopravíš editem tak máš varování.

-
- Pokročilý uživatel
Nevim jak v Downman stahnout z ulozto.cz MP3. Treba avi, rar, atd. stahne v poradku do slozky programu a zobrazi se v zalozce Files, ale u MP3 mi to nabidne obrazovku se stahnutim do var/mobile/library/downloads nebo rovnou prehrat. Takova slozka v iPhonu neni, jen ..../media/downloads a tam se to taky neulozi, nevim kam to tedy uklada, zaroven se to v zalozce Files neukaze. Jinak dotaz na zaver, kdysy se tu resilo jak mit zaplou wifi vcetne tohoto programu i pri uspanem iPhone, nemuzu to najit, asi spatne hledam. Diky za odpoved.
iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
-
- Host
Nemate nekdo zkusenost s nakym programem ? po tom co to uloz.to trosku obrnilo uz nic moc nejde hmmmm ? 

iPad 3G WiFi 1gen 16gb - 4.3.3 JB
iPod Touch 3gen 32gb - 4.3.3 JB
- rony
- Klub čistého iOS
vysvetlite mi v akej ste situacii, ze musite mobilom sosat z takychto serverov? mne to nejde vobec do hlavy, k comu je to uzitocne.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Tesne pred pisemkou, velke soubory, ktere nelze poslat mailem?
Je to server jako kazdy jiny, nemusi jit nutne o nelegalni obsah.

Je to server jako kazdy jiny, nemusi jit nutne o nelegalni obsah.
-
- Host
přesně tak jak píše macuser, navíc mi ve škole vali wifina rychleji než doma net a chci si stahnout fotky a videa z hor a proste mi to prijde prijemnejsi stahnout ot ve skole nez to sosat doma a zpomalovat si net
- rony
- Klub čistého iOS
takze zatial vyhradne skolaci (stredna predpokladam). Pripad, ze ma skola RYCHLEJSIU wifi ako pripojenie doma, to je necakane :)
osobne by som totiz cakal skor poziadavky na aplikacie, ktorymi na dialku riadim stahovanie suborov z nejakeho stroja (nie nevyhnutne pocitac), co mam doma, resp. najdene odkazy odosielal "domov", kde by si ich preberal stroj na download. Zrejme som kdesi inde ako skolak s iphonom :)
osobne by som totiz cakal skor poziadavky na aplikacie, ktorymi na dialku riadim stahovanie suborov z nejakeho stroja (nie nevyhnutne pocitac), co mam doma, resp. najdene odkazy odosielal "domov", kde by si ich preberal stroj na download. Zrejme som kdesi inde ako skolak s iphonom :)
Někteří také nemají net doma vůbec, tak aspoň nějak tu školu využijí, když už tam musí koukat do zdi 

- rony
- Klub čistého iOS
ja si myslim, ze stravit cas v skole koukanim do zdi je rovnako hlupe ako odmietnut navrh Megan Fox na sex a neprezierave ako pozicat si peniaze na dovolenku. ak sa uz nudim klasickym behom vyuky, mal by som najst cast robit veci, na ktore je pravy cas :-) ale to je vedlajsie.
Ok, zasa som si myslel, ze majitelia iPhonov vospolok maju doma internet :-) vymyslajme si prosim obvyklejsie situacie. Tym dvom skolakom celkom verim, teda macuserovej poznamke o tom, ze mozu sosat aj legalne veci moc nie :-) no tomu, ze clovek v skole ma na inet vlastne iba telefon, tomu ano. Je to nieco ako celodenna sluzobna cesta a este k tomu stravena vo vlaku.
Ok, zasa som si myslel, ze majitelia iPhonov vospolok maju doma internet :-) vymyslajme si prosim obvyklejsie situacie. Tym dvom skolakom celkom verim, teda macuserovej poznamke o tom, ze mozu sosat aj legalne veci moc nie :-) no tomu, ze clovek v skole ma na inet vlastne iba telefon, tomu ano. Je to nieco ako celodenna sluzobna cesta a este k tomu stravena vo vlaku.
-
- Host
rony: ani nevis jak sem cucal kdyz sem vydel rychlost internetu na wifi (6mb je oproti mejm max 2mb celkem nalož)
-
- Mírně pokročilý
Mne sosanie funguje so Safari download managerom
- rony
- Klub čistého iOS
Ja chapem, ze ak vam nejaky blb ulozi dokument na uloz.to, tak je to katastrofa :-) hlavne pokial existuju menej otravne systemy ako box.net, dropbox a podobne.
-
- Host
Stahování z Ulož.to
Ahoj měl bych dotaz. Jakou používáte aplikaci pro stahování z uloz.to. Zakoupil sem si iDownloader, pomocí kterého mi šlo stahovat v pohodě a nyní po aktualizaci a vepsání kódu mi rovnou spustí stream a žádná nabídka na download, díky
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne ned srp 04, 2013 9:16 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Už tu téma existuje, stačilo jen hledat a do vyhledávání zadat heslo uloz.to Proto sloučeno.
Důvod: Už tu téma existuje, stačilo jen hledat a do vyhledávání zadat heslo uloz.to Proto sloučeno.