Dungeon Hunter [Gameloft/Appstore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Dungeon Hunter [Gameloft/Appstore]
Fakt nevim co jsem udelal spatne, ale prejmenovat jsem ty mapy a aji ostatni soubory kde je to cislovani, ale i tak mi to pri vstupu do Forge pada, fakt uz nevim co mam delat:-/
-
- Sons of Jailbreak
dělal sem to přesně podle návodu a funguje v poho

/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
-
- Host
Nemohol by niekto upnut uz upravenu hru ( ktora nepada pri forge ) a pastnut to sem?
alebo poslat mailom alebo PM kou link ked je proti pravidlam pridavat warez linky
dakujem
ATriXe@azet.sk

tak za wara teda konec fakt nuda, kralovnini generalove umreli asi za 5 vterin vsichni, a u kralovny slo jen stat na 5 potionu... kdyz uz toho okopirovali tolik z Diabla tak se mohli inspirovat i obtiznosti teda, jedinej challenging boj byl ten s tema 4 krystalama nekde v prvni tretine
kazdopadne 2 questy jsem minul, Kill the dirty red spiders (to vim kdo mi dal ale nejak jsem to obesel?) a Wrath of the Ancients... ten vubec nevim kde?
btw jsou k necemu ty achievments co se tam porad tak zurive odemykaj, nebo jsou aspon nekde videt?
kazdopadne 2 questy jsem minul, Kill the dirty red spiders (to vim kdo mi dal ale nejak jsem to obesel?) a Wrath of the Ancients... ten vubec nevim kde?
btw jsou k necemu ty achievments co se tam porad tak zurive odemykaj, nebo jsou aspon nekde videt?
Poradim ti s tim Questem" Kill the dirty red spiders ".Pamatujes na vesnici Plenko ? je tam dungeon "The Courtyard" a pak se jde dal do Living Quaters s tema ctyrma krystalama.Kdyz pak zabijes toho bosse a vezmes tenhle quest ,tak v oblasti "The Courtyard" jsou mezi tema pavoukama také práve red spiders .Asi 9 jich tam je ,tak je staci zabit.Jinak souhlasim ze obtiznost by mohla byt vetsi a ze sice okopirovali dost z Diabla ,ale hratelnost je skvela
Pripomen mi ,co se musi delat v Questu "Wrath of the Ancients"?kde jsi ho dostal ? treba si vzpomenu .....

-
- Host
Na to my JB to uz mame dohrany tak chudaci co si to budou kupovat
Taky me zbyly 2 questy. Co se tyce hratelnosti.. bomba.. ale dalsi detail co me vadil bylo nevideni zbrane v inventari a ta obtiznosti easy... a archyvmenty asi na prd.. jsem koncil ze 150.000,- vubec nevim k cemu byly... Co ted kdyz je konec? Da se nejak pokracovat? .. protoze jsem mel sustu zbrani ktery meli level magie treba 80.. nemozne pac jsem vse daval jen na magii a koncil jsem ze 69 (z ruznejma bonusama od ringu az po zbran)...

Taky me zbyly 2 questy. Co se tyce hratelnosti.. bomba.. ale dalsi detail co me vadil bylo nevideni zbrane v inventari a ta obtiznosti easy... a archyvmenty asi na prd.. jsem koncil ze 150.000,- vubec nevim k cemu byly... Co ted kdyz je konec? Da se nejak pokracovat? .. protoze jsem mel sustu zbrani ktery meli level magie treba 80.. nemozne pac jsem vse daval jen na magii a koncil jsem ze 69 (z ruznejma bonusama od ringu az po zbran)...
Pouze uživatel
Pocita se totiz ze kazdej dung pujdes treba parkrat ,pisou to tam i v Tipech.Treba jak se mi nedarilo dostat se do Forge ,tak jsem chodil jen ten posledni dungeon a levelil jsem a lootoval potvory.Zvedl jsem si lvl o 10 nez jsem dostal tady Tipa na prepsani tech systemovych slozek.Co myslis tim neviditelny zbrane v inventari ?
-
- Host
Myslim tim ze neni nahled na zbran kterou mas v inventari.. vidis ji jen kdyz si ji vezmes na postave.. Takze predstavit si zbran podle nazvu a nejakejch damagu je divny!
Pouze uživatel
Tak napriklad helmy se na postave u warra nezobrazuji vubec a treba sekery mas urcitej pocet jednorucnich ale omezenej pocet vizualnich podob.Takze nejaka iron axe vypada stejne jako bronze axe apod.Ani v Diablu to nebylo tak rozmanitý s kazdým predmetem.Spíš by bylo dobre doladit ten Quest Log.U nekterych Questu se zobrazuje jen koho mas napriklad zabit ,ale ne kde se nachazi a kdo ti ten Q zadal -...
-
- Host
Treba vyjde s novou verzi hry.. teda trva jim dlouho prepsat 5 nazvu map 

Pouze uživatel
Kdyby byl vydavatel Lojza Frantisek ,tak by mi to neprislo divný ,ale samotnej Gameloft ? BUh vi co na ty hre vyvadej za upravy a treba se dockame mnohých vylepsení
no tak to dufam aj ja lebo to by ma dost nastvalo kebyze tam nic nepridaju... trva im to az prilis dlho a kedze som neni vykupeny z vezenia tak mozem len refreshovat app update
Tak update uz vysiel a pishu ze opravili len problem s lokaciou Forge. Som sklamany ale aspon mozem hrat dalej 

-
- iPhone guru
a kde jsi na to prisel?
na Appstore nic neni
na jejich twitteru? 

MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
-
- Klub čistého iOS
To je zvláštní, protože po klasickém vyhledání v iTunes ''Dungeon'' nebo ''Dungeon Hunter'' to nic nenajde a ani pod Games to nemám. Ale přes ten tvůj link to jde.
-
- Host
Grim3rr píše:Na to my JB to uz mame dohrany tak chudaci co si to budou kupovat![]()
skoncil si so 69 a to si daval vsetko do ENG tak to si mal teda cudneho maga. Ja som hral za wara a skoncil som s lvl 40 a 102 strenght a naj. zbran co mam vyzaduje 72 strenght

-
- iPhone guru
Ja udelal hroznou chybu ze jsem body rozdeloval rovnomerne do str/dex/end/energy
Uz ted bych na sobe mohl mit oblecene fajn zbrane kdybych daval body treba jen do str a dex za warriora
skoda ze to nejde nejak retalentnout 
edit: no nic jsem teprve ve forge tak to rozjedu znova a poradne

edit: no nic jsem teprve ve forge tak to rozjedu znova a poradne

MacBook Pro 13" (2017)
-
- Host
Aspon to nebudes mat take jednoduche
a budes hrat dlhsie
ja som daval do strenght a asi 10 do dex a mam postavu ktora da jednym slehom setkych naokolo
a boss padne na 6 ran
takze to je dosts soda hrat za take daco.. 

Uz stahuju novou verzi,tak jsem zvedav,ale zda se ,ze opravili opravdu jen tu chybu.Evilminde ,mrkni a dej pak vědět jak tu chybu opravili 

-
- iPhone guru
Taky davate samej miss? pekne me to stve. no nezda se mi ta hra az tak jednuducha jak tu vsichni pisete, ze to drtite na ranu atd 
edit: obcas se pekne zapotim a u nejakych bossu vypiju treba 3 nebo 4 potiony

edit: obcas se pekne zapotim a u nejakych bossu vypiju treba 3 nebo 4 potiony

MacBook Pro 13" (2017)
-
- Host
Tak jsem to úspěěšně dohrál, královna mrtvá na 4 rány. Hrál jsem za mága, na konci asi lvl 42. Měl jsem předměty úmyslně oblečené tak, že jsem měl šanci na critical hir kouzlem 90%, takže skoro co zásah tak 500dmg
použil jsem asi 2 potiony...
Jinak ten quest co nikdo nemáte Ancients se vyplní tak, že se vrátiš před hradem do ruins a prosjdeš si je znovu, je tam jakási příšera kterou stačí zabít
zadává to gatekeeper v hradu.

Jinak ten quest co nikdo nemáte Ancients se vyplní tak, že se vrátiš před hradem do ruins a prosjdeš si je znovu, je tam jakási příšera kterou stačí zabít

-
- Host
Nazdar, dnes som si hru stiahol, a zacal hrat za rouguea a mam taky problem, ze neviem, ako pouzit potion, ked nan kliknem v inventari, iba preblikne oranzovou farvou, alebo zacne svietit na oranzovo, ale ziadny sa mi neodcita, ani sa mi nezvysi healt... Co s tym? Kde robim chybu?
-
- Mírně pokročilý
klikni na nej primo ve hre.. staci jen kliknout na to cislo ktere ti ukazuje pocet potions..
..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
-
- iPhone expert
Jak máš ukazatel HP a MP tak to číslo v kolečku vedle toho.
MacBook Pro (2008)
-
- Host
-
- iPhone guru
Zatim nejlepsi RPG, hodnotim . Kdyby byla vyssi obtiznost, propracovanejsi pribeh a vice levelu, predmetu, nebo setu ktere by ty predmety tvorili tak by to nemelo chybu. No snad se tu jednou takova hra objevi.
Dohrano za wara a ted rozmyslim jestli dam maga nebo Rogue 

MacBook Pro 13" (2017)
-
- Host
DH hraju od vcerejska a jsem potesen, Gameloftu se to jako obvykle povedlo, sice jsem porad skoro na zacatku ale bavi me to a vzpominam na mnoho hodin a dnu co jsem hraval Diablo 1
Za 5,49 mi to prijde celkem rozumny 

iPhone 4S 16GB - CZ iOS 5.1
iPhone 4 32GB - USA ATT (blokovany) iOS 5.1.1
iPod Shuffle 6th 2GB
MacBook Air 2011 - 2GB RAM, 64GB SSD, Core i5, Lion 10.7.3
iPhone 4 32GB - USA ATT (blokovany) iOS 5.1.1
iPod Shuffle 6th 2GB
MacBook Air 2011 - 2GB RAM, 64GB SSD, Core i5, Lion 10.7.3
-
- Host
Čau hraji za Mage a potřeboval bych poradit do čeho mám dávat ''talenty''..., jaká kouzla jsounejlepší,...popř. nějaké rady, vadit mi to nebude...

Zatím jsem
http://brown14.galerie.cz/#54855775
http://brown14.galerie.cz/#54855784
http://brown14.galerie.cz/#54855799
Předem díky.

Zatím jsem
http://brown14.galerie.cz/#54855775
http://brown14.galerie.cz/#54855784
http://brown14.galerie.cz/#54855799
Předem díky.
pls neviem kde mam spravit quest wrath of the ancients: kill the demons that destroyed the ancient civilization
mozte mi pls niekto poradit??
mozte mi pls niekto poradit??
-
- Mírně pokročilý
Zeptej se gatekeepera. Jinak je to v sekci Ruins.
-
- Host
Bombera píše:Byl by zajem o preklad teto hry?Koukal jsem a asi to prelozit pujde.Az dodelam PANDORUM kde mam ted zhruba 30% tak bych se do toho pustil
Jak to vypadá s překladem této hry ?? Bude někdy

a da se to nekde stahnout zdarma?mam iphone chvilku tak ty finty neznam jak vi..nebo neda se to nejak poslat na meil nebo na neco jineho?dik
Ivousku neda. Nevim, proc by to Gameloft zdarma vydaval 

-
- Sons of Jailbreak
stáhnout zdarma se to opravdu nedá, leda někde ukrást.. etická otázka, jestli ukrást pro někoho znamená zdarma
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
-
- Host
OT:
Už to tady někde padlo. Lidi co maji iPhona a chcou hry zadara nejde dohromady
Už to tady někde padlo. Lidi co maji iPhona a chcou hry zadara nejde dohromady

-
- Mírně pokročilý
Hra ma trochu sklamala, resp. som od nej očakával asi príliš veľa. Myšlienka je skvelá, grafika tiež, avšak prvky RPG sú ako keby zakrpatené a potom je tu už veľa krát spomínaná nízka obtiažnosť.
Napríklad úplne padá problém s peniazmi. Počas bojov totiž padá z creepov taký neskutočný loot, že po prvej oblasti som s peniazmi zahojený.
Ďalej ma mrzí možnosť použitia potionov. Tie sa dajú slopať za sebou bez akéhokoľvek časového obmedzenia a preto, ak si vezmeme, že je možnosť vypiť 12-krát za sebou potion na plné dobitie energie a many, nie je šanca zomrieť.
Questy vlastne ani nie sú questy. Ide len o posun príbehu. Vedľajších questov je málo a vlastne som nepociťoval nutkanie ich spraviť, pretože odmena za ne bola zanedbateľná. Žiadna epic vec (lepšie som mal z creepov) a XP tiež nebolo lákadlo, keďže levely pribúdali jedna radosť.
K obtiažnosti bolo povedané veľa. Musím však len súhlasiť s väčšinou. Ak posledný boss padne po 4 fireballoch na lvl10, je to sklamanie.
Tento pohľad je však veľmi ovplyvnený WoW, z ktorého Dungeon Hunter jednoznačne vychádzal a hoci porovnávať tieto dve hry je nefér, ich podobnosť k tomu vždy zvádza.
Ak niekto nehral WoW (ale takých je asi málo), hrou bude nadšený.
Napríklad úplne padá problém s peniazmi. Počas bojov totiž padá z creepov taký neskutočný loot, že po prvej oblasti som s peniazmi zahojený.
Ďalej ma mrzí možnosť použitia potionov. Tie sa dajú slopať za sebou bez akéhokoľvek časového obmedzenia a preto, ak si vezmeme, že je možnosť vypiť 12-krát za sebou potion na plné dobitie energie a many, nie je šanca zomrieť.
Questy vlastne ani nie sú questy. Ide len o posun príbehu. Vedľajších questov je málo a vlastne som nepociťoval nutkanie ich spraviť, pretože odmena za ne bola zanedbateľná. Žiadna epic vec (lepšie som mal z creepov) a XP tiež nebolo lákadlo, keďže levely pribúdali jedna radosť.
K obtiažnosti bolo povedané veľa. Musím však len súhlasiť s väčšinou. Ak posledný boss padne po 4 fireballoch na lvl10, je to sklamanie.
Tento pohľad je však veľmi ovplyvnený WoW, z ktorého Dungeon Hunter jednoznačne vychádzal a hoci porovnávať tieto dve hry je nefér, ich podobnosť k tomu vždy zvádza.
Ak niekto nehral WoW (ale takých je asi málo), hrou bude nadšený.
iPad 2 32GB 3G white
-
- Host
tato hra rozhodne nevychadza z WoW, ale z Diabla a Diablo klonov. WoW je MMORPG, kdezto Dungeon Hunter a Diablo a podobne je hack and slash akcne rpg. RPG prvky su potlacene do pozadia a hlavnou naplnou hry sa stava clickfest.