Dicota Take.Control (taška na notebook s ovládaní pro iPod)
-
- Host
Dicota Take.Control (taška na notebook s ovládaní pro iPod)
Dicota začala vyrábět tašky na notebooky s ovládáním pro ipody, vypadají velice zajímavě a přemýšlím, že si ji koupím., Dělají je ve variantách 12-13.3'' a 14-15.4''. Ve stejných velikostech dělají i batohy BacPac Control.
odkaz na tašku (stránka výrobce)
http://www.dicota.cz/start.php?office=4 ... ls&ds=1385
odkaz na batoh (stránka výrobce)
http://www.dicota.cz/start.php?office=4 ... ls&ds=1383
taška stojí kolem 2000,-Kč a batoh kolem 3000,-Kč
chtěl bych se zeptat zdali někdo nemá tuto tašku, jaké s ním má zkušenosti a zdali spolupracuje s iPhonem.
Dále by mě zajímalo zdali do té tašky dostanu svůj Acer 6530g. Vím že má 16'' ale do většiny tašek a batohu pro 15.4'' se vejde, tak bych chtěl vědět kolik je v tašce přebytečného místa.
Další věc je, jestli zvukový přenos nezhorší kvalitu zvuku.
A ještě poslední dotaz: Lze tašku normálně prát?
Děkuji za odpovědi
odkaz na tašku (stránka výrobce)
http://www.dicota.cz/start.php?office=4 ... ls&ds=1385
odkaz na batoh (stránka výrobce)
http://www.dicota.cz/start.php?office=4 ... ls&ds=1383
taška stojí kolem 2000,-Kč a batoh kolem 3000,-Kč
chtěl bych se zeptat zdali někdo nemá tuto tašku, jaké s ním má zkušenosti a zdali spolupracuje s iPhonem.
Dále by mě zajímalo zdali do té tašky dostanu svůj Acer 6530g. Vím že má 16'' ale do většiny tašek a batohu pro 15.4'' se vejde, tak bych chtěl vědět kolik je v tašce přebytečného místa.
Další věc je, jestli zvukový přenos nezhorší kvalitu zvuku.
A ještě poslední dotaz: Lze tašku normálně prát?
Děkuji za odpovědi

iPhone 2g 8gb..... FW 3.2.2 - O2
iPhone 3g 16gb white.....FW 4.2.3 - O2
iPhone 3gs 16gb white..... FW 3.1.3 - O2
iPhone 4 16gb white..... FW 4.3.3 - O2
iPod Classic 80GB Black
iPod Nano 3rd gen. Black
-
- Host
Re: Dicota Take.Control (taška na notebook s ovládaní pro iPod)
Tak po delším zvažování jsem do tašky šel a koupil jí.
Mám tu černou a je úplně paradní. Vzhled super a schránek je zde dost pro všechny krámy.
Teďka odpovědi na mé otázky:
1. s iPhone spolupracuje bez sebemenších problémů, nezobrazí se ani hláška a neoriginálním příslušenstvím
2. 16" notes se do ni vejde, ale bez ochraneho pouzdra, ktere je k tašce dodáváno (myslim si, že by se tam vešel i 17")
3. zvuk se mi po prvních pár písničkách zdá úplně stejný jako bez použití tašky
4. taška se nepere, pouze očišťuje hadříkem
Mám tu černou a je úplně paradní. Vzhled super a schránek je zde dost pro všechny krámy.
Teďka odpovědi na mé otázky:
1. s iPhone spolupracuje bez sebemenších problémů, nezobrazí se ani hláška a neoriginálním příslušenstvím

2. 16" notes se do ni vejde, ale bez ochraneho pouzdra, ktere je k tašce dodáváno (myslim si, že by se tam vešel i 17")
3. zvuk se mi po prvních pár písničkách zdá úplně stejný jako bez použití tašky
4. taška se nepere, pouze očišťuje hadříkem

iPod Classic 80GB Black
iPod Nano 3rd gen. Black
prosim te, predpokladam ze sis koupil tu tasku pres rameno? rekni uprimne kolik se tam vejde k notebooku jeste veci? a nevidel si nahodou ten batoh? jak ten je na tom velikostne ? diky Tomas
-
- Host
Tak ja jsem si koupil tu tasku pres rameno (tedka je to vic in
) veci se tam vejde vcelku jeste dost, zalezi co bys tam tak chtel dostat, batoh jsem nevidel, nemuzu posoudit, jinak ja mam jako batoh dicota extreme a je v nem mista strasne moc, kdyz jsem ho nosil do skoly veslo se do nej vsechno uceni, 2l lahev piti, svacina i telocvik vcetne bot. Do tasky tedka dam vsechno taky v pohode (az na ty boty) pac nam zakazali ve skole notasy
kazdopadne vrele doporucuji, to ovladani je fakt supr

kazdopadne vrele doporucuji, to ovladani je fakt supr

iPod Classic 80GB Black
iPod Nano 3rd gen. Black
mno chci v tom nosit jeden z mým notebooků (13,3 a 15,4), pití, jídlo, nějaký blok, psací potřeby, doklady peníze a iPod samozrejme :-d
-
- Host
to se bojíš že se tim tam nevejde :O ?
Jinak taška parádní, zítra si pro ni zaskočím
Jinak taška parádní, zítra si pro ni zaskočím

iPhone 4S 16 GB
Music powered by Klipsch Image One S4
Music powered by Klipsch Image One S4
Mno mám Dicota Bac.Pac Mission už pekne dlouho, tenkrat me stal taky ke 3 tisicum a je paradni, to ne ze ne, ale je proste malinkatej ...
napis jsem pak prosím postřehy... Do konce září si ji chci koupit, ale nevim jestli batoh nebo brašnu, v úterý to jdu do alzy omrknout na centrálu do holešovic.
edit: Tak jsem v alze také neodolal, ikdyž jsem si "šel" původně pro batoh, tak ta taška přes rameno je opravdu lepší, pohodlnější, hezčí a prostorně praktičtější ...
napis jsem pak prosím postřehy... Do konce září si ji chci koupit, ale nevim jestli batoh nebo brašnu, v úterý to jdu do alzy omrknout na centrálu do holešovic.
edit: Tak jsem v alze také neodolal, ikdyž jsem si "šel" původně pro batoh, tak ta taška přes rameno je opravdu lepší, pohodlnější, hezčí a prostorně praktičtější ...

Re: Dicota Take.Control (taška na notebook s ovládaní pro iP
vypada to hodne zajimave.. nema to nekdo nekde na netu? nechce se mi kvuli tomu jezdit do kramu :-/