Krokoměr
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Re: Krokoměr
Zkus z AppleStore program RunKeeper (je tam free verze i placena Pro). Dal jsem nasel iTrail (2,39?).
Odkazy viz todle forum ...
Odkazy viz todle forum ...
iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
Ještě je program Steps. Zkoušel jsem ho kdysi na fw 2.2.1, tak nevim, jak funguje na 3.0. Každopádně spolehlivost nezaručuji. Po nachozeni asi dvou kilometrů jsem se podíval na výsledek a bylo tam asi dvacetpět kroků 

-
- Mírně pokročilý
koupil jsem si ten runkeeper pro dnes vecer to zkusim a kdyztak napisu i nejake postrehy aby lidi vedeli do ceho jdou
-
- Mírně pokročilý
Ten runkeeper ale nepočíta kroky,alebo hej? Ten len podľa GPS-ka ukazuje koľko si prešiel a ako rýchlo. Ale je tam celkom dosť nastavení.
Ja pouzivam na kolo program iMapMyRide, je free v AppStore. Je v nem dokonce mozno zmenit v nastaveni misto kola na beh, nebo stahnout sesterskou aplikaci iMapMyRun, kterou sice nemam vyzkousenou, ale pocitam, ze bude obdobna.
-
- Host
skuste stepcounter mne mera kroky skoro presne nastavuje sa tam aj dlzka kroku
-
- Host
na brusle a treckingove vylety pouzivam trackovani do MotionX-GPS
rafto píše:skuste stepcounter mne mera kroky skoro presne nastavuje sa tam aj dlzka kroku
prosimvas kde seženu tudle aplikaci?
-
- Moderator fóra
co takhle ta vecička od Nike, která se připojí k iphonu?

-
- Mírně pokročilý
Dobá aplikácia na meranie prejdených krokov je aj pedometer.
Dá sa tam nastaviť citlivosť,výška,váha človeka,Km alebo míle a kde budete mať iphone, na ruke,na nohe alebo vo vrecku.
fw: 2.0 a vyšší
Cena: 1,59 ?
Veľkosť: 0,4 MB

Dá sa tam nastaviť citlivosť,výška,váha človeka,Km alebo míle a kde budete mať iphone, na ruke,na nohe alebo vo vrecku.
fw: 2.0 a vyšší
Cena: 1,59 ?
Veľkosť: 0,4 MB

-
- iPhone expert