Modern Combat: Sandstorm (AppStore)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Re: Modern Combat: Sandstorm (AppStore)
Tak zatim dělam šestou misi a musim říct, že tahle hra je parádní. Vůbec se neseká a děsně jsem si oblíbil odstřelovačku 

MacBook Pro (2008)
Tak s tou mi to teda vůbec nešlo!
To já si zamiloval MP5 dycky na ně naběhnu a úža 

-
- iPhone expert
Předtim jsem používal AKčko a brokovnice a od šestý kombinaci odstřelovačka a mp5 (pokud je to ten malej samopal na krátkou vzdálenost) - když sou daleko tak je jednou ranou sejmu a v malých prostorech na ně taky naběhnu.
MacBook Pro (2008)
-
- Mírně pokročilý
Dohráno do konce a max. spokojenost. 

-
- iPhone expert
Tak si to ještě dej na extreme
Já to hraju zatim jenom na Easy - ale pak si to rád projdu znova aspoň na hard.

MacBook Pro (2008)
Fakt pecka, hry od Gameloftu nebo od EA sou pecky
nemůžu si to vynachválit, BTW slyšel jsem že ze Cydie je to zadarmo
Mám 3GS takže plynulost 100procentní 

3G ..super hra ,, super hratelnost ..ide ako pomasle 

Vynikajuca hra!! Prave som ju dohral avsak medzi samymi chvalami ktore by sa na tuto hru dali vyjadrit je hedno minus a ti je dlzka hry:( zaver bol pekny ,zaujimavy ale prijal by som viac misii. Dufam , chlapci s gameloftu maju na plane niaky update alebo "datadisk" bola by skoda nepokracovat v tak skvelej hre.
-
- Host
chci se zeptat jeste tuto hru nemam ale hodlam si ji koupit ale zajima me kolik hodin hrani to asi je? 

iPhone 3G 3.1.2 JBlackRa!n
-
- Host
10 misí, každá mi zabrala kolem dvaceti minut.
Navíc se dočkáš online multiplayeru v updatu.
Dle mého názoru je to vynikající hra!
Navíc se dočkáš online multiplayeru v updatu.
Dle mého názoru je to vynikající hra!
iPhone 4S 32GB White iOS 7 beta 2
iPad 2 64 GB Wifi + 3G 6.1.3
iPad Mini 16 GB Wifi iOS 7 beta 2
MacBook Pro 15" 2,2 GHz i7 early 2011 10.8 ML
iMac 21.5" 3,06 GHz i3 Mid 2010 10.8 ML
iPad 2 64 GB Wifi + 3G 6.1.3
iPad Mini 16 GB Wifi iOS 7 beta 2
MacBook Pro 15" 2,2 GHz i7 early 2011 10.8 ML
iMac 21.5" 3,06 GHz i3 Mid 2010 10.8 ML
Jo jo je to good hra ale podle mě tomu chybí chytlavost. 8,5/10 

-
- Host
tak konecne sem hru dal do iphonu a musim rict grafika nádherná hratelnost taky good jediny co me tak trochu vadí je že do me šijou skoro furt a nebo mam za zady teroristu co to nasije brokarnou me do zad a ja ziju dal 

-
- Mírně pokročilý
tak to nehraj na easy
))

..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
se nemuzu dostat z ty mise kde mam branit palac (asi ctvrta nebo pata) - vzdycky mezi prebihanim od tech prednich oken k tem bocnim to jen suse napise ze palac byl znicen, to je nejakej trik?
-
- iPhone expert
Nahoře máš ukazatel "života" paláce. Aby ti vydržel co největší dobu, tak musíš ničit tanky raketometem ( sou blbě vidět - jsou schovaný za palmami). Taky se snaž co nejrychlejš ničit ty týpky s RPG. Dokud je nezabiješ, tak tě budou ničit palác 

MacBook Pro (2008)
-
- Host
Luxusni hra, ohral sem ji za dva dny ve skole
rovnou na normal, a i kdyz jsem obcas musel opakovat kvuli smrti, libilo se mi to, urcite si to zahraju i na extreme... .-)

nejake nove info:
Multiplayer update na ceste
You asked for it: be ready to get your asses kicked in multiplayer mode! Free update currently in development, stay tuned for more news
- http://twitter.com/Modern_combat
Multiplayer update na ceste

Dohrano a musim rict... naprosta pecka.... tohle za to opravdu stoji...
-
- Host
tak sem v koncich
dostal sem se do mise 6 tusím s odstrelovackou kde se mam dostat do nemocnice ale problem je ten ze je tam místnost a ta je plna vody pak me to zavede k nejakymu computeru a pak že mám jít konečene do nemocnice ovsem dojdu na to samé místo a tam je místnost poráád plná vody
HELP
Jinak chci se zeptat na jaký ovládání to hrajete? DEFAULT, SCREEN TAP nebo VIRTUAL STICKS? mě nejvíc vyhovuje to screen tap

HELP

Jinak chci se zeptat na jaký ovládání to hrajete? DEFAULT, SCREEN TAP nebo VIRTUAL STICKS? mě nejvíc vyhovuje to screen tap
-
- Host
Potom co pouzijes ten komp mysli mstaci projit schudkama uplne k okraji vody a spusti se animacka kdy se voda odpusti a muzes dal
-
- Host
no to sem udelal dosel az k vode a stale nic
-
- iPhone expert
Přesně tak to bylo i u mě - po tom počítači jsme došel k vodě, pak ten kámoš (Razor/Dozer - nepamatuju si jméno
) něco řekne a voda odteče. Ale nefungovalo to, když jsme stál na tý plošince - musel jsme taky trochu sejít.

MacBook Pro (2008)
ten MP bude normalne cez wifi sa pripojim na servre a hrajem ako keby xbox ? 

-
- Host
Dnes jsem dohral a muzu rict ze za me je to (spolu s Worms) jednoznacne nejlepsi hra na iPhone, co jsem zatim hral... a to mam JB a hral jsem je skoro vsechny 

Syrup to jsi trosku prestrelil ne? Skoro vsechny.... co to je skoro vsechny? Vis kolik je na Appstore her?! Asi nevis..
-
- Host
necituj někoho pokud odpovídáš jako druhý ! Julek
Nechytej se hned slova, mel jsem na mysli vsechny takovy ty TOP hry, ne vsechny hry ...
Nechytej se hned slova, mel jsem na mysli vsechny takovy ty TOP hry, ne vsechny hry ...

-
- Host
Dobra hra,jenom jsem nepochopil o co slo v tom zaverecnym videu.Anglictinu neovladam tak vubec nechapu
Hra je to pěkná, na ovládání jsem si po chvíli zvykl (ze začátku trochu utrpení zastřelit 4 nepřátele a neumřít u toho).
Jediné, co mi vadí kromě mírného poklesu frameratu jsou zvuky zbraní, konkrétně té základní M4 a AK47. Když se střílí nonstop, tedy na fullout tak zvuk absolutně nekoresponduje s výstřely a ačkoliv jsem vystřílel 30 nábojů v zábosníku, tak podle zvuků to zní jako kdybych jich vystřelil tak 10-15. Má někdo stejný problém, nebo je to jen u mě? (doufám že ne)
Jediné, co mi vadí kromě mírného poklesu frameratu jsou zvuky zbraní, konkrétně té základní M4 a AK47. Když se střílí nonstop, tedy na fullout tak zvuk absolutně nekoresponduje s výstřely a ačkoliv jsem vystřílel 30 nábojů v zábosníku, tak podle zvuků to zní jako kdybych jich vystřelil tak 10-15. Má někdo stejný problém, nebo je to jen u mě? (doufám že ne)
nevíte co mám udělat??:Dsem už v nějaký ty nemocnici najdu nějakýho teroristu s bombou začne se odečítat čas a pak dojdu k nějakýmu amíkovy a vedle něj je nějaká mříž a já nevim jak se přes ní dostat nevíte???:D:D:D
Za tebou je šikmy výťah tam musis vojst a potom ti zacne ist dole.Inac som to presiel a bola to husty strelacka.Zauimavy je koniec...

Můžu jedině souhlasit s kolegou nade mnou.. kdyby se to dalo hrát ještě přes wifi jako MP, tak u ní strávím mládí 

Neviete kedy máš vyjsť ten nový update na multiplayer ? http://hrynacesty.cz/novinka-vysel-mult ... m-690.html
-
- Host
výjde až se schvalí
to ti nikdo neřekne

Veď práve že nepovie, preto som sa spýtal či neviete presný dátum, dúfam že tu to bude hneď napísané keď vyjde
-
- Host
Update s multiplayerem je venku
-
- Mírně pokročilý
Při Multiplayeru mi to padá
-
- Starý pes fóra :)
pro multiplayer někde radili dát iphone do airplane modu pouze se spuštěnou wifinou
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Mam iPod a mp mi nejde keď dám že online tak začne nacitavat a potom napíše že má problém z routerom, a pritom je v poriadku všetko je zapnute, pls poraďte, vopred thx.
Take mi to pri zkouseni hrani online okamzite spadne. Zkouseno v plane modu i normal...
Po update routeru nejde vôbec do menu mp a hodí zas chybu upnp či jako sa to vola