Díky
juramac píše: A jestli dobre sleduji toto vlakno, tak problem se datuje prave od te instalace onoho vyvojarskeho 3,1, ktere jsi vzal kdo vi kde.
milford píše:pe.kova: jsou minimálně dva - jeden v jacku na sluchátka, je prý přímo "dole", chce si to tam dobře posvítit (osobně jsem ho nenašel). Druhý je pak v konektoru / docku - když si položíš iPhone na záda, tak indikátor je pod výstupkem pro konektor (jak přesně se to nazývá si opravdu nevzpomenu), víceméně uprostřed. Tento indikátor jde vidět docela dobře i pouhým okem.
Možná je jich i víc, ale co si pamatuji zde z fora, tak většina lidí našla pouze tyto dva.
S tím backupem - když budeš připojovat poprvé iPhone k iTunes, aby se autorizoval, tak by jsi měl mít k dispozici dvě možnosti - buď mít telefon úplně čistý nebo nahrát data z Backupu. (Tyto možnosti jsou když se dělá Restore, při autorizaci nového iPhonu to bude pravděpodobně stejně, už se nepamatuji.)
fsalac píše:Nenasel jste nekdo zda se k tomu apple vyjadril? Nevim jestli mam jit reklamovat nabo cekat na novy SW update...
zdcerny píše:Mě taky přestala wifina fungovat po nějakém dni na OS 3.0, zkoušel jsem všechno možné reset sítě, restore iphonu, dokonce i downgrade zpět na 2.0-2.2 ale stále nic. Nezbyde nic jiného než reklamace.
Edit : Tak od 7.8.09 je v reklamaci, pak dám vědět.
zdcerny píše:zdcerny píše:Mě taky přestala wifina fungovat po nějakém dni na OS 3.0, zkoušel jsem všechno možné reset sítě, restore iphonu, dokonce i downgrade zpět na 2.0-2.2 ale stále nic. Nezbyde nic jiného než reklamace.
Edit : Tak od 7.8.09 je v reklamaci, pak dám vědět.
Dnes 20.8.09 se vrátil z reklamace a vyměnili mi ho za nový.
Byl i JB a vše proběhlo bez jediného problému.
zdcerny píše:No byl tam FW 2.1 tak jsem tam ted hodil 3.0 a uvidím. Na 2.1 wifi fungovala bez problémů.
mahmuda píše:zdcerny píše:No byl tam FW 2.1 tak jsem tam ted hodil 3.0 a uvidím. Na 2.1 wifi fungovala bez problémů.
No, to každému, kolego, to každému.... Na 2.1 jak po másle, na 3.0 po pár dnech šlus. Proč myslíš, že jsi nedostal founa s nejnovějším SW ale s 2.1? Ta změna byla asi osudová chyba - měl jsi to nechat, jak ti to dali, oni dobře vědí proč.
zdcerny píše:mahmuda píše:zdcerny píše:No byl tam FW 2.1 tak jsem tam ted hodil 3.0 a uvidím. Na 2.1 wifi fungovala bez problémů.
No, to každému, kolego, to každému.... Na 2.1 jak po másle, na 3.0 po pár dnech šlus. Proč myslíš, že jsi nedostal founa s nejnovějším SW ale s 2.1? Ta změna byla asi osudová chyba - měl jsi to nechat, jak ti to dali, oni dobře vědí proč.
Já myslím že nebyla, až to udělá po třetí že nepujde wifi, nechám si vrátit peníze.