V současné době jsou přetíženy brány jak Vodafonu, tak O2. Problematika nesprávného hlášení, že zpráva byla odeslána tu byla již několikrát řešena a nebudu se neustále opakovat jen pro to, abych ospravedlňoval svou osobu, prostě mě to unavuje. Mohu s klidem na duši říct, že mě už celé remcání uživatelů přestává bavit. Já svou práci udělal a udělal jsem ji dobře, nadstavba funguje jak má a SMS odeslána byla z nadstavby byla. Stejně chybné hlášení se může objevit např. i na straně oficiální brány O2, no
přečtěte si to sami (ano stále to platí). Samozřejmě přetížení hlásí i desktopové verze aplikací pro free odesílání SMS zpráv, např. Kubik SMS DreamCom.
Ti co remcají jsou právě ti, kteří zdarma něco využívají a neváží si toho, že nad tím někdo strávil dost času, i když to zrovna nefunguje tak jak má. Tito lidé by za aplikaci nedali jediný cent, i kdyby fungovala 100%. Nebudu se zbytečně rozčilovat. Nadávejte si tu dál, ale beze mě. Já už to nechci číst. A jestli jsem někdy něco slíbil? Vždy jsem vše označoval jako předběžné plány. Nic jsem nikomu neslíbil a v tuto chvíli nemám ani čas, ani chuť aplikaci vyvíjet.