Bluetooth PhotoShare (Appstore-free)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Bluetooth PhotoShare (Appstore-free)
Ahojte dnes som v app store narazil na tuto app.
Je to celkom použiteľné, jedna sa o posielanie
obrázkov medzi iphonmi cez Bluetooth..
Edit:
cena:free
Je to len pre iPhone a iPod touch, čiže
app musí byt aj na druhom zariadeni..
P.S.: som na iPhone , screenies mám ale
fakt neviem ako ich upnut..
Takze sorry..
Je to celkom použiteľné, jedna sa o posielanie
obrázkov medzi iphonmi cez Bluetooth..
Edit:
cena:free
Je to len pre iPhone a iPod touch, čiže
app musí byt aj na druhom zariadeni..
P.S.: som na iPhone , screenies mám ale
fakt neviem ako ich upnut..
Takze sorry..
Naposledy upravil(a) slososk dne pon srp 17, 2009 10:44 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Bluetooth PhotoShare (Appstore-free)
Link
Cena
Nejake obrazky
Dopln si to tam pomoze to ostatnym.
dodo
Cena
Nejake obrazky
Dopln si to tam pomoze to ostatnym.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
aplikacia vyzaduje aby aj druhy mobil mal Photoshare alebo to dokaze poslat obrazok na hocijaky mobil s Bluetooth?
Nie ja som to mal už dávnejšie a iba iPod,iPhone.
A ako vravíš v oboch musí byt tá app.
A ako vravíš v oboch musí byt tá app.
-
- Moderator fóra
Tak zajímavá aplikace, už to stahuji škoda že to nejde i na ostatni co nemaji IP nebo IPT.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
- rony
- Klub čistého iOS
cize je to este menej pouzitelne ako obycajne odoslanie fotky na facebook, mail a pod. 

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
Tak hlavně jde o to když neni k dispozici net. 
To ti pak je mail k ničemu, že?

To ti pak je mail k ničemu, že?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
- rony
- Klub čistého iOS
v nudzi mas internet od operatora, uz sa nehrajme na to, ze sme vsetci chudobni ako mysi. jednu fotku za tyzden prenesiem a z pausalu mi ubudne minimum 
rozhodne je aplikacia vyzadujuca svoju kopiu u protistrany vyslovene k nicomu.
ale vsak o tom je cely bluetooth - blahej pamati som sa naskusal, kym som zistil, ze proste IPAQ neprenesie do Nokie ani prd.
nechapem naco sa o to vsetci donekonecna snazite - vyskusajte iBluetooth ak ani ten nepojde, tak si proste zacnite zvykat na tretie tisicrocie a fakt, ze zariadenia, co nedokazu odoslat mail, poslat fotku na facebook a ktore nedokazu sa na mail a facebook ci na web dostat su proste invalidne. Snad to pochopia aj vsetci, co nemaju iphone
dalsi priklad zbytocnych app su vselijake tie "bluetooth rande" - ak mas tuto aplikaciu a si v dosahu BT, tak uvidis ziarit body slobodnych dievcat. Haha. Lenze kto ich donuti mat ten isty telefon a tu istu aplikaciu?
a ak ju chces na to presvedcit, tak naco ti je potom ta aplikacia, ked ju mas pri sebe? 
ked pochopite aky je bluetooth zbytocny, tak si proste do iphone date pausal, ktorym si uz poriesite vsetko, co treba. A prenasat medzi dvomi telefonmi nieco vacsie ako 100 kilobajtov, to uz je na zostarnutie

rozhodne je aplikacia vyzadujuca svoju kopiu u protistrany vyslovene k nicomu.
ale vsak o tom je cely bluetooth - blahej pamati som sa naskusal, kym som zistil, ze proste IPAQ neprenesie do Nokie ani prd.
nechapem naco sa o to vsetci donekonecna snazite - vyskusajte iBluetooth ak ani ten nepojde, tak si proste zacnite zvykat na tretie tisicrocie a fakt, ze zariadenia, co nedokazu odoslat mail, poslat fotku na facebook a ktore nedokazu sa na mail a facebook ci na web dostat su proste invalidne. Snad to pochopia aj vsetci, co nemaju iphone

dalsi priklad zbytocnych app su vselijake tie "bluetooth rande" - ak mas tuto aplikaciu a si v dosahu BT, tak uvidis ziarit body slobodnych dievcat. Haha. Lenze kto ich donuti mat ten isty telefon a tu istu aplikaciu?

ked pochopite aky je bluetooth zbytocny, tak si proste do iphone date pausal, ktorym si uz poriesite vsetko, co treba. A prenasat medzi dvomi telefonmi nieco vacsie ako 100 kilobajtov, to uz je na zostarnutie

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Moderator fóra
Ale o to přece vůbec nejde já paušál mám, ale když proste nejde nebo nechceš net tak je možnost poslat soubor takhle, a uživatele si to vždycky najde. Já teda v apstore vidím daleko vice aplikací co "jsou více k ničemu".
Vzhledem k tomu že to je jedna z nejstahovanějších free aplikací taky hovoří za své.
Třeba když nemas roaming na dovolené a chces jen preposlat kamošovi fotku, nebo proste neni signál, napadá me třeba v metru, letadlu
Nijak to neospravidelnuji, ale uzivatele si to jistě najde.
Vzhledem k tomu že to je jedna z nejstahovanějších free aplikací taky hovoří za své.
Třeba když nemas roaming na dovolené a chces jen preposlat kamošovi fotku, nebo proste neni signál, napadá me třeba v metru, letadlu

Nijak to neospravidelnuji, ale uzivatele si to jistě najde.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022