Duke Nukem 3D [AppStore]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
fuckp

Duke Nukem 3D [AppStore]

Příspěvek od fuckp »

EDIT:
Dukem Nukem 3D vyšel 3.8.2009 a na AppStore ho můžete zakoupit za $2.99 [link]
-----
Včera IGN oznámilo, že společnost MachineWorks Northwest (tvůrci her 3D Hunting nebo Prey Invasion, která nedávno vyšla) pracuje na portu slavné PC hry Duke Nukem 3D! Ovládání bude velmi podobné oběma výše zmiňovaným hrám, což je podlě mě dobře, protože Prey se mi hrálo celkem dobře, tedy až po tom, co sem nastavil "tap-to-shoot" mod ;) Každopádně veřím, že Duke dopadne dobře a že se ho dočkáme brzy. Oficiální datum ještě není stanoveno, avšak IGN zmiňuje, že hra se objeví na AppStore "very soon", takže jsem zvědavý :P

První zveřejněný screen:
Obrázek

Zdroj: Tocuarcade.com a IGN.com
Naposledy upravil(a) fuckp dne úte srp 18, 2009 3:54 pm, celkem upraveno 1 x.

brownicek
Host
Host

Re: Duke Nukem 3D [AppStore]

Příspěvek od brownicek »

noo tak jesi tohle vyjde tak to bude pecka!!

mish0o

Příspěvek od mish0o »

pokial sa to bude ovladat ako prey tak to bude uplna katastrofaaa

fuckp

Příspěvek od fuckp »

No nemyslim si, ja sem si na Prey po chvili zvykl, ale musel sem si nastavit strileni na dotek, protoze pres ten zamerovac se to nedalo...

Cudlas

Příspěvek od Cudlas »

tak ovladani trosku kostrbate na muj vkus ... kazdopadne ja hraval duka na pc, takze tohle je takova klasika, ze to prosne nemuzu minout... jinak je tam vsechno vcetne kamer a skrytych mistnosti :))) ... z nostalgie 10 z 10 za hratelnost tak 3 .. bohuzel....

susty

Příspěvek od susty »

Strategicke hry ako Warfare inc alebo zavody aut za pouzitia pohyboveho senzora sa na iPhone hraju skvelo, no akcne hry bez hw klavesnice su katastrofa. Nemozem si nato stale zvyknut.

dodulo
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodulo »

no neviem ci je to fake toto video, ale tak nejak by to mohlo vyzerat :) : http://www.youtube.com/watch?v=1-Pjnd8AS74
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Harrison
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Harrison »

No fake to asi tak celkom nebude, hra sa nechadza v AppStore za 2,39 E (specialna akciova cena na 1 den) :twisted:
    iPhone HW: iPhone2G(8GB), iPhone3G(8GB), iPhone5S (32GB), iPhone6 (64GB)
    Mac HW: MacBook Pro Retina (late 2013, 8GB, 256GB SSD)
    Ostatne: Apple Watch 1st gen., AppleTV 4th gen., Airport Extreme

dodulo

Příspěvek od dodulo »

vidis aj ked som chcel pozriet ci sa to na AppStore nahodou uz nenachadza bol som lenivy :D , tak pridam este aspon priamy link : http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=325995561&mt=8 - pre lenivcov :D
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

invader

Příspěvek od invader »

No, já to zkusil čistě jen ze zvědavosti, protože jsem na Dukovi kdysi začínal. Musím říct, že po deseti minutách to šlo pryč. Kopie opravdu vydařená, co se grafické stránky a příběhu týče, ale hratelnost opravdu velmi špatná. Hrát to víc, než deset minut a asi by mě z toho jeblo.

trpaslikcz

Příspěvek od trpaslikcz »

Já myslim, že si se tomu moc nevěnoval, kdyby jsi to hrál více jak 10min, tak by jsi zjistil, že si můžeš ovládání hry docela slušně přizpůsobit k obrazu svému. Hra opravdu, od ostatních podobných stříleček, nabízí hodně možností ovládání.
Já jsem vskutku spokojenej. :mrgreen:

smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od smoldik »

já si s tím ovládáním ted tak trochu hrál a myslim ze je to hrůza ve všech směrech :-)
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Schválně by mě zajímalo, kdy přijdou na to že tohle ovládání nemá budoucnost. Síla her na iP zpočívá v pohybovém senzoru ne v displeji zaplněném virtuálními tlačítky. :)

Dammster
Host
Host

Příspěvek od Dammster »

Mně ovládání sedlo ;-)
iPhone 4S 32GB White iOS 7 beta 2
iPad 2 64 GB Wifi + 3G 6.1.3
iPad Mini 16 GB Wifi iOS 7 beta 2
MacBook Pro 15" 2,2 GHz i7 early 2011 10.8 ML
iMac 21.5" 3,06 GHz i3 Mid 2010 10.8 ML

daiterr
Host
Host

Příspěvek od daiterr »

Miláček Duke ... Jasně, že jsem hned zavzpomínal na staré časy. Kdysi jsem si dělal do Duka levely a byla to paráda :o) Převedli to fakt skvěle, jen to zrcadlo jim zatím nevyšlo, ale to je prkotina. Každopádně ovšem ovládání je trochu problém. Proč si nevzali třebas inspiraci u Terminator Salvation? Tam je pohyb i otáčení řešený mnohem lépe a hlavně plynuleji. Po zapnutí "analog ovládání" jsem to zas přepnul na digital, protože s analogem se nedá hrát. Ale jinak paráda. Malý dotaz - v prvním levelu se podařilo někomu vzít toho "holo Duka" ze skrýše, nebo ne? Mám pocit, že bez klávesnice to bude docela problém :o)

B2A3AN

Příspěvek od B2A3AN »

Tak hra je super a ovladani je taky dobry. Chce to chvilku cviku a pak to jde dobre i na analogu, ten digital mi moc nesedl ale jinak pecka

-jb-

Příspěvek od -jb- »

jj, uplně "back to the roots" :-)
recenze je tady: link zmazaný

išlo o link na inú cz stránku (skrytá reklama) pokiaľ to máš domluvené s Julkom, kludne sem potom ten link postni. Almi

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Je to strasny neda se to vubec hrat ): docela skoda

jubei80
Host
Host

Příspěvek od jubei80 »

Tak jsem se těšil na návrat do svým herních začátků, ale ovladání mi to úplně zkazilo. Fakt hrůza a doufám, že udělají nějaký update, jinak zbytečně vyhozený prašule...

guzmen
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od guzmen »

Ovladanie mam na Digital a po prejdeni prveho levelu už na tom frčim skoro ako na Pc. Je treba sa premôcť a zvyknuť si. Ovládanie určite to nieje vec pre ktorú by som odsudzoval celú hru.
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote

zandom07

Příspěvek od zandom07 »

Ovládání je zatím to nejlepší, které bylo ve FPS akcích na iphone použito 8) Ovládá se to skvěle 8) :lol:

kiso
Host
Host

Příspěvek od kiso »

hmm táto hra je podla mna najlepsia vobec :) A najlepsie je to ze je vsetko uplne take iste ako na PC takze nemusim v leveloch hadat ktore tlecitka mam stlacit aby sa mi nieco otvorili :)
Za toto sa oplatí dať aj 15? a nie hovorit ze je to nepodarena hra ;)

DeMaio
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od DeMaio »

Dnes free tak sťahujte ;)
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..

Obrázek

ls8

Příspěvek od ls8 »

Dnes opět free.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Odpovědět