Skvela aplikacia treasonSMS na posielanie SMS z počítača cez internetovy prehliadač, zvlada to odpocitavanie 160 znakov, dokonca ukazuje celu komunikaciu + ovlada emotikony.
Nevyhoda je ze je to len na jailbreak.
nahlad: http://www.ispazio.net/wp-content/uploads/2009/08/Immagine-7.png
Staci to spustit dat ON a napriklad vo firefoxe natukat IP ktore tam pise.
Obrázek smazán, rozhazoval layout. Změň jeho velikost a pak ho vlož znovu. Totéž posílám i na PM. Beavers.
posielanie SMS z pocitaca cez prehliadac [Cydia]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
posielanie SMS z pocitaca cez prehliadac [Cydia]
Naposledy upravil(a) contrast dne pon srp 10, 2009 10:49 pm, celkem upraveno 1 x.
iPad 2 32GB
iPhone 4 32GB
iPhone 3Gs 32GB
iPhone 3G 16 GB - zdedila manzelka
Windows Vista 64bit
iPhone 4 32GB
iPhone 3Gs 32GB
iPhone 3G 16 GB - zdedila manzelka
Windows Vista 64bit
Re: posielanie SMS z pocitaca cez prehliadac [Cydia]
skoda ,ze to funguje iba cez WiFi
nieje podobny program ktory fici aj klasicky po kably?
nieje podobny program ktory fici aj klasicky po kably?
-
- patron iPhone.cz
Re: posielanie SMS z pocitaca cez prehliadac [Cydia]
Pokud vůbec funguje. Zkoušel jsem ho zhruba před měsícem, kdy ho autor nabídl na testování a i přes to, že se aplikace tvářila na první pohled skvěle a šli vyvolat dokonce hejna smajlíků, po odeslání smska nikdy nedorazila k příjemci.
Protože mám paušál, nepřišel jsem ani na to, zda byla tato zpoplatněna.
Protože mám paušál, nepřišel jsem ani na to, zda byla tato zpoplatněna.