Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Jen bych chtěl připojit svůj názor na hru. Pokud máte rádi "autíčka", tak se Vám bude líbit. Nesouhlasím tedy s některými názory v tomto vlákně, které hru haní. Mě výborně pobavila a dal bych jí bez váhání ***** (pět hvězdiček). A že přijde den, kdy (pokud vydržíte) budete mít všechna auta a všechny tratě, s tím se tak nějak počítá a tak bych to jako mínus neviděl. Včera jsem si pořídil Real Racing a je to taky parádní hra. Kdybych měl doporučit jednu nebo druhou, tak bych měl fakt problém, protože se mi líbí obě asi tak stejně
Ja som NFS cele presiel na 2Gcku a islo to celkom v pohode... hratelnost normalna na 3Gsku som to este nemal spustene.
EDIT:
Tak musim povedat ze NFS lieta na 3Gsku ako blazon je to naozaj rozdiel oproti 2Gcku. FPS ju omnoho vyssie ako na predoslom modeli. Hratelnost sa teda urcite zvysila.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Psal jsem, že jediné co se mi zrychlilo je načítání. Samotný závod (myšleno jízda) byla stejně plynulá i na 3G... Myslím že to nebylo zase tak složitě napsané, aby to někdo pochopil jinak Zvlášť když se předtím baví o plynulosti...
aj vy mate také problémy s driftami? neviete ako zmenim pohlad kamery? mam to po francuzsky... pri nacitavani mi ukazuje rozne veci co sa daju robit nejakym dotknutim plochy alebo tahanim po displeji, neviem co je naco lebo neovladam Fr. Jedine co viem tak je Nitro a Spomalenie casu (ktoré ani nepouzivam) je nejaka finta na tie drifty?
• iPhone 3G, 3GS, 4, 5, 6, 6S, 7, X, 11, 13 Pro • iPad Air
• iPhone 15 Pro Max
To máš nějaké divné ne? pokud vim tak offiko verze obsahuje i anglčtinu. Tušim že je to default jazyk. Jinak driftu docílíš ta, že "prudce" trhneš telefonem, na levou či pravou stranu. Pak to musíš jemně korigovat aby jsi se nedostal do smyku. Prostě si chytni phouna, jako kdyby jsi držel volant
Používám AppShopper a ten mi od včera hlásí, že NFS Shift mají price drop na 0.99 USD. Když ale jdu do AppStore, tak tam jsou stále za 5.49 EUR Je to tím, že ta sleva se třeba týká jen amerického Storu?
Zeptam se je nejaka LITE verze teto nebo jine podobne 3D zavodni hry? Podporovanou kartu zatim nemam chystam se ji teprve zridit...kdyby slo ucet na AppStore nejak dobijet treba pres premiumSMS jako u OVI Obchodu v pripade nokie....
Nakonec jsem nasel: Need for Speed SHIFT Free zde: http://itunes.apple.com/cz/app/need-for ... 84455?mt=8 Vyzkousim a pak se uvidi,jak je to omezeny nevim ale asi jen jeden okruh/trat,kazdopadne u me vede Fastlane Racing,Asphalt5 a zminovany RealRacing...staci si na AppStore do vy\hledavani dat sluvko lite a vyjede mraky app a games.