Loga operatorov
Re: Loga operatorov
ted to taky vidim, neni to tim ze je to png? asi ne...upravil sem jeste to barevny jabko tak to vypada jeste lip, ale s tim zobrazenim tady na foru nic nenadelam
-
- Starý pes fóra :)
No jasny - tim, ze to je png to urcite neni, jelikoz jiny png obrazky se zobrazuji normalne.. Takze prosim moderatori, aby s tim neco provedli 

iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
jednou za cas (tak 2x denne) to synchronizuju, takze chvili vyckej a bude to videt. pouzivejte uz forum na jeho puvodni adrese http://forum.iphone.cz/
Takze je to tak jak sem rikal, kazdy stav ( sila ) signalu ma sve PNG, takze zacnu delat 5 druhu jablicek, kazde bude vic nakousnuto az zustane ohryzek.
Edit: hotovo. pridavam rar se souborama, zacina to jabkem tak jak ho zname, a konci jen stopkou kdyz ste bet signalu, ejoy

Edit: hotovo. pridavam rar se souborama, zacina to jabkem tak jak ho zname, a konci jen stopkou kdyz ste bet signalu, ejoy

-
Mam taky dotaz, neskusal som este to jablcko ako indikator signalu, ale neda sa to urobit tak, ze jablcko tam bude stale, obrysy jabka tenkou bielou (farebonou) a len vnutro by sa naplnalo podla intenzity signalu.
Co Ty na to? inac to vyzera super (na obrazku)
Co Ty na to? inac to vyzera super (na obrazku)
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
urcite to jde, to neni problem, spis je problem ze musis mit 6 obrazku, a tudiz 6 odstupnovani a na iphone nepoznas rozdil mezi napr prvnim a tretim stupnem
-
- Moderator fóra
Nemá někdo ještě nějaké logo Vodafonu? To, které je v balíku od Ronyho mi přijde trošku rozpixelované v iPhonu. Myslím, že by mohlo být ostřejší.. 

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Jestli bych taky mohl poprosit o lepsi logo vodafonu.. urcite nas bude vic
diky

-
Rekl bych, ze spoustu lidi, co pouziva vodafone tu ma nejake "sve" logo, takze nebudu nic tvorit, ci shanet, ale prosim lidi, co ho pouzivaji, aby ho sem hodili.. Ale mam takovy pocit, ze tu loga jiz nekde byly 

iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
ja som niekde videl taku vec ze tam typek mal na baterke percenta teda pravdepodobne to musi ist zmenit niekde v tych obrazkoch... problem je ze ked som si ich dal do PC tak ziaden nevidim...
to mam rosku odradza od toho aby som si spravil tie ikonky... (a teda aj pre setkych moznych potencionalnych zaujemcov)

- rony
- Klub čistého iOS
cislo miesto obrazkov ide spravit, niekde som to uz videl, je to pomerne jednoducha uprava v suboroch.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
umi to myslim Extended Preferences (iPhone)
- rony
- Klub čistého iOS
ano ano, to je ten hack, ktorý sa už niekoľko mesiacov obávam nainštalovať napriek atraktívnym vlastnostiam 

/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
kdyz si zazalohujes /Applications/Preferences.app/Preferences nemelo by se nic zleho stat. pri instalaci to pouze prepise tuto binarku

Nekde jsem potkal pekny logo vodafonu, tak se s vama podelim.
Jinak zmenil jsem to naprosto jednoduse, v Make it Mine jsem prepsal operatora na Vodafone, hned automaticky naskoci ty apple loga.. no a pak jsem si zalohoval ty vodafonacky apple loga a prepsal to timhle.
/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.Bundle/FSO_CARRIER_VODAFONE.png (lighter one)
/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.Bundle/Default_CARRIER_VODAFONE.png (darker one)
- pouzivam tohle logo i jako to darker one, takze si to zkopirujte nekam do jiny slozky a prejmenujte na Default_CARRIER_VODAFONE.png a pak restart telefonu a je to..
Snad to nekomu pomuze.
Naposledy upravil(a) dkn0l dne sob kvě 03, 2008 11:17 am, celkem upraveno 1 x.
hezci logo nez to, co jsem mel, dekuji, vsem vodafonakum doporucuji.
-
- patron iPhone.cz
I já poděkuji, je opravdu hezké
Ale nejhezčí je obrázek v tvým podpisu 

-
- Senior uživatel
Zkousel jsem z prvniho prispevku stahnout ten balicek s logama,ale bohuzel se mi to nepovedlo, nevim jestli je to moji chybou nebo uz to proste nejde, shanim nejake logo na o2, nemate nikdo nejaky pekny tip, dekuju... 
Edit: Moje chyba, uz jsem to nasel....spatne jsem se podival...sorry..
Talkze uz v poho,ale kdyby nikdo stejnak chtel ukazat nejaka jina loga na o2, tak sem s nimi...diky.. 
Edit II: to scorpi: hm, chtel jsem fajnmanovi napsat uz driv, ze ma krasny obrazek,ale stydel jsem se....

Edit: Moje chyba, uz jsem to nasel....spatne jsem se podival...sorry..

Edit II: to scorpi: hm, chtel jsem fajnmanovi napsat uz driv, ze ma krasny obrazek,ale stydel jsem se....

Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
Ahoj nenarazil nekdo na nejake pekne logo O2 operatora ?? brouzdam brouzdam a nikde nic .. modmyiphone se nemuzu vyznat 
edit:mam logo z ronyho balicku
to schmiedy: chtel sem ten dotaz zvyraznit moc se mi stavajici O2 nelibi ale neni spatne

edit:mam logo z ronyho balicku
to schmiedy: chtel sem ten dotaz zvyraznit moc se mi stavajici O2 nelibi ale neni spatne

Naposledy upravil(a) Al CaponeK dne pát kvě 16, 2008 9:43 am, celkem upraveno 1 x.
ja si to tam nahraju pomoci customize a potom pomoci Make It Mine projmenuju na AT&T. ovsem zajimavy glitch nastal v Nemecku. Operator byl AT&T, a od t-mobile infolinky mi prisel napis vitejte v siti vodafone. jinak krome toho legracniho mismase operatoru bylo vse funkcni. po navratu do CR a restratu bylo vse bez problemu ale ten screen byl k popukani 

-
- Moderator fóra
Ahoj, změnil by mě někdo u těchto log O2 barvu z modré na bílou?Nemám ted u sebe photoshop a v malovani to nejde uložit s transparentnim pozadím.Díky
tady
tady

Naposledy upravil(a) wrz dne pát srp 07, 2009 1:48 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Moderator fóra
neposlal jsi špatný odkaz?Vidím tam jen nějaké screeny displeje a fotky.