Hledám: výškoměr na ip

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
George88
Host
Host

Hledám: výškoměr na ip

Příspěvek od George88 »

hledám nejakou aplikaci ktera umi zmerit nadmorskou vysku. kdyby nekdo vedel tak dejte vedet diky.

aplikace Altitude neni presna ma odchylku 70m potreboval bych neco presnejsiho.

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Hledám: výškoměr na ip

Příspěvek od ls8 »

Aplikaci, ktera zmeri nadmorskou vysku, najit nemuzes. iPhone neni vybaven zadnym senzorem, ktery by umoznoval nadmorskou vysku vyhodnotit. Podobne aplikace muzou fungovat pouze na principu odecteni zemepisne polohy (pomoci GPS prijimace) a nasledne bud online na internetu nebo z nejake offline databaze k danym souradnicim dohledat nadmorskou vysku.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Aplikace myAltitude mi meří výšku presne, aspon co jsem kde zjištoval, Pochopitelne to cucá z GPS.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

pinhead67

Příspěvek od pinhead67 »

No,moc přesná není. Na Kladně na nádraží je 415 a mě to naměřilo 455. :(

sten32
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od sten32 »

pinhead67:a čo ešte v iphone nechceš? zasobu pitia a jedla, ventilator a spacak nechceš? :D

Rumsound
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rumsound »

Pouzivam MotionX-GPS a nadmorskou vysku meri imho dobre...samozrejme bere data z GPS...
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2

patko

Příspěvek od patko »

ls8 píše:Aplikaci, ktera zmeri nadmorskou vysku, najit nemuzes. iPhone neni vybaven zadnym senzorem, ktery by umoznoval nadmorskou vysku vyhodnotit. Podobne aplikace muzou fungovat pouze na principu odecteni zemepisne polohy (pomoci GPS prijimace) a nasledne bud online na internetu nebo z nejake offline databaze k danym souradnicim dohledat nadmorskou vysku.

Opravim ta ,.. DUFAM ZE ZATO NEPOMAZES MOJE PROSPEVKY

Mylis sa ! gps vie urcit okrem polohy aj nadmorsku visku a nemeria ju tym sposobom ze by hladalo v niakom mapovom programe ,..gps vie presne tvoje suradnice vratane vyski,..

Tj
AK mas 3 satelity tak vie tvoju polohu 2d

AK MAS 4 (a viac ) VIE AJ VYSKU tj vie tvoju polohu 3D

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

No me to prave měří s velmi malou odchylkou, kde jsem videl napsanou vysku jako prave nádraží nebo treba kopce s info tabuli tak to bylo kolem 10m odchylka, ale nekdy to hodi plus minus 30m a za chvilku se to upresni.... a měří to dobre, pro moje info potreby to je ideálni :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

blackmanT

Příspěvek od blackmanT »

používám Altitude a jsem s touto aplikací vcelku spokojen, když jí spustím, tak je většinou odchylka veliká, ale s postupem času se výška upřesní. Pokud nepotřebuješ výškoměr opravdu na metry přesně, tak myslím, že bohatě postačuje.

George88
Host
Host

Příspěvek od George88 »

tak jsem zkusil tu vasi ap Altitude a je to podle me stejna aplikace jako ta moje myAltitude akorad u tyhle je jeste videt ta presnost a ta mi zatim nikdy neklesla pod 30metru a to je docela naprd. ta MotionX-GPS neni spatna ale taky neni moc presna odchylka 47m. kdybyste nekdo neco objevil tak dejte vedet diky moc

kade

Příspěvek od kade »

předpokládal bych že MotionX GPS i Altitude budou využívat stejných technických schopností iPhonu, takže na přesnost by asi volba SW neměla mít vliv. Včera mi v MotionX naměřil na vrcholu Kozákova (nezalesněný, nejvyšší v širém okolí) o cca 15 metrů větší výšku, co mě ale zarazilo víc, že se ani za těchto podmínek vůbec nechytila GPS při další cestě, a to mi přitom na začátku (cyklo)jízdy držela překvapivě dobře i v lese. To je teda trochu jiné téma, ale to jsem hledal původně, zajímaly by mě zkušenosti právě s tím, jak moc potřebuje být pod širým nebem - na kole se mi v lese většinou signál po chvíli ztratí, ještě ho zkusím dát někam do baťůžku, aby byl fakt co nejmíň stíněn. V autě jedině na místě talismana pod čelním sklem, jinak bez šance.

Odpovědět