Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
prekopal som sa až na dno. Dokonca som si spravil jednu dieru, ktorá ide uplne až na dno bez toho aby som zatáčal, proste sa hore spustím a na dno už iba padám Čo potom ako mam ukončiť challenge ?
No zkousel jsem kampan jak tam mam ty 4 hodiny na to abych vydelal 100k dolaru.To musim komplet prokopat?Protoze ja si taky udelal rovnou diru dolu,ale nechce se mi to cele projizdet,ten podzemni svet je obrovsky.
sice musis zarobit 100 k, ale hra sa nestopne, treba hrat az dokonca, ja som mal cca 30 minut do konca, ten driller na uplne najvyssej urovni, chladenie..proste vysetko namakane a nejak som neustrazil palivo a doslo mi po ceste hore )) skoro som hodil telefon o stenu..znova hrat 4 hodiny
no a som tiez urobil kampan dostal som sa az dolu ktym velkym hrybom..ale myslel som si ze to bude mat nejaky koniec...ako som tu cital treba hrat az do konca casu a to sa mi vazne nechce mam este dve hodiny do konca
super hra...dohrál jsem to za necelý dve hodky...je to fakt super...ze zacatku jsem updatoval jenom to prehrivani a kufr a palivo a pak je to v pohode...nejlepsi hra...podle screenu jsem si rikal z eto bude kravina ale je to nej
Ja jsem si vytycil zajimavy cil. Vykopat vsechno "vykopatelneho" :] Tedy i kameny, ktere se musi nicit dynamitem. Jsem tak v 1/8. Dobrou cast uz mam kompletne prokopanou az ke stredu zeme.
ilijusin píše:Ja jsem si vytycil zajimavy cil. Vykopat vsechno "vykopatelneho" :] Tedy i kameny, ktere se musi nicit dynamitem. Jsem tak v 1/8. Dobrou cast uz mam kompletne prokopanou az ke stredu zeme.
myslim ze sa ti to nepodari, budes potrebovať vela na dynamit. Tolko mozno ani nebudes mat
Jen dynamitom. @vlk25: Vezmi to tak, ze za jednu jizdu si vydelam, tak 27tis., a zbude mi jeste priblizne 1/3 nadrze. Muzu si tedy poridit 25dynamitu a nicit vesele dal. Jelikoz jsem ale vcera restoroval a uz jsem nedelal JB, tak musim znacit znovu
No nepredstavujte si to tak, ze u toho sedim nekolik hodin denne Proste kdyz mam volnou chvili a nemam chut na jinou hry, tak prokopu par řad dolu ke stredu zeme.
Tak jsem taky před nějakou dobou koupil a musím říct, že teda zas až tak mě to nechytlo. Je to dost stereotyp, navíc bez nějakého "vyššího" cíle. Ovšem za 2 pivka proč ne (i když dneska je vedro, to si dám radši ty dva kousky )
jo je to krátký...expedice jsou hned hotový...teď jsem dodělal i všechny achievements kromě 20x multiplier (to nevím co přesně si podtím představit) a eště mi chybí v muzeu APPS - všechny ...taky vůbec nevím o co jde....