Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Tak to je opravdu zajimavy clanek. Opravdu je mozne, ze nejvetsi "trhak" tohoto FW by nakonec nebyl funkcni? To se mi nechce verit.
Musim se priznat, ze jsem cekal ale razantni nastup aplikaci s podporou Push notifikaci. Je to novy impulz pro tvorbu aplikaci a myslim, ze ten kdo vyrukuje s IM klientem ktery to podporuje jako prvni na tom muze hodne vydelat. Kazdopadne realita je takova, ze jednu z hlavnich funkci noveho FW si temer nikdo nemuze vyzkouset. Musime cekat dal.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Dobre ze je zde vyjadreni nekoho, koho se to primo tyka. Chapal jsem, ze Apple nechtel do AppStore pustit aplikace s podporou notifikaci jeste pred vydanim OS 3.0. Cekal jsem to okamzite pote. Tak bohuzel musime cekat, co se bude dit, tlak od uzivatelu a nejspis tedy i od vyvojaru bude ale porad silit.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
To je pravda. Přecejen měli asi raději o trochu dýl počkat a mít jistotu že push bude chodit jak má. Takhle si podle mě dělají jen a jen problémy. A jak jsi říkal bude to stále horší.
zacal som pouzivat nove Beejive s push notifikaciami a zaujimalo by ma, ked home tlacitkom vypnem Beejive, ako dlho ma necha prihlaseneho napriklad na FB? Dakujem
Tak hlásím naprostou spokojenost s push a beejive. Jen se objevili 2 bugy.
1. při pokusu link to adressbook v programu během různých fází program vždy spadne 2. při nastavení v settings automatického away stavu po xx minutách dojde po uplynutí této doby k odhlášení icq.
Psal jsem na support a problém již byl několikrát ohlášen a je připravená aktualizace 3.0.1 kde bude již vše opraveno.
Pokud zapnu WiFi a jsem v dosahu domácí nebo firemní WiFi sítě, tak mně nedorazí ani jedna push notifikace z Beejive 3.0. Okamžitě po vypnutí WiFi je vše plně funkční. Napadá vás nějaký důvod této chyby?
V práci máme veřejnou IP adresu, push e-mail z MobileMe mně navíc bez problémů funguje na obou wifi sítích, tak jsem předpokládal, že push notifikace s tím nebudou mít rovněž problém...
Tak to potom netuším. Možná error někde jinde. Na druhou stranu asi ne u applu. Já mám doma wifi a push mi chodí.
Ještě se vracím k mému původnímu tématu: Opravená verze 3.0.1 by snad dnes měla být odeslána na apple a cca. do týdne by potom byla online. Zde je e-mail:
Hopefully submitting to Apple today, so no later than sometime next week in the store.
Naposledy upravil(a) sad69 dne úte čer 23, 2009 8:56 pm, celkem upraveno 1 x.
To byl jen nápad. Po pravdě pořádně netuším jak push funguje, ale podle toho co vím o sítích obecně by toto byla možnost. Ale jak říkám tohle jen odhaduji.
Tak som si včera (23.6) nainštaloval Beejive 3.0 a po včerajšom nadšení s PUSH notifikácií a celkového dojmu z programu prišlo dnes sklamanie. Nejde mi prihlásiť sa, konkrétne na ICQ a FaceBook. Jediné čo program vyhodí je " Error can't connect to host" ale nepripojí sa. Skúšal som pripojenie cez WIFI aj cez EDGE a nič. Pritom net mi ide či už cez Safari, oficial Facebook klient. Je chyba u mňa medzi stoličkou a zariadením alebo niekde inde? Beejive mám legálne zakúpený bez JB.
Asi som bol moc nedočkavý po hodine skúšania pripojiť, sa mi to nakoniec podarilo
Naposledy upravil(a) tartarus dne stř čer 24, 2009 8:59 am, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, taky se mi to od updatu na 3.0 obcas stane. Myslim, ze to bude nejaky bugik v Beejive. Mne se ale nakonec pripojit podari vzdy, treba aspon chvilku pockat. Ale podle toho co tu psal jeden clovek se dela na updatu 3.0.1, kde uz to bude snad vse doladene.
Presne tak prave som nahliadol do appstore a... Beejive tam uz nie je. Co ma ale hneva omnoho viac je ze sa nemozem pripojit na icq, clovek im zaplati 7,99 ? a... Nebudem sa radsej neslusne vyjadrovat. Clovek si povie " nebudem jailbreakovat a davat si do fonu warez, ale vsetko si poctivo zaplatim " ale mam sto chuti to urobit. Som zvedavy aky bude zaver celeho problemu.
Já mam na Appstore BeejiveIM 3,0 pořád. Spíš se zeptám, zatím používám klasický icq, skype a facebook každé zvlášt. Má to nějakou výhodu, nebo včem je to lepší a je tedy lepší BeejiveIM 3,0 než nové IM+3,0. Díky
Iphone 4 16 GB Vodafone IPAD 4 Retina 32GB Kiteboarding - Kiteshoping@gmail.cz Kitefree - Trans, Ozone Military Paintball Team Skalkajda
Tak jsem ty prachy investoval! Vše co jsem zatim v programu použil/potřeboval udělat fungovalo, kromě jedinýho - přihlášení se k FaceBook IM - k tomu se za boha připojit nemůžu z důvodu hlášky ...not avalaible...
Netrap to, Facebook v Beejive má od včera výpadek.
One of the chief causes of the connection / spinning wheel issues people have been experiencing is the extra load facebook is putting on our servers and bandwidth. We're working on a fix, but in the meantime we have temporarily disabled facebook chat. It will be back up as soon as we have a found a solution.
We apologize for this and appreciate your patience!
dneska jsem si koupil taky beejive, mam iPod Touch prvni generace, push notifikace mam zapnuty ale nic mi neprijde. jsem taky doma na wifi, neprisel na to nekdo uz, v cem by byl problem? jestli se nema povolit na routeru nejakej port nebo tak neco??? Dik za odpoved
edit: tak jsem zkousel ruzny veci, az me napadlo vymenit router, zapojil jsem Edimax misto D-Linku a uz vsechno jede:) ted jeste zjistit kde je u D-Linku chyba:)
Dobrý den. Dnes se mi stalo, že se Beejive nemohl připojit na ICQ a vypisoval chybu: Unable to set status, out of coverage. Vypnutí a zapnutí jak telefonu, tak aplikace nepomohlo, stejně jako opětovná instalace. A navíc program "zamrzá". Jedině když zapnu telefon, mohu nastavit alespoň přihlašovací údaje. Pak se opět kousne. Mám iPhone 3G 3.0 a JB. A pokud mě iPhone neklame, nedá se připojit k serveru Beejive, že?
EDIT: Tak už vše jede jak má a dokonce se spustila i jejich stránka, takže bych to viděl na to, že jim padly servery.