Aplikácia na hladanie wifi
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Senior uživatel
Mám iPhone 3G a nechce mi nájsť všetky siete,ktoré napríklad notebook nájde a iPhone nie.Nepoznáte nejakú aplikáciu v appstore ktorá by mi pomohla a je zadarmo,lebo nemám slovenský účet na iTunes.
Diky.
Diky.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Aplikácia na hladanie wifi
WiFi v iPhone je na tom, co se týká kvality a dosahu příjmu v porovnání např. s WM device a Symbianovými Nokiemi velmi dobře a nenašel jsem zařízení, které by našlo víc vysílačů než iPhone-sám jsem dosahy před časem testoval. Každopádně drtivá většina NTB má WLan HW komponent zase úplně někde jinde, takže srovnání s mobilem je trochu nerovnocenné. Pokud v Nastavení v iPhone uvidíš třeba dvě sítě, tak hodně pochybuji, že v nějaké externí aplikaci ti to zobrazí nějaké další..
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
- patron iPhone.cz
StumblerPlus
ale mam dojem, že je pouze v Cydii
ale mam dojem, že je pouze v Cydii

-
tak jsem ji zkusil,ale bohuzel pada. Stejne si myslim, ze bude na principu aplikace WiFiFoFum, pripadne WiFinder. Obe jsou placene a pridavaji par par moznosti ve slusivem kabatku. Dosah WiFi anteny ale opravdu zlepsit neumi 

Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
Chrono:
tak mne WiFinder najde vzdy viac WiFi sieti ako klasicke vyhladavanie v Settings...
niekde som to tu uz pisal ale neviem kde..
tak mne WiFinder najde vzdy viac WiFi sieti ako klasicke vyhladavanie v Settings...
niekde som to tu uz pisal ale neviem kde..

-
tady: viewtopic.php?f=91&t=9967, v podstatě duplicitní topic. Já mám nainstalován WiFiFoFum a ten mi nikdy nevyhledal síť navíc, toho bych si určitě všiml.
Edit: Tak jsem zkusil WiFinder (2.0) a dopadl jsem stejně. NTB mi "vidí" čtyři sítě, z toho jednu zabazpečenou mimo koleje a tři routery na koleji. iPhone vidí ve vlastním nastavení sítě dvě (obě tady z koleje) , stejně jako ve WiFinderu a WiFiFoFu. Zítra to zkusím ještě otestovat ve městě
Edit: Tak jsem zkusil WiFinder (2.0) a dopadl jsem stejně. NTB mi "vidí" čtyři sítě, z toho jednu zabazpečenou mimo koleje a tři routery na koleji. iPhone vidí ve vlastním nastavení sítě dvě (obě tady z koleje) , stejně jako ve WiFinderu a WiFiFoFu. Zítra to zkusím ještě otestovat ve městě
tak ja som v skole dal hladat WiFi.. nic nenaslo
zapol som WiFinder a naslo mi WiFi z nejakej restauracia a pripojil som sa a fungovalo....
pomocou WiFinder som nasiel aj susedovu nekryptovanu WiFi...

zapol som WiFinder a naslo mi WiFi z nejakej restauracia a pripojil som sa a fungovalo....
pomocou WiFinder som nasiel aj susedovu nekryptovanu WiFi...

-
- Senior uživatel
Mne ide nenájde v škole žiadnu sieť a notebook sieť nájde.
Ako to,že cez tú aplikáciu to nájde viac sietí?
Ďalší dôvod na jailbraik.
Ako to,že cez tú aplikáciu to nájde viac sietí?
Ďalší dôvod na jailbraik.

musim potvrdit, wifinder nasel i jina wifi nez normalne. Zatim se me pres ne ale neslo prihlasit
-
- Host
Mne wifinder funguje skvele, najde omnoho viacej sieti, ide sa mi normalne na ne prihlasit, ci uz na free siete alebo aj na zaheslovane, pokial mam k nim heslo.
-
Dnes jsem to testoval v Kolíně. Tam, kde mi NTB viděl vzdálenější sítě, tak se iPhone nechytal a to ani s externí aplikací. Pokud jsem se k dané síti pomalu přibližoval, tak jakmile ji našel WiFinder, tak jsem ji měl současně nalezenou v Settings. Nevím,no. Zkoušel to někdo na původním iPhone?
Prave som vyskusal Wififinder(free) a nenasiel mi rovnako nic ako vyhladavanie v nastaveniach. Pri tom nedaleko ani nie 100 m. je odomna jedna Wifi kaviaren. Mozu to mat aj oni tak nastavene, ze najde siet len ten kto sedi v kaviarni a kto je par metrov od nej uz nie?
-
- Mírně pokročilý
Wifinder mi vzdy najde vice siti nez iphon samotny. Zobrazi to i wifi, ktere jsou jinak skryte.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
@salt: pochybuji ze by pouzivali nejaky blok WiFi signalu, spis maji smerove vysilani namirene do prostoru kavarny od vnejsi zdi takze ven nic nejde.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Senior uživatel
Skúšal som ten WIFInder aj ja a nájde viac sieí ako ten vyhladávač v iPhone,ale ani táto aplikácia nenašla wifi sygnál v škole,ktorý notebooky najdú vpohode.
Myslim, ze vase reporty o tom, kde co vas iP najde, su v takomto mnozstve zbytocne. Externe aplikacie casto najdu viacej sieti ako v nastaveniach, a kvality notebookov sa vam s nicim dosiahnut nepodari 

-
- Host
Chodi Vam wifinder i na OS3? Nebo je nejaka alternativa sw na OS 3 ktera Ti proscanuje okoli, zjisti jestli na siti frci DHCP - zkratka jestli se do te ci one site da pripojit? Diky
iPhone 3G 16GB-black , Fw 4.2.1 JB, O2-CZ
Win XP sp3, 32 bit nebo WIN7 select enterprice 32 bit
iTunes 10.4.0.80
Text me, Ping! - misut22
iTunes 10.4.0.80
Text me, Ping! - misut22
-
- Host
me prave taky, proto shanim nahradu
iTunes 10.4.0.80
Text me, Ping! - misut22
iTunes 10.4.0.80
Text me, Ping! - misut22
-
- Moderator fóra
Každopádne OS3 vyrazne zmensil přijem wifi! Krok zpet opet 

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Host
je nejakej tip?:)
iTunes 10.4.0.80
Text me, Ping! - misut22
iTunes 10.4.0.80
Text me, Ping! - misut22
-
- Senior uživatel
!TOx!C! píše:mě wifinder na os3 padá hned při zapnutí...
Skús wifitrack,ja som ho skúšal a funguje.

odporucam WIFIFOFUM funguje to na os 3.0 sice stoji myslim 2.99 ale stoji za to je to vyborne spracovana aplikacia a funguje skvelo
-
- Host
diky za tipy, byl jsem ted na dovce, ale hned jak bude cas tak ty programky omrknu:) Diky:)
iTunes 10.4.0.80
Text me, Ping! - misut22
iTunes 10.4.0.80
Text me, Ping! - misut22
mam otazku
... stahl sem si free wifi finder (protoze platit nemuzu nemam reglou kredit card) ale bohuzel mi to naslo jenom par wifi hotspotu z ostravy (a to jsem z opavy!) tak sem dal rozsah hledani na 100 metru a nenaslo nic...vyplnil sem udaje o poloze,zapl sem aby to mou polohu naslo a zase nic ... nevite nekdo v cem je problem ?...normal v settings mi to wifi u me doma najde (sice se nejde pripojit ale to uz se resi na jinych topicach) tak nvt o nake jine aplikaci co hleda wifi ? z app nebo cydii ? diky moc

NEJLEPSI APLIKACE JE WifiTrak STAHNETE V CYDII!(SAMOZREJME JB)
-
- Mírně pokročilý
OT:
myslim, ze si pletiete hrusky s jablkami:)
1, sila signalu
kazdy pristroj ma inak silny wifi primac (iphone/ntb/usb wifi)
priklad:
doma chytam wifinu s nazvom "FREE" o sile napr 10dB - trebars jedna palicka na win xp. ntb s integrovanou wifi mi ju zobrazi a dokaze sa pripojit, iphone mi tu siet najde ale pripojit sa nedokaze pretoze mu stale pada pripojenie atd (napr zlyhava komunikacia s DHCP) a stolny pocitac ktory ma wifi ako usb adapter mi tu siet ani nenajde - slaba primacia antena atd
2, zabezpecenie siete
wifina moze byt skryta
priklad: do ntb mi leze adsl net (cez usb) a ja si ho dalej zdielam cez lan a wifi. wifi je nastavena tak, ze ked v iphone dam vyhladat siete nenajde nic (okrem 2 inych - neznamych, proste ta moja tam nieje). tak dam pridat siet, vypisem ssid meno, zabezpecenie, heslo pripadne manualnu konfig a zrazu som pripojeny:)
PS: nazvy a hodnoty wifi boli vymyslene, sorry ak sa myslim, ale nieco take si pametam z prednasok a nieco som aj skusal doma;)
not OT:
asi hladas nieco potom co zobrazi wifini nizkym signalom alebo tie skryte
1, sila signalu
priklad:
doma chytam wifinu s nazvom "FREE" o sile napr 10dB - trebars jedna palicka na win xp. ntb s integrovanou wifi mi ju zobrazi a dokaze sa pripojit, iphone mi tu siet najde ale pripojit sa nedokaze pretoze mu stale pada pripojenie atd (napr zlyhava komunikacia s DHCP) a stolny pocitac ktory ma wifi ako usb adapter mi tu siet ani nenajde - slaba primacia antena atd
2, zabezpecenie siete
wifina moze byt skryta
priklad: do ntb mi leze adsl net (cez usb) a ja si ho dalej zdielam cez lan a wifi. wifi je nastavena tak, ze ked v iphone dam vyhladat siete nenajde nic (okrem 2 inych - neznamych, proste ta moja tam nieje). tak dam pridat siet, vypisem ssid meno, zabezpecenie, heslo pripadne manualnu konfig a zrazu som pripojeny:)
PS: nazvy a hodnoty wifi boli vymyslene, sorry ak sa myslim, ale nieco take si pametam z prednasok a nieco som aj skusal doma;)
not OT:
asi hladas nieco potom co zobrazi wifini nizkym signalom alebo tie skryte
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit
Ja pouzivam eWifi. Najde aj slabe wifi. No da sa pripojit len ak je dana siet volna alebo klasicky zabezpecena teda heslom. Ak je potrebne prihlasovacie meno a heslo tak sa neda pripojit lebo vyskoci len okno na heslo
Co je najhorsie je to ze v appstore uz nie je. Neviete neaku alternativu?
Tie shit* ako fiwi ofline finder su nanic...

Tie shit* ako fiwi ofline finder su nanic...
eWifi jsem na appstore nenašel, JB nemám... aha koukám že to sám píšeš že tam není ... proč??
čím skenujete? Ty sra..y co vyhledávají dle GPS, to mi je k ničemu, to není normální skener / logger / wardriving aplikace dostupná? Díáy za tip.
v případě Rx bych nehovořil o síle, ale o ziskovosti antény a citlivosti Wifi/čipu! je jasné, že na mini antnénku nejde nic moc chytit, např. takový AWUS036H chytne typicky 200% toho, co notebook.
čím skenujete? Ty sra..y co vyhledávají dle GPS, to mi je k ničemu, to není normální skener / logger / wardriving aplikace dostupná? Díáy za tip.
M@YO píše:OT:
1, sila signalu
priklad:
v případě Rx bych nehovořil o síle, ale o ziskovosti antény a citlivosti Wifi/čipu! je jasné, že na mini antnénku nejde nic moc chytit, např. takový AWUS036H chytne typicky 200% toho, co notebook.
-
- iPhone expert
eWiFi už v AppStore nenajdeš, aplikace byla odstraněna.
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
proto se ptám, JAKÝ wifi skener ala inSSIDer, Netstumbler, na Nokii je taky nějaký freeware skener - barbelo ...
-
Myslim si, ze jakakoliv aplikace pro iPhone nenajde vic siti, nez samotne zarizeni. Rozdil je jen v tom, ze ty aplikace budou ukazovat i skryte site - ty se v Settings neukazuji, pokud nejsou zname.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Takhle to podle mě nejde specifikovat. Jde o to, že v daný okamžik se jen scanuje dostupnost nějaké sítě a většinou jich scaner najde více. Problém je pak o tom, zda je síla signálu na tolik dobrá, aby si vyměnili více informací (to je náš poznatek z alikace, kde jsme toto řešili).
Vzhledem k tomu, že obecně je v telefonu slabší vysílač, tak chytá jen některé sítě (oproti notebooku). Ale také na listu sítí mám jiné, o kterých NB ani netuší.
Vzhledem k tomu, že obecně je v telefonu slabší vysílač, tak chytá jen některé sítě (oproti notebooku). Ale také na listu sítí mám jiné, o kterých NB ani netuší.
- skener jistě najde více sítí, jak BT tak Wifi, protože skenuje s větší frekvencí...
Ptám se, jaký skener pro iPhone (Bluetooth a Wifi), poradíte?
"obecně je v telefonu slabší vysílač, tak chytá jen některé sítě " - to je špatná formulace, na skenování není potřeba vysílač žádný, stačí jen přijímač
ps: v Nokii
- jde nastavit síla vysílače (Tx) na 4/10/100mW, jde něco podobného i v iPhone?
- se na Apčku jeví jako WMM Power Save (a to ať mám v telefonu nastaveno cokoliv, i třeba nešetření), Iphone jen jako WMM, znamená to, že neumí iPhone tolik šetřit energií anebo je to jen nějaká blbina, nic neznamenající?
Ptám se, jaký skener pro iPhone (Bluetooth a Wifi), poradíte?
"obecně je v telefonu slabší vysílač, tak chytá jen některé sítě " - to je špatná formulace, na skenování není potřeba vysílač žádný, stačí jen přijímač

ps: v Nokii
- jde nastavit síla vysílače (Tx) na 4/10/100mW, jde něco podobného i v iPhone?
- se na Apčku jeví jako WMM Power Save (a to ať mám v telefonu nastaveno cokoliv, i třeba nešetření), Iphone jen jako WMM, znamená to, že neumí iPhone tolik šetřit energií anebo je to jen nějaká blbina, nic neznamenající?
-
- Host
eWifi - free -asi taky Cydia
Wifi Analyzer - u tohodle jsem zůstal. Cydia - placené.
Wifi Analyzer - u tohodle jsem zůstal. Cydia - placené.
No One Lives Forever