Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Team 17 (tvurci Worms na PC) vydali par obrazku z jejich pripravovany hry. O co ve hre jde, asi nema cenu vysvetlovat. Bohuzel se zatim vi jen to, ze na hre pracujou
urcite to bude tak ze obidva iphony budu musiet byt pripojene na jednej wifi sieti...ako vsetky ostatne multiplayeri na iphone....je to dost skoda ze sa neda hrat priamo iphone-iphone cez wifi tak ako to ma npr. PSP. to by bolo super.
Světová média zabývající se mobilními hrami to neví, pochybuji že to bude vědět někdo tady ale pokud to někoho hodně zajímá a má času nazbyt tak worms for iphone date of release ->google -> hledat
Ano hra na ktorej som vyrastal...staci ak zvladnu ovladatelnost prisposobit pre iphone a netreba vahat nad kupou.
Imho spominam si ake bolo premna nemozne si predstavit ze niekedy sa budem na mobile hrat plnohodnotny doom 1 alebo wolfenstaina trebars.... tesim sa na casy ked spravia remake trebars half life, no ako vydim tak ta buducnost mozno uz nieje ani moc daleko
Pravda, veci ktere mame dnes byly jeste ne prilis davno neco absolutne nepredstavitelneho a kdo vi treba si jednou na mobilu zahrajeme i hry jako prince of persia ci crysis...
offtopic: k poslednemu prispevku, ta doba ked si na handheldu zahrame crysis bude pravdepodobne onedlho. Nebude to sice priamo mobil ale porovnatelnych rozmerov. Jedna sa o novu konzolu od microsoft zuneX. trocha info tu: http://sector.sk/novinka/46732/zunex_ha ... softu_.htm
inak na worms sa celkom tesim aj ked to nemam vo zvyku
Za to mě se ale hodně líbí, že se dělaj na iPhone takovýhle pařby. Je paráda jak se z něj stala taková herní konzole. Ty Wormové by byly úžasný. Needy, Brothers, Asphalt...parádička
iPod Touch 5G blue iPad Mini iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce) Literatura: Jak myslí Steve Jobs
Mě osobně by spíš zajímalo jestli se chystá gameloft vydat splinter cell To by byl rachot... no, ale z5 k tématu, už aby to bylo FW3.0 už mám a teď mi chybí ještě ke štěstí tohle...
predpokladam ze to vyjde po uverejneni FW 3.0 mozna hned mozna za tyden.. ale myslim si ze vic jak mesic to trvat nebude.. cili mozna i toho 17 kdy ma byt FW 3.0.. uvidime kazdopadne se tesim na tuhle parbicku
Wormiku se taky nemužu dočkat ... a ten ZuneX .. no nevím možná zajímavý HW ale ten design mohly udělat mnohem lepší .. takova škareda krabica .. oproti třeba Xboxu kde se na designu vyřádily tady nikoly .. ale já hry nehraju a tady ty vecicky mě nezajímaj .. jedine kde hraju tak někdy na Xboxu 360 a iPhounovy jinak nechápu na co je tam ten SIM slot ..
sice mas pravdu ale obe hry jsou podle meho gusta na prd proste wormsi jsou wormsi tam neni co resit .. tohle je nejaky napodobeny paskvil a me se to vubec nelibi...
djlucas píše:sice mas pravdu ale obe hry jsou podle meho gusta na prd proste wormsi jsou wormsi tam neni co resit .. tohle je nejaky napodobeny paskvil a me se to vubec nelibi...
Tak to rozhodne, zkusil sem obe tyto hry a obe se mi vubec nelibily, takovy nedodelek Wormsu, ale podoba tam urcite je. No doufam ze u tech Wormsu se nalezite pochlubi kvalitou hry, uz se na ne nemuzu dockat.
Uz asi mesic pisou na facebooku very very soon a ze to maj uz hotovy. Takze vydani vypada na neurcito. Spis to nikdo nevi a oni nechtej rict a tak trosku ignorujou vsechny svoje fanousky.