EDIT: upravil jsem nazev topicu, tak aby byl aktualni a nemnozili se tu ruzna dalsi temata omluvte 2 posty za sebou v teto situaci to vsak je v poradku :]
Na keynote rikali 17th June Worldwide, tak jestli mysleli az ve "vsech zemich bude 17th" nebo teda po case americkem, ale to se urcuje vetsinou podle eastern (vychodni pobrezi US) a to bylo uz v 6 rano naseho casu. Zbesile tu klikam uz od 5ti od rana na Check for update. Rad bycho to stih nez vyrazim do skoly, pak bych musel cekat cely den a to by bylo opravdu psychicky narocne :]
Zdravim, mam jen malej dotaz pred dvema dny sem si tam nahral z netu OS3,0 jo nemohl sem proste pockat ani ty dva dny na ofiko ale kdyz ted dam iP na iTunes tak mi Itunes asi nenabidnou novej Firmwer ze? musel bych se napred vratit na 2,2,1... chtel bych proste mit jistotu ze jde o final... Diky
Ja si myslim ze to bude aj tak individualne... ako vzdy.. nebude mat kazdy v rovnaky cas novy FW. Cakajte
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Tak snad to bude brzo, jen mám jednu otázku. Mám FW 2.2 (nabízí mi to 2.2.1). Musím udělat update na 2.2.1 a až pak na 3.0 nebo to půjde z 2.2 na 3.0? Díky moc
Jo, ja sazim na to, ze cim drive vyvojar umisti aplikaci podporujici push notifikace na AppStore, tim vice lidi si ji stahne. Myslim, ze napr. prvni IM klient ktery bude dostupny a bude to podporovat si stahne kazdy
Vydani FW3.0 je velky impuls pro nakupovani aplikaci, proto bych na miste developera nevahal ani minutu
A otazka dalsi: Cekate, ze finalni FW bude jeste o neco obohacen? Nebo bude stejny jako ten vydany pro developery?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Konkrétně o IM+ mi jde push notifikace stávající verze nepodporuje. Pouze přez jejich server přeposílá Email ja píšeš ale víc nic. 3.0 mám a tak čekám na uvolněni aktualizací protože poslední měsíc sleduju uplně minimálně /sem tam/ nějaký ten update a nějak jsem si to sám pro sebe oduvodnil tim že to přijde s 3.0
Tak vime o kterych push notifikacich mluvime. Palringo to ma take, ale vzhledem k tomu, ze push nefunguje v mem mailu prilis dobre, to neni stejne k nicemu
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::