SBSettings (Cydia)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Re: SBSettings (Cydia)
Mam dotaz na lidi s fw 3.0 (a jailbreakem). Po poslednim updatu sbsettings se mi u dvou prepinacu objevil symbol ruky (jako ve winech, viz screen), konkretne u rotation inhibitoru a wifi prepinace. Zrejme to znaci ze prepinac neco dela po delsim pridrzeni tlacitka, rotation inhibitor takhle nastavuje jak mate telefon natoceny, ale u wifi mi to vypise "Sorry, not on OS 2.x.". Zkousel to uz nekdo s fw 3.0? co to dela?

-
- Starý pes fóra :)
při podržení přibudou další možnosti, OS3 nemám, ale u WiFi bych to tipoval třeba na výběr z dostupných sítí bezdrátových
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Carabei : oh shit, sherlock, to ze pribudou dalsi moznosti mi taky docvaklo (vzhledem k tomu ze to tak je i u rotation inhibitoru). A odhad co by to mohlo delat je vsem k nicemu, pokud nemas reseni danyho problemu nebo nakej jinej konstruktivni post, nechapu proc postujes.
-
Tak aby si nebyl zklamanej z málo konstruktivního postu, tak delší podržení wifi togglu ti ukáže k jakému AP jsi připojen. Bigbossovi se zatím nepodařilo zjistit jak přepínat mezi AP, jelikož tyto funkce nejsou Applem dokumentované. 

MacBook Pro Retina 15 10.10
Mám FW 3.0 .. pri podržaní len vypíše že máte zapnutú wifi a že na akej sieti ste pripojený

cicolably píše:no nijak to je na tom pre SBSettings tam nie je nikde fičura
na tak dam si jednu velku 1 z hviezdičkou
PAVUK mam to
stiahni
http://www.sendspace.com/file/q209sk
a vlož to do private / var / mobil / Library / SBSettings /Toggles
nahraj to tam urob respring a MAŠ
No tak som sa tešil predčasne. Ono to tam nabehne že ho dá zapnúť ten download plugin ale v skutočnosti ho nezapne lebo keď dám dole v SBS "Refresh" tak ho ukaže ako vypnutý. Jediný spôsob ako ho mať aktívny je zapnuť ho cez BossPrefs potom odinstalovať BossPrefs a ten plugin ostane trvalo zapnutý. Tým gombíkom na akt./deakt. Safari DL v SBsetings ho nemožeš deaktivovať. Zas jedine cez BossPrefs...

Tak jak je to s tou baterkou? zere to baterku hodne nebo ne? Proc se by lastne melo vypinat SSH? k cemu je SSH?
-
- Moderator fóra
Ty nemáš nahoře v černé liště zelený nadpis Návody? Tam najdeš Slovníček pojmů a v něm něco o SSH, například.
viewtopic.php?f=96&t=962
viewtopic.php?f=96&t=962
mal som v iphone bossperf aj SBSettings a mal som zapnute 3G aj SHH stale,, po odinštalovaný bossperf a vypnuti shh a všetkeho čo nepotrebujem aby bolo stále zapnute mi baterka vydrží podstatne viacej.Momentálne mám baterku na 35% a to je už tretí deň zapnutý a aj počas nocí ho nevypíňam.Používal som wifi spojenie cca 45minut,,hovory cca 60minut a už len bežné používanie.
-
- Sons of Jailbreak
Ted jsem nahodou narazil na toto tema. To, ze SSH zere baterku jsem zjistil uz drive metodou pokus-omyl. Kdyz ho necham zapnute, tak se mi vybije iPhone behem jedineho dne, kdyz ho vypnu, tak napriklad pres noc mi vydrzi porad 100%.
jen zběžnej dotazek,,,,vyskytují se nejaký problemy GPS s SBS?? Mě se totiž stalo že když jsem si jailbreaknul iP na nový FW tak mi prestala chodit GPSka, a pomohlo jenom restore
mel s tim nekdy nekdo tento problem?

neviete niekto poradiť mám iP 3G JB s fw 3.1.2 a cez SBSettings mi vôbec nejde vypnut EDGE...vypnem ho a ono sa zapne...neviete ako ho vypnut natrvalo?
...neviem, ci sa podobny problem uz riesil, ale ked mam zapnute EDGE v SBSetting, tak mam pri DATA IP ze N/A, ked ho zas vypnem tak tam mam normalnu IP adresu 
Zda sa mi, ze je to naopak ako by malo byt. Co sa tyka funkcionality, vsetko funguje spravne. Ked je EDGE vypnute, je vypnute a naopak, len ma metie to pridelovanie IP, je to v poriadku podla vas?

Zda sa mi, ze je to naopak ako by malo byt. Co sa tyka funkcionality, vsetko funguje spravne. Ked je EDGE vypnute, je vypnute a naopak, len ma metie to pridelovanie IP, je to v poriadku podla vas?
existuje nejaky zoznam vsetkych SBS toggles? Popripade ake pouzivate?
Vřele doporučuji Rotation. Například v posteli si jde vypnout otáčení displeje (= zůstane na právě nastavené poloze)
alebo UserAgent Faker, ktory prepne v Safari identifikaciu prehliadaca a stranky sa nacitaju vzdy v plnej verzii
-
- Host
ja používam najčastejšie safari dl, autocorrect...
dair:
veď Cydia aj Rock majú search, dáš tam 'toggle' a máš celý zoznam, nie ?
dair:
veď Cydia aj Rock majú search, dáš tam 'toggle' a máš celý zoznam, nie ?
jj to som uz pozeral ale je tam zopar co nema vobec paru na co su a za druhe, na forach som sa stretol uz aj s takymi co som tam ani nenasiel.
Hladam len nejake doporucenia co by sa hodilo
Hladam len nejake doporucenia co by sa hodilo

Mám dotaz jestli se nějak netluče sbssetting a sospref. Mám nainstalované jedno témátko, které vyžaduje vypnutí v locku hodin. A proto jsem si instnul sospref,který to dokáže. Ale ouha,témátko funguje akorát je najednou problém s přijmutím hovoru. Viz.: kouknu po čase na iP a zjistím že mi nevyzvání ale je tam že mám přijmout hovor. Když ho jakože přijmu tak zjistím že ten hovor byl už před 20 min. a je pro mě zmeškaný. A dělámi to jen, když tam mám to témátko co vyžaduje vypnutí zobrazení hodin v locku. Napadlo mě jestli se sbs a sospref nějak netlučou. Díky za případné rady 

-
- Host
mam jeden dotaz: ked si nastavim budik tak sa mi ukazovatel percent baterie nahradi ikonou budiku. v zamknutom stave su aj percenta aj budik, akonahle odomknem percenta zmyznu.. neviete ako dosiahnut aby boli stale zobrazene percenta aj budik?
-
no mne to ukazuje aj budik aj percenta...
Skus iphone vypnut a zapnut. zrejme nejaky maly bug
Skus iphone vypnut a zapnut. zrejme nejaky maly bug

iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
-
- Host
no nepomohlo 

-
tak ešte vyskúšaj napríklad,
vypni zobrazovanie percent v SBS.
chod do cydie a preinštaluj si SBS.
vypni zobrazovanie percent v SBS.
chod do cydie a preinštaluj si SBS.
Tak včera jsem zjistil, že mi taky procenta zmizí, když zapnu budík. Ale když jsem, např. na netu (Safari) a přetočím iP tak se mi najednou ukáže jak procenta tak i budík. Ale když iP zase přetočím nazpět, procenta opět zmizí
. Fakt zajímavé 

-
- Mírně pokročilý
Na tom nie je nič zaujímavé, proste na lište je málo miesta. Keď budeš mať menej ako 100%, už ti to ukáže bude len 99% a to je o jeden znak menej. Lišta pri otočenom phone je podstatne širšia, preto to vidieť vždy. 
Ja som to vyriešil tak, že som z lišty vyhodil dátum, ten mám predsa na ikone kalendára.

Ja som to vyriešil tak, že som z lišty vyhodil dátum, ten mám predsa na ikone kalendára.

Naposledy upravil(a) libco dne pát lis 13, 2009 3:59 pm, celkem upraveno 1 x.
Tak zrovna když jsem to zkoušel jsem 100 % baterii neměl a stejně procenta zmizela. A zajímavější na tom je ještě jedna věc, že když jsem něco změnil v nastavení sbsseting (např. vypnutí, nebo zapnutí EDGE), tak se mi na ploše objevily jak procenta tak i budík. A když jsem potom to vlezl do nějaké apl.(např. kalendář) a potom z ní vyjel, tak už procenta zase zmizela a byl tam jen budík. A to je zajímávé, né
?

-
- Mírně pokročilý
Doplnil som do môjho príspevku obrázky. Pozri a pochopíš. 

Jéééé opradvu krásný obrázky... jen co je pravda, opravdu. Jen by mě tedy zajímalo, jak mi odpovíš na to, co jsem psal: v normal módě obrazovky mám zapnutý v sbsetting jak datum, čas tak paměť. Zapnuly budík, procenta zmizí. Jak konec konců ukazuje tvůj nádherný obrázek. Ale když nastavím v sbsetting např. EDGE (vyp/zap), tak se mi jak s datumem, časem i pamětí ukáží i procenta a zapnutý budík. A tento stav přetrvá do chvíle, než vlezu do nějaké aplikace a pak z ní vyskočím. Čím to tedy podle tebe může být? Že by na liště bylo málo místa???
EDIT:
taky jsem ti chtěl ukázat jeden obrázek, ale píše mi to: Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.
EDIT:
taky jsem ti chtěl ukázat jeden obrázek, ale píše mi to: Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.
-
- Mírně pokročilý
Také niečo sa mi ešte nestalo. Ale keď ti to zmizne a otočíš phon nabok tak tam tiež nie je?

Když otočím phone na bok( safari),jak píšeš,tak je to zase v cajku - budík i procenta tam jsou. Ale nějak zvlášť to neřeším. Jen jsem si toho nikdy nějak nevšímal a teď, na tomto vlákně jsem se o tom dočetl. Tak jsem se na to zaměřil a ty mé postřehy jsem uvedl výšše
.

-
- Mírně pokročilý
mohl by mi, prosím, někdo poradit, pokud ta možnost existuje, jak, resp. v jakym souboru, naformátovat datum ve statusbaru? mám v SBS zapnutou tečku místo lomítka, ale rád bych měl tečku i za měsícem, aby to bylo správně česky
díky
díky
-
- Host
Mohli byste mi napsat, kde vezmu tu možnost nastavení, abych mohl mít třeba signál v procentech? (numeric gsm) Jak je tady z toho ten screen? Nainstaoval jsem si SBsettings a když ta dám "more" zase to zajede nahoru a nic se nestane. Taky poožka "dock" mi nic nedělá:-(
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 6S -> iPhone X
& iPad 2
& iPad 2
mam to ale nevim jestly mam odinstalovat oplati se to ? kolik to zere ramky ? diky za odpoved
-
- Host
Narazil jsem na podivné chování bossprefs a možná to dělá i u SBSettings . Nevím jestli to tu někdo již dříve psal ,ale pokud zapnete zobrazování procent u baterie a zaroveň máte toto zaplé i v nastavení iPhonu tak jde výdrž bateriie rapidně dolů , ovšem pouze teoreticky . Tím mám na mysli , že stav baterie kterou to ukazuje neodpovídá skutečnosti . Nechal jsem takto nastavený mobil uplně vybít a zkusit zapnout a ejhle najednou jsem měl po zapnutí 65 procent baterie a po novém testu se to opakovalo . Baterie letěla dolů a po opětovném vybiti a zapnutí byla bateriie ještě na 45 procentech !!!!
-
libco
taký sedlacky rozum trošku použiť
kedže tam maš zapnute všetko možne a obrazovka je uzka na tolko veci tak niečo odial vyhodiť musi
preto na šírku to maš a na výšku nie,budik je deflautna aplikacia iPhonu,preto ju preferuje a ukazuje
taký sedlacky rozum trošku použiť
kedže tam maš zapnute všetko možne a obrazovka je uzka na tolko veci tak niečo odial vyhodiť musi
preto na šírku to maš a na výšku nie,budik je deflautna aplikacia iPhonu,preto ju preferuje a ukazuje
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB