The Sims 3
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Pripravovane The Sims 3
Ja sa na tuto hru strasne tesim
Cim dalej tym lepsie to vypada 

je to rovnake ako dvojka ale su tam len male rozdiely..najvacsi asi ten že možeš chodiť po celom meste a nie len popri dome...dalšou zmenou je mobil...a potom auta a bicykle 

-
- iPhone expert
tak mobil je aj v dvojke s rozsirenim nightlife a chodit po celom
Meste chodit mozes, akurat v trojke vraj ubudne nacitanie medzi pozemkami a budes moct navstivit susedov + nejake nove spracovanie vytvarania sima
Meste chodit mozes, akurat v trojke vraj ubudne nacitanie medzi pozemkami a budes moct navstivit susedov + nejake nove spracovanie vytvarania sima
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
GameCenter - BlazingUFO
Uz sme sa dockali koniec cakania hra The Sims 3 je v appstore a stoji 7.99? ja ju uz mam stiahnutu a JE TO PECKA 

-
- Mírně pokročilý
je nacase aby ste uz prestali diskutovat o tom ake to ma byt a co by tam mohlo byt a radsej si to vyskusali sami....uz je to dostupne
blizsie info z hrania hry mozem napisat vecer...

blizsie info z hrania hry mozem napisat vecer...

-
- iPhone expert
ja tam nikde newedimnrezim vystavby a na niektorych predmetoch mam zamok...
GameCenter - BlazingUFO
GameCenter - BlazingUFO
A to jsem se zařekl, že dám na nějaký čas peněžence pokoj... ale copak to s takovou bombou jde? 

V mém případě sice vína, ale jinak to vyjde nastejno. 

-
- Pokročilý uživatel
Čakal som, že to bude trošku lepšie, ale je to dosť dobré. Síce, NFS ma úplne dostalo a The Sims 3 je len tak na chvíľku a prestalo ma to baviť asi po 3 minútach
inak je to celkom v pohode

Zkusila jsem si zkusebne zalozit charakter a sekne se mi to pri vyberu jmena - nacte se tak trochu zparchantela klavesnice, kde neni potvrzovaci tlacitko. Zkousela jsem uz restartovat iphone, ale porad nic.
akorat sem si to nahral do telefonu. Zrejme to bude navikove. Jen doufam ze nekdo brzo udela cestinu. moc ty jazyky neovladam 

-
- Mírně pokročilý
takze...
povodne mi to neustale padalo a ani som hrat nemohol...vymazal som teda winterboard(nepouzivam ho a viem ,ze zere pomerne dost MB ramky) a teraz mi to ide super...
teraz k hre : som velmi spokojny ako s grafikou tak s ovladanim hry...natacanie kamery atd, paci sa mi to... simsakov som uz strasne dlho nehral takze mozno je to klasika ale paci sa mi ,ze si kupim recept , suroviny na jedlo a ukuchtim to
dalsia haluz je ked sa vam nieco pokazi a vy to musite opravit, nahodi sa vam taka "minihra"...tak isto aj s varenim , zase nieco ako "minihra". Myslim ,ze anglictina je tam pomerne dolezita a nepaci sa mi napr ,ze goaly ci co to je tam mozem mat 4 , k tomu jeden co ale po case zmizne...pritom niektore goaly co vam to zada mate moznost splnit az o dost neskor...napr mne to na zaciatku hodilo ,ze mam zasadit mrkvu a kukuricu ale bohuzial nemam 1000 dolacov na upgrade domu takze sadit mozem akurat tak plesen na stenu.Samozrejme sa da behat po meste...K praci - robil som v nejakom laboratoriu a po case mi Simsak ponukol ci nechcem nieco ukradnut , tak som dal ,ze hej(ved mam tam sotva par dolarikov:D) a capli ma = vyhodili z prace
... je tam vela susednych domov takze kopa simsakov s ktorymi sa mozete kamosit ci zbalit nejake kocky
Da sa tam aj chytat ryby(k tomu som sa este nedostal)...neviem co viac k tomu napisat ale som spokojny ale stve ma vydrz baterky ked to drvim stale
zere to baterku ako keby som s iPhonom napajal polku mesta 
Ak ma niekto nejake dobre tipy a triky tak sa o ne podelte nech moj simak neni taka socka
povodne mi to neustale padalo a ani som hrat nemohol...vymazal som teda winterboard(nepouzivam ho a viem ,ze zere pomerne dost MB ramky) a teraz mi to ide super...
teraz k hre : som velmi spokojny ako s grafikou tak s ovladanim hry...natacanie kamery atd, paci sa mi to... simsakov som uz strasne dlho nehral takze mozno je to klasika ale paci sa mi ,ze si kupim recept , suroviny na jedlo a ukuchtim to

Ak ma niekto nejake dobre tipy a triky tak sa o ne podelte nech moj simak neni taka socka

Já JB zatím taky nemám (uvidíme po 3.0) a vytvořit i potvrdit jméno pro zkušebního Simíka mi šlo bez problémů.
Chtěl bych se zeptat, jak je to s těmi dolary. Opravdu se platí reálné peníze, nebo jen "simoleony"?
Díky
Díky
-
- Moderator fóra
Škoda že to není v češtině.Snad brzy bude

Hra super, mám pár otázkek:
Platí se simeleony, ne skutecnymi penezmi
1) Jak mam zasadit rostliny? Už mám upgrade domu za 1000 simeleonů, i sazenice koupený, dokonce i konev. Ale nemuzu prijit na to...
2) V kjaké práci platí nejvíce? Dělám v Radnici, už asi pátý post - Vice President, beru 300 simeleonů. Více už to asi nejde.
3) Jak sbalit holku? po stálem kecání a flirtování se postupně mění můj vztah k ní až na best friend, dále už ne ...
Platí se simeleony, ne skutecnymi penezmi
1) Jak mam zasadit rostliny? Už mám upgrade domu za 1000 simeleonů, i sazenice koupený, dokonce i konev. Ale nemuzu prijit na to...
2) V kjaké práci platí nejvíce? Dělám v Radnici, už asi pátý post - Vice President, beru 300 simeleonů. Více už to asi nejde.
3) Jak sbalit holku? po stálem kecání a flirtování se postupně mění můj vztah k ní až na best friend, dále už ne ...
Naposledy upravil(a) Cloud.M@$T?R dne úte čer 02, 2009 7:27 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
k tej 3.) ja som ju ziskal tak ,ze pri "skamarateni" ked som sa z frienda staval lepsi friend tak som sa to snazil zlepsit flirtovanim a podobnymi vecami az nakoniec sa to zmenilo...potom som vystupil z busu(v real life
) a este som to nezapol :X

Cloud.M@$T?R píše:Platí se simeleony, ne skutecnymi penezmi
Jo. A tak si hru koupim za 7,99 a pak už nic neplatim, jo?
-
- Mírně pokročilý
jo, zatial sa este nedaju robit take hry aby si si nieco dokupoval za normalne peniaze.
-
- iPhone expert
tak ja mam jb a podobne problemy nemam, inak da sa stavat dom?
GameCenter - BlazingUFO
GameCenter - BlazingUFO
-
- Host
Hej mam strasny problem stahl sem si to.. a nechce se mi zpustit .. jenom najede logo EA a pak je tam tak 3s a pak to spadne aj restartovat telefon sem zkousel
a nic.. nemuzu se dostat do hry... nevite nekdo cim to je .. esli mam neco udelat kdyz mam JB?

.:sO ENjoy:.
iPhone 3G 16GB 4.2.1
iPad (3rd generation) 32GB Wi-Fi 7.0.0

iPhone 3G 16GB 4.2.1
iPad (3rd generation) 32GB Wi-Fi 7.0.0

The sims 3 prace
Mám maly dotaz . Jak mužu mit práce ? Jsem dal get job a pišou že zejtra mám pracovat v 8.30 ale nwm misto kde mám pracovat poradite mi někdo? pls
Tak teda na úřad a co tam mam vlastňe za úkol? A Jak mam pracovat?
-
- Host
Pokud si ziskal praci prez telefon ja to doporucuju primo ve meste ( do mesta se dostanes tak ze kliknes na policko kousek pred tvym domem(blika to tam) a nebo to jde i nekde prez to prave menu. Pak kdyz si ve meste akorad klikni na budovu - treba radnici, laboratore, obchody.. a dej get a job.. ziskas praci a dalsi den tam v tu dobu kdy mas prijdes a kliknes tlacitko jit do prace...
Jak mas pracovat... staci tam prijit kliknout ze jdes do prace a hned se ti to loadne v dobu kdy ti konci pracovni doba.
Jak mas pracovat... staci tam prijit kliknout ze jdes do prace a hned se ti to loadne v dobu kdy ti konci pracovni doba.
The Sims 3 -
Zdar, hru mam ale nenajede hned po uvodnim logu spadne zkuste poradit mam i dalsi hry co jsou narocny na RAM jako NFSU , Assassin, Terminator sal. a jedou v poho mam v IP jen tydle 4 hry nic vic ( winterboard...atd.)
FW 2.2.1 JB (myslim si ze 2.2.1 ma vetsi spotrebu nez 2.2 nezda se vam ?)
verze hry 1.0.8.5 (the sims 3)
FW 2.2.1 JB (myslim si ze 2.2.1 ma vetsi spotrebu nez 2.2 nezda se vam ?)
verze hry 1.0.8.5 (the sims 3)
[url]
[/url]
Ahojte mam problem ze po 15 min mi hra padne neviem cim to je mozem vsetko aj mi vsetko ide ale pada mi a neviem co s tym pls poradte diki
[/url]
Ahojte mam problem ze po 15 min mi hra padne neviem cim to je mozem vsetko aj mi vsetko ide ale pada mi a neviem co s tym pls poradte diki
-
- Mírně pokročilý
ked vam to nejde spustit skuste to cez safe mode,trochu pohladajte tu na fore a zistite ako sa to robi. vyhladajte si temu napriklad o hre Brothers in Arms a tam to je popisane.
no ludia uz mi to fici bez problemov musel som este raz restartovat telefon a uz to fici nechapem preco na prvy krat nie ale aspon ze na druhy krat
-
- iPhone expert
Tak ja jsem sel do prace uz asi 5x a porad dostavam jenom 100 simoleonu. A to jeste tak 20 az 30 prozeru doma za lednici. Takze to nekdy delam tak, ze zajdu za nekym do baraku a tam se nazeru zadarmo
. Nevite o nejakym zpusobu jak efektivne a rychle setrit?

iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
- Mírně pokročilý
no ak chcete dobre zarobit tak vam radim chytat ryby a predavat ich...v pohode tak zarobite za simsacky den aj vyse 1000simelonov ci jak sa to vola 

ahoj mam SBseting ale nenasel jsem tam ten safe mode.kde ho najdu? Díky
-
- Mírně pokročilý
klikni tam na "power" a naskocia ti moznosti...medzi nimi aj safemode

Ok tak dik za radu ale sims mi stejne nejede
a to mam free ram 55mb ) nechapu

-
- Mírně pokročilý
tolko free ram mam jedine ked mi padne nejaka aplikacia
inak mne ten sims zacal tiez dost padat...hlavne ked chodim navstevovat tie pekne susedne domy
ale uz aj ja mam taky kuuul dom... a nvm preco ale vzdy mi to padlo ked som chcel wooohooo s nejakou slecnou
proste 3 sec to zasekalo a padlo...

-
- Host