zmyslom je sipkami zostrelit balony na obrazovke
Bloons [AppStore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
whisky96
- Starý pes fóra :)

Bloons [AppStore]
vyborna, silne navykova, hra

-
Scorpionix
- Host

Re: Bloons [AppStore]
Velice dobra hra
... Jen nevim jak ziskat zlatou nebo stribrnou medaily? Vzdy dostanu jen bronzovou. Jaky sou podminky pro ziskani zlate?
... Jen nevim jak ziskat zlatou nebo stribrnou medaily? Vzdy dostanu jen bronzovou. Jaky sou podminky pro ziskani zlate?iPhone 3G Black, 16GB, FW 4.2.1 + JB ip kupovany v 
, 

, 
-
Cvrckin
- Host

Bloons e již dlouho stará hra
moc dobře promakaná atd 
bronz stříbro a zlato je podle stupně obtížnosti, který si zvolíš. když zvolíš hard a uděláš to, dostaneš zlato. Já tedka jedu jeden lvl, kde prostě tedka mlátím jenom balony
lvl asi 130, všude zlatý sfingy 
moc dobře promakaná atd 
bronz stříbro a zlato je podle stupně obtížnosti, který si zvolíš. když zvolíš hard a uděláš to, dostaneš zlato. Já tedka jedu jeden lvl, kde prostě tedka mlátím jenom balony
lvl asi 130, všude zlatý sfingy 
Iphone 3GS 6.1.2. JB - BB 05.13.04 
GC: Cvrckin

-
Scorpionix
- Host

No ja sem se na hard dostal cca do 70 lvl a stejne mam bronz
... Jj ty zlaty sou dobry, a ty farmy na max lvlu taky
.. Zkusim to jeste jednou na hard, prvne sem to hral hlavne na odemceni dalsich map...ale lvl 110+ uz se mi celkem seka, hlavne kdyz je tam dost vzducholodi
... Jj ty zlaty sou dobry, a ty farmy na max lvlu taky
.. Zkusim to jeste jednou na hard, prvne sem to hral hlavne na odemceni dalsich map...ale lvl 110+ uz se mi celkem seka, hlavne kdyz je tam dost vzducholodiiPhone 3G Black, 16GB, FW 4.2.1 + JB ip kupovany v 
, 

, 
-
Cvrckin
- Host

zlato dostaneš na Hard za 75lvl... já si tedka střihnul tu kytku, tak je celkem lehká... stačí psotavit 3 veže a vylepšit je namax 

Iphone 3GS 6.1.2. JB - BB 05.13.04 

-
Scorpionix
- Host

fakt 75 a ja sem to pred 75 vypl ze je tam nejakej bug
jeste ty lode na max sou dobry 
jeste ty lode na max sou dobry 
iPhone 3G Black, 16GB, FW 4.2.1 + JB ip kupovany v 
,