Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Tak dnes sa nam objavila v Cydii nova verzia SwirlyMMS2. Vytvaram preto novy topik aby sme ich mali rozdelene v doch a by sa v jednom riesila stara verzia SwirlyMMS a v tomto nova verzia SwirlyMMS2.
Novu verziu mozete kupit v Cydia Sore a to za 12$ alebo update za 6$ ak uz mate zakupenu predoslu verziu nakup je realizovany cez PayPal.
Novinky vo verzii dva:
Odosielanie hlasovych sprav cez MMS jednoducho si nahrate co chcete a odoslete.
Mozete si ulozit prijaty zvuk a pouzit ho ako zvonenie alebo ako MMS zvuk
Mozete si nastavit vlastne zvuky upozornenia pri prijati spravy, pri odoslani spravy, pri chybe, pri dorucenke
Odpovedat na prijate MMS spravy cez defaultnu SMS aplikaciu. Takto mozete usetrit kopec penazi.
Mozete kontrolovat ci vasi priatelia MMS dostali alebo nie.
Do kazdej MMS mozete pripojit vasu plohu prenesenu z GPS primaca.
Ked vam v MMS pridu suradnice tak ich mozete priamo otvorit v Google Maps
Mozete si ulozit rozpisanu MMS do konceptov aby ste ju mohli neskor upravit a poslat
K dispozicii mate 20 jazykovych mutacii vratane Slovenciny a Cestiny
Obrazky:
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
To jo ak niesom mms maniak tak naco budem platit dalsich 6 USD ked uz aj prva cean bola viac ako som dal za vsetky moje poslane mmsky v zivote Trocha drahy update na to ze neprinasa nic prevratneho....
no ja si to nahral misto stare bo jsem myslel ze to pojede, ale..
s veskerym mozny nastavenim od Tmobile mi to proste nic neprijme ani neodesle. Stalo se to zniceho nic. normalne mi vse jelo a pred 10 dny jak by utlo ani stara ani nova nic,.
Blby je, ze kdo ma iPhone2G jako ja a bude chtit mit fw3.0 a mmsky, tak imho bude muset si SwMMS2 koupit - jednicka tam nepojede. Jeste je mozny, ze s ofiko fw3.0 prijde s jailbreakem i nejakej hack, ktery odemkne nativni MMS primo v iphone2G...tim by se to vyresilo. Ja teda zatim s koupi pockam...
S Iphonem to je pěkná parodie. To co jsem nikdy s jiným telefonem neřešil a bral jsem jako samozřejmost, tak s Iphonem je to jiné. V zahraničí nejde mms bez datového roamingu a pokud si člověk neprojede všechny programy a nezruší jejich připojení, tak se bude hrozně divit - fakt super. A, že se musí na každou běžnou věc kupovat aplikace ja fakt parodie na "telefon". O tom, že musím telefon cracknou jailbreakem aby vůbec pořádně fungoval nechci ani mluvit. Nevím jestli už u Applu zaznamenali, že je rok 2011 a většina (spíš všechny) ostatních telefonů umí standardně to co Iphone po měsících ladění a kupování podpůrných aplikací. Iphone 4 je pěkný stroj, ale úúúúplně blbý.