Moonlight píše:Cafte.Nahodil som si ten slovensky kalendar ale ziadna zmena?Treba ho niekde nastavit alebo to ma frcat automaticky?Mam 1.1.1. Vopred dikes za radu
PALY píše:Skusil som nainstalovat Slovensky kalendar, ale nic. Dni, mesiace su v anglictine, ani na zamknutej obrazovke sa nezobrazuju nazvy dni a mesiaca po slovensky.
melo by se to projevit automaticky. podivej se do telefonu, zda v nem mas soubor
/private/var/root/Library/Preferences/.GlobalPreferences.plist.kalendarsk pokud jo, instalace pravdepodobne probehla uspesne. zkus jestli nepomuze restart telefonu.
pokud tam ten soubor nemas, podivej se zda mas v telefonu adresar
/var/mobile/Library. v pripade, ze ho tam mas, delals nejake pokusy s firmwarem 1.1.3?
rony píše:nespravis repo.iphone.cz iba ako ...
dal bych tomu jeste chvilku cas, treba se to s tim mistem na iphone.cz poresi
jeste par drobnosti k tomu jak funguji repozitare.
ten co ted jede na
repo.iphone.cz je prazdny (neni to chyba, je prazdny umyslne, neni tam totiz dost mista abych tam mohl balicky olozit), obsahuje pouze hlavicku, ale nema zadne balicky. tim padem nema ani kategorii
czech packages. repozitar totiz nemuze mit prazdnou slozku/priecnik/kategorii. funguje to totiz tak, ze balicky nejsou razeny v kategoriich, ale jmena kategorii jsou soucasti jednotlivych balicku a do kategorii se podle techto jmen radi az pri parsovani xml souboru installerem.