Ahoj, chci se zeptat jestli nekdo nema [zakázáno] soubor se starsi verzi aplikace BookZ Reader.
Aktualni verze ma totiz i slovnikovou cast - pri oznaceni textu v knizce se automaticky provede hledani ve slovniku -> kazdou chvili si misto otoceni stranky prepnu rezim ctecky
Pokud ma nekdo odzalohovanou starsi verzi jeste bez slovniku, pisnete mi prosim na PM, dekuji
EDIT:
Nejedna se mi o warez, jeste tam pisu duvod proc chci starsi verzi teto aplikace, tak prestante rvat warez warez jak nejaky zaklinadlo na prodlouzeni penisu, stejne vam to nepomuze.
Mam oficialni placenou aplikaci, jedine co sem chtel vedet, jestli nema nekdo starsi verzi.
Pokud jsi chtěl svůj příspěvek editovat, měl jsi to udělat tak, jak to vypadá nyní. Dle pravidel nejsi oprávněn používat především červenou barvu písma (je určena pro poznámky moderátorů) a pokud máš něco velmi důležitého, tak to zvýrazni modrou barvou, což je barva pro informace. Nepoužívej ji však na celý text příspěvku, ale jen na to nejdůležitější. Jestli chceš nahlédnout do pravidel fóra, tak přidávám odkaz. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
[OBNOVENO] Shanim aplikaci BookZ Reader starsi verze
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: [OBNOVENO] Shanim aplikaci BookZ Reader starsi verze
Ak niekto starsiu verziu ma tak Ti posle PM, ako som uz raz napisal do predosleho prispevku jedna sa o warez! Mne je jedno ci mas uz zaplatenu verziu alebo nie, ci sa Ti paci moj postoj alebo nie. Jednoducho na tomto fore ipa = warez = ZAKAZANE.
Znova zamykam a ak ma nietko starsiu verziu napiste mu PM inac to tu riesit nebudeme. Ci budes kricat, bojovat proti tomu, nic s tym nezmanis. Beavers Ti postol pravidla tohto fora, je tam jasne napisane warez ee!
Ak by si mal nejake vyhrady na chod totho servera a jeho pravidla kontaktuj Julka - admin tohto fora!
Znova zamykam a ak ma nietko starsiu verziu napiste mu PM inac to tu riesit nebudeme. Ci budes kricat, bojovat proti tomu, nic s tym nezmanis. Beavers Ti postol pravidla tohto fora, je tam jasne napisane warez ee!
Ak by si mal nejake vyhrady na chod totho servera a jeho pravidla kontaktuj Julka - admin tohto fora!
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!