Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
takze prvy dojem z hry - cakal som ,ze to bude nieco lepsie...ovladanie mi moc nesadlo, este som neskusal tie druhe varianty co su na vyber...neviem ako vam ale mne hra pada ale nedaval som restart este...jednoznacne ma viac dostalo NFS ako toto...graficky to nie je zle
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB iPhone 5 32GB black iPad 2 WiFi+3G 64GB white iPod nano 6G 16GB silver
Nestrielaj po nom.Chod este dalej a dostanes sa zanho.Staci vybehnut na oznacene miesto a dojdu ho sundat vrtulniky. Ja som to uz presiel za 97 minut.kratka,ale velmi podarena hra..
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..
dodulo píše:po spusteni mi to pada fw 2.2.1 JB mate niekto podobnu skusnost?
na svojom iPhone som mal 2.2 a BIA mi išlo.......na kamošovom 2.2.1 JB mu Terminator Salvation nefuguje po spusteni mu spadne.....takže si myslim že na 2.2 to ide v pohode(nemožem odskúšat,odišiel mi iPhone) ale na 2.2.1 iba v Safe mode
Blbost, sam jsem ukazem ze na 2.2.1 funguje bez problemu, co takhle si zkontrolovat kolik je volny ramky? Kolik dalsich veci ti bezi v systemu? Winterboard pouzivas? K nemu vysla teda od ashmana verze ktera zere minimum pameti, ale neni na zadnym vetsim repu.
MacBook Pro Retina 15 10.10 iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5 iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Carabei píše:Blbost, sam jsem ukazem ze na 2.2.1 funguje bez problemu, co takhle si zkontrolovat kolik je volny ramky? Kolik dalsich veci ti bezi v systemu? Winterboard pouzivas? K nemu vysla teda od ashmana verze ktera zere minimum pameti, ale neni na zadnym vetsim repu.
ked som si toho terminatora dal do iphone tak mi padal, tusim rovno 2x tak som sa na to vykaslal... vcera som sa k tomu vratil a pomocou MemTool som si precistil RAMku a mozem povedat ,ze ani raz mi to nepadlo odvtedy...Presiel som to cele a jedine co sa stalo bolo ,ze mi to semtam sklblo pri nejakom nacitavani...mam 2.2FW zmeneny cez FWChanger na 2.2.1
PS: Ten usek s motorkami bol dost tazky a aj onicom :X
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB iPhone 5 32GB black iPad 2 WiFi+3G 64GB white iPod nano 6G 16GB silver